Спипаха дрога във футболен фенклуб

При акцията са задържани шестима мъже и жена
23 ное 2011 15:20,
95
Спипаха дрога във футболен фенклуб
Снимка: МВР

Криминалисти от столичната полиция иззеха голямо количество наркотици от футболен фенклуб, съобщиха от МВР.  Задържани са шестима мъже и жена. Трима от тях са рецидивисти с богато криминално минало. 

Разследването тръгнало след получена информация, че във фенклуб мъж с татуировки на главата, изобразяващи паяжина и надпис "България", продава дрога.

В хода на стартиралата операция служителите на реда задържали двама криминално проявени и регистрирани за притежание на наркотици.

У единия намерили марихуана и пакетче с бяло прахообразно вещество. Оказало се, че той и „колегата му” си купили наркотиците от клуба. Малко по-късно полицаите „атакували” и самото заведение, където задържали татуирания мъж - Т.Г. /28 г./ от жк. „Овча купел”, заедно с още четирима и 26-годишната приятелка на единия.

В клуба криминалистите намерили 215 пликчета с канабис, 28 оранжеви таблетки, два плика с кафяв прах, буца бял прах, четири плика с бял прах, бурканче със сив прах, две цигари с марихуана. Предстои да се установи видът и точното количество на откритите вещества.  

Петимата от фенклуба са задържани за 24 часа заедно с двамата им клиенти. Трима от тях са натрупали множество криминални прояви в биографиите си.

Двама са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами, трети е записан в криминалните досиета за притежание на наркотици и също е осъждан.

Разследващият екип продължава работата по случая, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: фенклубнаркотици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
11
 
! Отговори
ай сектир преди 12 години
От както лично ББ се зае с футбола дрогата плъзна кадето е ББ там е и дрогата
72
4
 
19
 
! Отговори
докога преди 12 години
Иакаш ли още малко улики,тия хора с наркотиците и сместа за бомби,убиха невинно момче в едно барче с бомба-фен на локо сф,тея същите пребиха момиче и пенсионер в варна,после 20 човека скочиха и наръгаха 2 момчета опт черно море,който се разминаха на косъм с смърта от загуба на кръв..Тия хора са бандата на чуковете,наказателни бригади който си разчистват пътя за продажба на дрога из столицата,тея хора са осъкатили още куп момчета,тия мръсни *** трябва да лежат вече,стига милост...
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом имат стабилни досиета, хич да не излизат от затвора. Който съдия ги оневини, значи е в групата им!
70
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бий бий бий наркоманите рогати!
69
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си , ама бая подобни новини се насъбраха свързани със фенове на Лефски!
68
5
 
14
 
! Отговори
UK фен преди 12 години
Кви фенклубове - кви 5 лева ?! Кой луд гледа BG мачове вече?
67
1
 
13
 
! Отговори
до Beroe1916 преди 12 години
Марш на училище, ***.
66
9
 
13
 
! Отговори
Някой от някъде..... преди 12 години
Ама напишете- клуб на ул Симеон- фенклуб на ЛЕВСКИ който не веднъж е претъсван и т.н. Та на тези сини наркоманчета дето бат Бойко им търси спонсор...голям....Та те това напишете - ясно и точно...не на някой някъде .....
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркодилърите са си наркодилъри без значение на кой клуб симпатизират. Новината не е спортна, а е криминална.
64
12
 
14
 
! Отговори
Beroe1916 преди 12 години
Сектор Б на херойн, шаляляляля ляля ля!! :D *** наркомани!
63
2
 
29
 
! Отговори
BG преди 12 години
Продължава това малоумно деление на Левски и Цска.Защо никой не каза "Браво на полицията"Аз съм левскар,но такива *** като тия дилъри с богато крими минало мястото им е само в затвора.Като граждани на БГ в такива моменти не бива да се делим
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво, разбирам, че сте левскари и трябва да сте солидарни със "събратята" си...но всичко това вече е нелепо. Всички които поне малко се интересуват от футбол (пък и не само) знаят с какво се занимават София- Запад". Ако сте хора на място ще се разграничите от онези наркодилъри, но вие не - инсценировка било...ала-бала...
61
14
 
12
 
! Отговори
хх преди 12 години
Колко пъти се писа, че феновете на Уевски са ***, гейове и наркомани. Ето ви и доказателства сини буклуци. Чудно ли ви е защо не пише в заглавието, че фенклуба е на синята помия.
60
4
 
11
 
! Отговори
BG преди 12 години
Не слагайте всички левскари под един знаменател,както знаете във всяко стадо си има ***,да не би всички фенове на цска са чисти и неопетнени.Като са виновни и като са ги набарали с наркотици,да ги пратят в затвора за дълго.
59
2
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
Научи се да пишеш бе, ***.
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тука има само слабоумни и умствено осакатени почитатели на"творенията" на Георги Атанасуф май, а?
57
13
 
4
 
! Отговори
Лев преди 12 години
Защо мислите, че новината се разпространява чак днес? Всичко е инсценировка, предварително е нагласено. Двамата купувачи са поставени лица от мвр.Всичко е режисирано - боцко *** дано свършиш като кадафи с балтия в свинктера!
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 51Зикуууур за лефскеее
55
2
 
3
 
! Отговори
one-on-one преди 12 години
Доживотен затвор за Лазар Колев в малко по- горната новина, а тук полицията се хвали че е хванала двама които са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами. Какво се радвате в другата тема, че човека е получил доживотен затвор, а тук двама убийци си продължават да правят каквото искат.
54
4
 
6
 
! Отговори
do 53 преди 12 години
Tupako pishe se HEROIN! Prasetata se vurgaliat v nego!