Спипаха дрога във футболен фенклуб

При акцията са задържани шестима мъже и жена
23 ное 2011 15:20,
95
Спипаха дрога във футболен фенклуб
Снимка: МВР

Криминалисти от столичната полиция иззеха голямо количество наркотици от футболен фенклуб, съобщиха от МВР.  Задържани са шестима мъже и жена. Трима от тях са рецидивисти с богато криминално минало. 

Разследването тръгнало след получена информация, че във фенклуб мъж с татуировки на главата, изобразяващи паяжина и надпис "България", продава дрога.

В хода на стартиралата операция служителите на реда задържали двама криминално проявени и регистрирани за притежание на наркотици.

У единия намерили марихуана и пакетче с бяло прахообразно вещество. Оказало се, че той и „колегата му” си купили наркотиците от клуба. Малко по-късно полицаите „атакували” и самото заведение, където задържали татуирания мъж - Т.Г. /28 г./ от жк. „Овча купел”, заедно с още четирима и 26-годишната приятелка на единия.

В клуба криминалистите намерили 215 пликчета с канабис, 28 оранжеви таблетки, два плика с кафяв прах, буца бял прах, четири плика с бял прах, бурканче със сив прах, две цигари с марихуана. Предстои да се установи видът и точното количество на откритите вещества.  

Петимата от фенклуба са задържани за 24 часа заедно с двамата им клиенти. Трима от тях са натрупали множество криминални прояви в биографиите си.

Двама са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами, трети е записан в криминалните досиета за притежание на наркотици и също е осъждан.

Разследващият екип продължава работата по случая, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: фенклубнаркотици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
известен преди 12 години
Всяко заведение ,фен клуб или независимо какво е да му бъде отнето правото да функционира и без компромис да бъде закрито а съдържателят с най голяма присъда за организирано разпространение на наркотици. Друго спасение няма от тази напас.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТРОВИХА ФУТБОЛА НИ.СЕГА ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ.
91
0
 
0
 
! Отговори
Peshkin преди 12 години
chorni i fen kluba i dilarite vikash sa tiasno svurzani hahahhahahhahahhahahhaha
90
0
 
0
 
! Отговори
Noment преди 12 години
А после: " Ушев е, ушев е наркоман..."
89
0
 
3
 
! Отговори
до Нико 88 преди 12 години
Абе *** кво коментираш като не разбираш бе бауш? Абе откъде имате такова самочувствие да коментирате без да знаете за кво става въпрос изобщо?! Не мога да го проумея колко нагъл и *** трябва да си и колко много да се навиваш сам за да повярваш такива тъпизми. Промит мозък подуенски, евтаназия за теб и цялото ти семейство. Нямаш моралното право да си толкова ***, честно! СЗ съществуват с единствената цел да лочат пари от отбора им. Тва че си *** и не можеш да се сетиш как е др въпрос!
88
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
кво говориш за на ЦСКА фенклубовете като че ли имаш някво вътрешно инфо бе балък. колко пъти са разбивали наши фенклубове и са намирали дрога в тях или известни лидери на групировки, които да се занимават с това? да ти кажа ли колко? точно николко. да ви *** и разбирачите сте се събрали тука. не ви ли писна цял живот да говорите на изуст колкото да си повдигнете малко жалкото его?! не ви ли писна цял живот да мишкувате, комплексари??? няма такива *** като вас никъде.
87
1
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Това не е ли отбора на Боко-чудно защо пък там има дрога....
86
1
 
4
 
! Отговори
Niko преди 12 години
А бе Величко, чудя се, дали си просто наивен или си наивно ***.Това да не ти е ЦСКА където шефа на фен клуба получава заплата за да осъществява "дейност". Какво общо има фен клуб с дейността на Батков, че и на Чорни. Когато гонеха Чорни от България някои от задържаните са били в детската градина.Да не говорим, че става дума за разклониците от София-запад, първо се осведоми дали те се подчиняват на каквато и да е била друга структура ...Открай време има ***, дето приказват мръсотии ...
85
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олеле колко съм изненадан че от софия запад продават наркотици. Тази новина направо ме шокира и изпаданх в причудлив захласт. А сега въпрос. Чак сега ли намерихте сили да поразровите там където и малките деца в Делиормана знаят, че има наркотици?
84
7
 
