Мъж заплашва със самоубийство в София

Психолози преговарят с него
Обновена: 9 май 2011 22:50 | 9 май 2011 22:45,
106
Мъж заплашва със самоубийство в София
Снимка: Булфото

Мъж заплашва със самоубийство на надлеза на улиците „Рилска обител” и „Иван Пенев” в столичния квартал „Левски", предаде "Фокус".

По данни на съседи той се е качил на надлеза малко след 20.30 часа тази вечер. Мъжът заплашва да скочи от голямата височина. В момента психолози преговарят с него и се опитват да го разубедят.

На мястото има полиция, една линейка и много съседи. В неделя мъжът също е заплашвал със самоубийство от същото място.

Бил е свален след няколкочасови преговори. В момента не се предприемат никакви действия и очевидно се изчаква човекът да се успокои.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: самоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
16
 
Отговори
IVo преди 13 години
ЦВ ЦВ и ББ отидоха ли на мястото на събитието за да съдействат?
33
1
 
27
 
Отговори
Охранител преди 13 години
Щастливи са невежите и пердетата! Колкото по-интелигентен си в тази държава, толкова вероятността да си нещастен е по-голяма, защото ясно виждаш какво става...вече 22 години...
32
4
 
4
 
Отговори
Дермократ преди 13 години
Гоце го е насъскал ,да черни и порочи просперираща и благоденстваща България в очите на нашите европеушки!!!
31
16
 
6
 
Отговори
Machiavelli преди 13 години
Пак ли бе, да го гърмят и да се преключва. Сега пак само за тва ще пишат 2 месеца.
30
2
 
5
 
Отговори
offline преди 13 години
"Всяка демокрация си заслужава правителството" /Алексис дьо Токвил /
29
1
 
10
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
нека тежи на съвестта на съдиите ***, корумпираните полицаи и политици разрухата на България! дано да успеят да занесат всичката пара в гробовете си, макар че се съмнявам! затова си тръгват всички качествени и образовани хора, а остават само неграмотните и ***!
28
1
 
9
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Геноцид тотален. Дори ние, които все още сме ОК рано или късно нещо ще ни прецака в тази държава. Така, че какво точно чакаме бъдещето е ясно...
27
0
 
12
 
Отговори
! преди 13 години
Не му трябва психолог- питайте го колко дължи и му дайте пари- безвъзмездно, пак после някак ще се оправя! И не пращайте Борисов да му разсказва за чест и съвест, че ще се самоубие два пъти! Дано размисли- здраве да има, другото ще се нареди!
26
1
 
13
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Откакто мутрите официално си имат държава много зачестиха тези прояви! Не всеки може да бъде *** като гербер! Лошото е че си отиват интелигентни хора - навън, към оня свят и.....така!
25
5
 
6
 
Отговори
Комунист преди 13 години
Демокрация е .... злостна,античовешка....."Ще плачете за социализма,*** седерастични"...
24
9
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
пфф като иска да скача - да скача, какво има да плаши, че ще скочи.такива дето сами не си ценят живота, другите ли да им го ценят ?
23
0
 
7
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Много си прав, 8 ! Нямаме кураж да излезем и протестираме при всяка неправда, а имаме- да свършим съсъ себе си. Ей, луднахме!
22
1
 
10
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Народа е подложен на геноцид от управляващите и вече не вижда изход. Стреса е всекидневен. Всички се подиграват с обикновенните хора и ги докарват до тази крайност. Няма съд, няма защита, няма здравеопазване, няма работа, няма елементарни неща за нормален живот. Явно ще започнем всеки ден, не всяка седмица да четем подобни новини, но управляващите ще ни убеждават от екран, че живеем добре. Хораааа... трябва да се обединим и да махнем всички маскари иначе и нас това ни чака.
21
2
 
4
 
Отговори
Спасител: преди 13 години
Оставете го сам ... Той вече е решил дали да живее или не ...
20
2
 
5
 
Отговори
АС преди 13 години
Така е при "демокрацията".
19
0
 
17
 
Отговори
Охранител преди 13 години
Вижте сега...армия нямаме, но заплати в армията има, полиция нямаме, но заплати в полицията има...бивши военни и полицаи /сега пенсионери/, които да са недоволни от пенсиите си нямаме...и защо мислите е всичко това...? Ей затова...да се самоубиваме, не протести и стачки да правиме...
18
10
 
6
 
Отговори
Niki преди 13 години
Аре пак на всички правителството им е виновно ....
17
1
 
19
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
ее ама недейте така безлично да се затривате. Очистете някой депутат, изнасилете депутатка... от краднете Порше и се забийте с 300 в някой брониран джип.... поне последните мигове ги изживейте като нормани хора....
16
0
 
17
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо имам чувството, че положението се влошава обратно пропорционално на твърденията на Боко за "доброто живеене в БГ"! Жалко за хората! Вместо да потърсим сметка на политиците предпочитаме да се самоубиваме! Навремето на смях започнаха само да свалят радиатори и без протести, но нещата явно излизат извън контрол!
15
1
 
26
 
Отговори
maiora преди 13 години
какво се учудвате?!?!? 25 годишни полуават инфаркт ,а хора в зряла възраст се самоубиват.Това не е до слаба психика ,а до съсипан живот,мизерия,нерви.Отвсякъде ти се подиграват - от НЕК ,от мобилните ...изобщо всеки.с протест не става .САмо с молитва ,а тази която всяка веер казвам е " Отче наш ,дай ми моля те един Калашников и два вагона патрони. Амин!!!