След "Палките" изхвърча шефът на КАТ-Пазарджик

Марин Тодоров е временно отстранен заради дисциплинарно производство
Обновена: 8 юни 2011 17:49 | 8 юни 2011 17:06,
68
След "Палките" изхвърча шефът на КАТ-Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Началникът на сектор „Пътна полиция” в Пазарджик Марин Тодоров е временно отстранен от поста си, научи Dnes.bg

От МВР днес съобщиха, че „ръководен служител от ОДМВР-Пазарджик е временно отстранен от длъжност“.

Срещу Тодоров е започнато дисциплинарно производство, разпоредено от вътрешния министър Цветан Цветанов. Шефът на пазарджишката „Пътна полиция“ е отстранен до приключването на производството.

Започва цялостна проверка на ръководения от от него сектор.

Още по темата

Случаят касае операцията на отдел „Вътрешна сигурност“ срещу подкупни катаджии, коментират запознати с разследването.

При акция „Палките“ днес бяха задържани десет пътни полицаи от Пазарджик и Пловдив за взимане на рушвети от шофьори на магистрала „Тракия“.

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че са установени хиляда случая на подкупи, а „ръководител на групата е бил командир на отделение“.

По-късно днес директорът на областната дирекция на МВР в Пловдив комисар Тодор Чонов каза, че двамата задържани в акцията служители, които са от пловдивския КАТ, работят в системата отдавна.

Тези случаи са отделни от случаите на нарушения на пазарджишките им колеги, заловени също днес, коментира Чонов пред Фокус. По думите му няма информация от колко време полицаите са прилагали корупционната схема в ежедневната си дейност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
20
 
! Отговори
123 преди 13 години
Ще повярвам като спрат въпросите - Сега какво ще правим ??? Ти знаеш ли колко точки ще ти вземат???? а глобата ще е .... и великият :С какво се занимаваш ? Не че не е по лесно да му дадеш 20 лв и да не се разправяш с КАТ София, но пък ако не се въведе контрол никога няма да се научим на възпитание и дисциплина.
23
10
 
18
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Тия полицаи всички са за заятвора, ама сега ще ни замжат очите с 2-3, което ще е просто разчистване на терен!
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Досега явно не са давали по-нагро досатъчно.....Новите предимно за тези по-нагоре ще събират....Или пък са отказали да спонсорират предизборната компания?Те и този в София го смениха уж да няма корупция....Ама новия май е по-голям фен на парите в брой...
21
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BRAVO BE ... NAI-POSLE
20
8
 
26
 
! Отговори
Да си припомним преди 13 години
Преди да се създаде ГЕРБ ББ беше избран за депутат от квотата на НДСВ. Коалицията не е виновна за сегашния хал...25 годишни вадят милиони и никой не ги пита как?! Не са по-различни от ПРЕДИШНИТЕ ! Народът става все по-беден и болен.
19
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как не могат да живеят с 800 лв бе ей ... знаете ли колко хора живеят с доста по малки доходи ? И те нямат преференциите на МВР ! И 800 взима оня редовика ! Шефа е с поне 2000 ! Да другари това са заплатите в МВР! Ама само връзкари има там! Прави се кат едно време утре сутрин войската окупира районните и всеки милиционер да си предаде униформа пистолет значка ! После наново !
18
4
 
12
 
! Отговори
кат преди 13 години
скачат цените на рушвета, бизнеса е с повишена опасност!!!!!
17
10
 
7
 
! Отговори
an преди 13 години
AMI KAK DA JIVEQT DRUGARITE MILICONERI, SAS 800 LEVA ZAPLATA? NQMA KAK. TOVA GO IMA6E I PRES TATOVO VREME. PO STARITE ZNAQT. SAMO 4E TOGAVA NA MILICIONERITE, IM DAVAHME PO 5 LEVA. A SEGA DRUGARITE MULICIONERI SE MRA6TQT I NA 50 LEVA. JIVQL SAM 10 GODINI V GERMANIQ. PRES TEZI 10 GODINI, SAM NAVARTQL HILQDI KILOMETRI, I NKOGA NE SAM SPIRAN OT NEMSKI POLICAI. TAM POLICIQ SE POQVQVA, SAMO PRI TEJKA KATASTROFA SAS JERTVI. A V MUTRESTANIQ, SE KRIQT V HRASTITE I TE REKETIRAT.
16
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой да е виждал слаб катаджия?
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един падна, още поне 200 остават (незнам колко са градовете в бг, затова написах 200)
14
1
 
5
 
! Отговори
Detektiff преди 13 години
"Pokrai suhoto, gori i surovoto", ama koi ti chete i pomni narodni madrosti.
13
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само в пазарджик ли са подкупни? мисля че са навсякъде!
12
8
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
А моята палка да стопли твоя з`дник. Какво ядеш х-я на Цветанов? Или не си доволен от това, че вече не можеш да гепиш като при тройната гадост /пардон - коалиция/?
11
4
 
29
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Днес Пазарджик, утре - Пловдив.***, изнудвачи с пагони.
10
20
 
14
 
! Отговори
Палката преди 13 години
Сигурно трябва да си доста ***, да изглеждаш още по-малоумно, да притежаваш 6 апартамента, да си прокараш съдия, който също притежава 6 апартамента и да измислиш такова идиотско име на поредната си *** акция Палките. Браво Цветане, браво пиаре! Пак няма да спечелите изборите и с тази и с коя да е акция, защото народа не е толкова глупав и се усети, че сте същите като предишните и вие!
9
4
 
36
 
! Отговори
Най-сетне преди 13 години
Пазарджишките *** са най-безцеремонните ***, които някога са ме спирали. Никога, не се представят, говорят ми на ти и ми хвърлят документите по капака, защото ги е яд, че няма за какво да се заядат. Да ги уволняват до един!
8
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еми така е като им каза Цецо, повече акции, повече бой над цивилните, повече ... те не чуваха, е сега ще си сложи неговите хора и гледай кво става, ще ни смачка всичките!
7
7
 
14
 
! Отговори
# преди 13 години
Този Цвъцко преди да го изгонят ще вземе да свърши нещо.Да не повярва човек направо.
6
4
 
22
 
! Отговори
gotin преди 13 години
Няма ушав, който да не вземе пари. Хванали са само няколко провинциални селянина. Нека направат проверка на ушавите в София ... ареста няма да може да ги побере.
5
10
 
11
 
! Отговори
пича преди 13 години
Ами като ги мори гладоста ко да праят.