Семейство отвлече жена в Смолян

Арестувани са, изясняват се причините
25 юни 2024 13:05, Александър Попов
14
Семейство отвлече жена в Смолян
Снимка: БГНЕС

Мъж на 46 години и жена на 47 години са задържани за отвличане в смолянския квартал Устово. Срещу тях е образувано бързо производство, съобщи говорителят на Апелативна прокуратура - Пловдив Боряна Димитрова.

Сигналът за отвличането е подаден тази сутрин от мъж, който станал свидетел на отвличането на жената на улицата. Незабавно са започнали оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОД на МВР-Смолян и е била уведомена Окръжна прокуратура-Смолян.

От прокуратурата посочиха, че до момента е установено, че пострадалата е на 45 години. Тя е излязла от дома си и се е движила по улицата. Пътят ѝ бил препречен от две лица - мъж и жена, семейство - 46-годишният А. Б. и 37-годишната  Д. Б. Двамата издърпали пострадалата жена, която е била ударена няколко пъти по тялото, и насила я вкарали в лек автомобил, марка „Мерцедес“. Колата потеглила в посока с. Бостина, обл. Смолян.  Малко по-късно автомобилът се върнал на мястото, откъдето е тръгнал, и пострадалата е била оставена отново на улицата, където е получила помощ от полицията.

А. Б. и Д. Б., които са от Карнобат, са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: отвличанеСмолян
Още от Общество
Проф. Радулов: Затворът може да е опасен за Брендо
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
турското културно наследство
12
2
 
5
 
! Отговори
Зависи преди 4 дни
Ако евентуалният младоженец е на 60 и повече годиини, тогава 45-годишната ще му е лика-прилика. Но е възможно по пътя тя да им е казала, че нейната рода ще иска за нея поне 5 хилки, а похитителите са отговорили, че за стока втора употреба повече от 500 лв не дават. И като не са успели да се спазарят, върнали са я обратно. Защо странични лица се намесват в културните традиции на някои наши сънародници?
11
1
 
4
 
! Отговори
Друг вариант преди 4 дни
Ако пък Д.Б. е на 37 години,тогава сигурно тя е избрала 45-годишната да бъде втора съпруга. Няма да й бъде сериозна конкуренция. 46-годишният А.Б. е тръгнал по акъла на своята първа жена,но по пътя е разбрал, че отвлечената мома всъщност е почти негова връстница и се е отказал.При това, кавалерски е върнал жената там, откъдето са я отвлекли.Въпросът е дали Д.Б. е получила възпитателен шамар, за да не си позволява друг път да подвежда мъжа си? Значи някое НПО трябва да се самосезира,заради шамара
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Сигурно са я отвлекли, после са установили, че са отвлекли неправилната жена и са я върнали..
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Джипси кингс
8
2
 
6
 
! Отговори
Уточнете преди 4 дни
Жената похитителка на 47 или на 37 г. е? Защото, ако е 47-годишна, може да не е съгласна нейният 46-годишен съпруг да се сдобие с по-млада втора съпруга на 45 г. След като са представени само с инициали, историята придобива екзотичен нюанс.
7
0
 
8
 
! Отговори
Ами преди 4 дни
До Анонимен 4 Културна особеност на етноса, кражба на булка и не само!
6
0
 
4
 
! Отговори
Галин преди 4 дни
Сигурно са я нагласили :)
5
2
 
10
 
! Отговори
Експертно мнение преди 4 дни
Може да са тръгнали с цел да набавят булка за някого от родата. Отвлекли са я, но по пътя са разбрали, че срокът й на годност е понапреднал и са се отказали да водят точно нея у маалата.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А защо са я отвлекли :)))
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не е хубаво това. Днес ще отвлекат жена, утре ще отвлекат жена, и накрая ще почнат да пушат цигари.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Няма имена, само инициали. Явно са с BMW-та
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Върви, че разбери!