Шофьорът, убил Ани и Явор: Намалете присъдата, чакам дете

Прокурорът настоя за увеличаване на наказанието
26 сеп 2024 17:00, Стела Стоянова
110

Делото срещу Адриан Антонов, който блъсна годениците Ана-Мария Малчева и Явор Стоянов на 8 май миналата година, шофирайки със 106 км/ч на столичния бул. "Сливница", започна на втора инстанция в Софийския апелативен съд.

Прокурорът по делото настоя за увеличаване на наложеното от Софийски градски съд - 6 г. затвор и 9 години лишаване от право да управлява МПС. Според него това е занижен размер.

Максимален размер на наказанието поискаха частните обвинители на загиналите; родителите посочиха, че всеки трябва да носи отговорност за това, което прави в живота си, независимо дали след това съжалява или не.

Защитата на подсъдимия настоя за намаляване на наказанието, като изтъкна, че има 8 на брой смекчаващи вината обстоятелства. Беше посочено още, че междувременно подсъдимият се е оженил и очаква дете.

Законовият срок за произнасяне на съда е до 2 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: шофьорсъдЯворАни
Още от Темида
Обвиниха двама, изтеглили 120 000 лева с измама
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 часа
по адв съвет се оженил и дете направил да го освободим да си гледа дететоа 2 семеиства какво ще гледат паметниците на гробищата такова нахалствотакива да работят в затворите а не да лежат ние да ги храним и адвокатите да гиосво бождават без време
96
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 3 часа
Има ли закон, който казва, че ако чакаш дете можеш да убиваш хора? Може ли линк да го прегледам. И защо изобщо се дава на такива да шофират в този живот?
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До 84. Не драги, вече е от мнозинството!
94
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Доживотен за този ***. Днес за малко да ни удари един като този. И бяхме поне 10 човека пресичащи, той решава че ще премине с пълна газ но на пешеходците вече им светна зелено. За такива *** и 10г са малко
93
0
 
2
 
! Отговори
Тежко е преди 4 часа
Едните пийнали в 02:00ч търсят тяхното предимство на пешеходна пътека. Другият трезвен със сто . Сватби, деца, коли, а няма видео и свидетели. Шест е малко . Излиза, след три . След още пет е реабилитиран. Може и вицепрезидент да го помилва. Интересно. Не е завил, не е спрял. Видимост 40 метра.
92
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 5 часа
Родителите да го прегазят и да им дадат сумарно 3 години затвор и 4 години и 6 месеца без книжки, явно толкова струва 1 живот. Или още по добре, на съдията детето да намерят, да се замисли следващия път като издава такива смехотворни присъди.
91
1
 
6
 
! Отговори
Айше преди 5 часа
Той иначе добро момче от маалата обеща да има поне пет деца да оправи гените на димографията
90
1
 
12
 
! Отговори
лекар преди 6 часа
Това , че си неграмотно *** от малцинствата не те оправдава за убийство. В случая трябва да се приложи задължителна евтаназия за *** . Става безболезнено с инжекция. Скъпо е, но справедливо и ефективно. Всички останали присъди са лигавене със убийците.
89
1
 
16
 
! Отговори
р"ом преди 6 часа
"""""Шофьорът, убил Ани и Явор: Намалете присъдата, чакам дете"""" -------- Това не може и не трябва да се приеме като оправдание от Съда!!! Престъпникът няма етнос, той е просто престъпник извършил престъпление!!!
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Е да де.Зс теб " живота" продължава!-:(
87
1
 
10
 
! Отговори
факт преди 6 часа
и иванчева забременя и роди с мисълта да не влезне в затвори , не че затвора за нея е като за другите ама все пак я осъдиха .
86
1
 
19
 
! Отговори
дедо ви преди 6 часа
чакаш дете братле ама уби две деца ! кой крив кой прав ,А ???
85
0
 
31
 
! Отговори
Коментар преди 6 часа
Това е върхът на наглостта. Да влизаш в затвора а да правиш сватба, че и дете с нагласата да ти намалят присъдата. Това трябва да е утежняващо обстоятелство. Да му се увеличи присъдата!
84
1
 
28
 
! Отговори
От преди 6 часа
малцинството ли е тоя?!? На такъв прилича
83
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Марковски, адвокатът на младия убиец на пътя, обвини убитите млади, че били пияни?! Нагъл, няма морал да бъде адвокат. Явно, чака космическа сума пари от роителите на убиеца. Родителите не трябва да купуват мощтни коли на 20 гоидишните си отрочета. Те също стават съучастници в убийствата на пътя.
82
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Малко са 20 да лежи.
81
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Убитите от него двама млади щяха да се женят и никога няма да си имат дете. Пълна присъда. Законът е за всички. Ще излезе все аще млад, взел си поука.
80
0
 
26
 
! Отговори
Лош матрял преди 6 часа
Това племе трябва да спре да се възпроизвежда
79
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
6-години за двама човека+ 9г.да не гази!?!? Гол тташак!До, живот без право на замяна. Това трябва да е!Или 6м.в ВСУ на пъра линия в Домбас.
78
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Омръзна ми от ***-убийци с формални наказания. Защо ни удържат данъци, да издържаме съдебна система, като, за да получиш възмездие, трябва сам да се заемеш?! Съдиите са просто едни хрантутници и ***.