13
 
! Отговори
величко преди 12 години
Аз се чудех от къде Бай *** намера парички за да издържа Левски.От край време парите от наркотици са сила в синия клуб.Май за нещо изгониха преди години Чорни от България.Дали е свързано пак с дрога.Отбора на народа е убиец на българските деца.Да се вземе ордена "Стара планина" от г-н Батков.
83
3
 
11
 
! Отговори
? преди 12 години
а бе днес.бг ! напишете че фенклуба е на лефски софия-запад ! по националната телевизия го казаха, а вас ви е страх? хахахаха
82
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кво квичите бе, баси новината намерихте да и се радвате. по цял свят ултра агитките са бойни организации с мръсен бизнес, та у нас ли ще е различно. все едно не помним как се щурмува парламент и как се нападат чужди митинги.как мислите, на цска фенклубовете само панделки и захарен памук ли пренасят ... не е случайно, че никой не ходи вече по стадионите, само по форумите все още има балъци, дето се палят кой им бил най-любимия отбор и какви успехи е имал в детсвтото на дядо им
81
1
 
3
 
! Отговори
:-( преди 12 години
Аз също съм на мнение ,че не им пука за отбора.Колко пъти са били момчета от агитката за нищо.Обезобразявали са ги от бой ,10 човека скачаха на главата на едно момче защото от радост влезе на пистата.Нямам думи
80
1
 
6
 
! Отговори
Istinski LEVSKAR преди 12 години
Az sum istinski fen na liubimia si otbor i go podkrepiam vinagi i bezrezervno.V sektor B ne hodia tochno zaradi tezi ''simpatiagi" tiah gi boli ... za otbora gledat si biznesa, banda prestupnici ,koito gi znaiat i malkite deca.Tozi mesec iavno niakoi ne e platil chlenskia vnos na kasiera i za tova sa gi navestili.SEKTOR B ne e tova koeto beshe za moe i vseobshto sujalenie.Nikoi nemoje da im kaje nishto vse pak sa korava organizacia ,ako se naloje shte doidat i v tvoia dom A.C.A.B.
79
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Полицията иззе голямо количество дрога от фенклуб на "Левски""Що криете че са уескари бе днессссссс?Щото Бай *** е приятел на Боко ли??!
78
1
 
23
 
! Отговори
- преди 12 години
Личи си колко ни работят прокуратурата и съдилищата. Двама осъдени за убийство. И какво правят на свобода питам аз??? 1 година ли са им дали??? И ако утре убият съдийско отроче дали пак толкова ще им дадат?
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
78Да те "Обие" *** отзад,*** неграмотен!
76
3
 
19
 
! Отговори
terry преди 12 години
Боко каза че намерил голям спонсор на Уефскито, изглежда е от Колумбия. Знае ги той тия неща, ще оправи футбола.
75
4
 
11
 
! Отговори
затвор преди 12 години
Тея хора никога не са виновни,дори след убиисво,те гледат чужди агитки по всета и изкат да са като тях...Шмъркат,пият и после стават лоши,това не са хора,това са жовотни,никога не скачат ек ек,винаги скачат по 10-20 човека и осъкатяват или ръгат жертвата си,мога да говоря до утре сутрин за тия ***,писна ми да им се разминава всеки път,дори след убиисво....Сега искам да ги видя разделени и самички,какви мъже са...Всички злини един ден се връщат софия запад това да знайте......
74
4
 
25
 
! Отговори
затвор за софия-запа преди 12 години
Тази група се водеше от Таки и Ицо исуса-който се издирват и няма и следа от тях..Но явно организацията продължава да бачка,имат задържани още 5 лица и представяте ли си какви плакати се издигат на мачовете на Левски за тея убиици,нарко-дилъри,издигат се знамена "Справедливост",вие нормални хора представяте ли си какви *** са тия,щом продължават да издигат такива плакати за такива гнусни хора,убиици и осъкатители..Тия момчета шмъркат и после правят наказателни акции "осъкатяване",ако не си с