По 1500 лв. на ден заработвали задържаните катаджии

Схемата на магистрала "Тракия" действала повече от две години
Обновена: 9 юни 2011 21:48 | 9 юни 2011 21:48,
55
По 1500 лв. на ден заработвали задържаните катаджии
Снимка: архив Булфото

1500 лева за един работен ден - толкова са си делили двама полицаи, работили на автомагистрала "Тракия". Това съобщи bTV, като се позова на източници от разследването.

В сряда десетима униформени бяха задържани при акция "Палките".

Групата от Пазарджик работела много стройно и подготвено. Схемата за вземане на подкупи на магистрала "Тракия" е действала повече от две години.

Още по темата

Мястото е сред най-апетитните за полицай, решил да си докара незаконно някой лев към заплатата, тъй като тук се развиват високи скорости, а минават и много чужденци.

В петък съдът ще реши дали полицаите от Пазарджик трябва да останат за постоянно в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: акциякатаджии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
до Ласард преди 13 години
Ти си наистина ***, най-вероятно старшинка. Но ще ти дойде и на теб системата до главата някой ден. А правилата си ги наври където слънце не огрява. Ако трябва да пресечеш двойна непрекъсната линия за да избегнеш катастрофа ще нарушиш ли правилата? Дървени философи много, мислещи хора малко.
50
0
 
3
 
! Отговори
Сталин,от с.Глава,Пл преди 13 години
Само на остров Белене - ще се оправят тия крадливите ***,аман от тях....!Да опитат и те от собственото си изобретение за превъзпитаване на даже неосъдени политически противници и неудобните за червената власт люде от 60-те години на 20-и век.В светъа не остана никъде комунизъм за да развращава и опустошава,само у нас се случи врътката,уж смяна,уж революция - а в същност - *** за народа,а наследниците на същите тия *** и родоотстъпници пак ни яхат и доят и стрижат.И то още по-жестоко.
49
0
 
4
 
! Отговори
др.Пело Пеловски преди 13 години
...не-деноминирани,обаче?!Че колко са тия кинти,на фона на пачката на Ковачки & компания от ДДС измамите за годините,докато Гоце им опъваше чадъра на Мафията...?!Нямали - вземали,имали - дали...!Ама не са взели 2.0 млн.лв. като оня фес,Доган,за язовирната врътка,нали...?!Ама червения съд и него го изчисти от обвиненията - и излезе,че всички ние ,дето си плащаме данъците и един вид сме им рабоотодателите на всичките тия крадливи *** от БКП и сателитните й производни,сме тупани и ***.
48
0
 
8
 
! Отговори
sedefcho преди 13 години
Нямам нищо против пътна полиция . Да спира и да глобява ! НО ПАРИТЕ ДА ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВАТА ! 1500 лв са взели а ако глобяваха щеше да е х3 сиреч 4500 ! Айде сега сметка 4500 * 300 (че не всеки ден му се работи на хубавеца) = 1 350 000 лв.! Само от едно такова кирливо подразделение ! И хората ще се по стреснат и пари за държавата ще има (сиреч за техните заплати) !
47
2
 
5
 
! Отговори
БЕЗИМЕННА преди 13 години
Няма какво да решават задължително трябва да останат в ареста.Какво е това ...ние ще си броим левчетата, а те - 1500 лв на ден да делят.Всичко е на нашият гръб
46
2
 
5
 
! Отговори
Те за това Цецо преди 13 години
Родната полиция ни "пази" аз се чудех от къде толкова много последни модели BMW и Мерцедеси в България най- бедната страна в Европа а то това били катаджии и полицаи с по 500лв заплата... После Цецко ще пита абе що не ни приемат в шенген е те за това Цецко!
45
2
 
4
 
! Отговори
JollyRoger преди 13 години
11 250 на калпак за тези 2 години. Сега да ги хванат господата и два варианта бой и да ги изхвърлят от страната или бой и да си изработят 11 500 лева в общестевено полезен труд за две години - което със сегешната ми заплата е около 48 часа работа на ден : ). Обаче пак кокошкарите хванаха
44
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
а цецо кога ще го вкарате в затвора за милионите които откраднаха с дянков и тиквата и другите.долу герб най-манипулативната и крадлива партия.
43
0
 
0
 
! Отговори
georgi plovdiv преди 13 години
е действала повече от две години.!!! spored men policaite ve4e gi boli fara dali 6te gi ovolnqt i nai prostia bi si napravil smetka kolko sa sabrali za teq 2 godini i kosur :)
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЗ ПРЕДПОЧИТАМ АКТ ДА МИ НАПИШАТ, ЗАЩОТО МОГА ДА ГО ОБЖАЛВАМ И БЕЗ ТОВА 99% ОТ ОБЖАЛВАНИТЕ АКТОВЕ ПАДАТ В СЪДА, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ НА НЕГРАМОТНИТЕ СТОЙКАДЖИИ. ДОСЕГА СА МИ ПИСАЛИ 15-ТИНА АКТА И ВСИЧКИ СА ПАДНАЛИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ КАТО ИМ КАЖЕШ ЧЕ ЩЕ ОБЖАЛВАШ И ПОЛОВИНАТА СЕ ОТКАЗВАТ ДА ПИШАТ.
41
3
 
12
 
! Отговори
ddd преди 13 години
Не съм полицай или катаджия,но колко от вас са ги спирали и са предпочитали да бутнат някой лев и да отърват солидния акт и вземането на точки,нали ние самите предлагаме да си платим за вината.Така,че предпочитам да бутна някой лев от колкото да чакам наказателното постановление да се влачи с месеци и да губя излишно време по инстанцийте.Нищо лично :)
40
0
 
2
 
! Отговори
galin преди 13 години
ne sa samo tiya za sijalenie ne sa.mnogo grubo se otnasyat s horata koto sprat za proverka,hay polizai e kakvo ot tova ,ama gospod vijda ,toi zabavya ama ne zabravya.dano da ostanat v aresta dano boje
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако са само тези десетимата - добре. Но не е така. На много места се правят "козметични" реформи в полицейските управления, но основните играчи не се пипат. Естествено, защото са хора на някой висшестоящ. Пример - Дупница - "Кимбата". Въпроса е, че няма кой да провери бизнеса му с автомобили, доходите му и имотите му. Може и да не са на негово име, но на някой от родицата.......
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз искам да разкрия тези на околов./самоковско и при Казичанеправят много повече от 1500- гаранция особено при казичане от двете страни на моста.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те и охранителна полиция правят толкова от рекети на "криминално проявени"
36
1
 
14
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 13 години
1500ЛВ. НА ДЕН ,,15,,ГОД. НА ЧОВЕК В ПАНДИЗА.
35
0
 
9
 
! Отговори
Коко преди 13 години
като са свикнали да вадиат такиви пари и сега ги изгонят от работа да не мислите че ще почнат да гледат краставици , стават си сто процентови бандити ама ако им дадат по 1-2 годинки в затвора в Пз да им се порадват *** там ще е добре и мене са ме щавили за пари между Пловдив и Пз
34
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Това си е балкански рекорд,като имаш в предвид цялата мрежа от проверяващи,какво става,вдигаме нивото на подкупи в целия ЕС.Как иначе ще има подкупи от 112 млд.Значи,че и ние даваме нещо на ЕС.Трябва да искаме компенсации.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И пак нямат по 6 апартамента ....
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ama te ladichkite im struvat po-malko