Два автомобила горяха и тази нощ в София

За два месеца в страната вече са запалени над 50 коли
Обновена: 21 дек 2011 14:55 | 21 дек 2011 07:24,
153
Два автомобила горяха и тази нощ в София
Снимка: архив Булфото

Два автомобила горяха и тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Единият от тях е в "Люлин" до бл. 228, където в близост вече имаше запалени автомобили. Колата е Фиат. Обгорени са седалката и волана.

Другият автомобил е запален в ж.к. "Дружба". Мерцедесът е собственост на криминално проявен.

Още по темата

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера Софийският районен съд пусна от ареста под парична гаранция от 700 лв. 27-годишния Радослав Стоянов, който бе обвинен за палеж на коли в столичния кв. "Захарна фабрика".

В ареста обаче са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: палежи на автомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Вече за всички е ясно предполаган че палежите са добре организирана операция на хора с възможности разбиращи от тая работа.Веднага си спомням за над 120 неразкрити поръчкови убийства по времето когато ББ беше главен секретар на МВР.Според мен и тогава и сега извършителите са на свобода .Много добри професионалисти.Дали ще разберем бякога кои са и кои им е шефа?
27
3
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Борисов е 2-ия Български премиер след Виденов който е освиркван по площадите на градове и села......Спомнете си преди няколко дни в Пловдив пред сградата на Областната Управа хиляди граждани го посрещнаха с лозунги " Борисов мафиот - истинският октопод" и "Оставка"....През есента на мач в Разград се принуди да напусне мача в 60-тата минута защото масово бе проклинат от феновете.......В Ст. Загора,Шумен бе освиркван и обругаван тотално......и това е най- обичан премиер ли ?
26
0
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Маи се гони рекорда от Германия там стигнаха до 65,а кога ще има оставки във мвр кой ще носи отговорност за хиляди неразкрити престъпления,изчезнали тинейджъри,пребити и ограбени хора,неизплатени заплати от работодатели,убийства изнасилвания и тартора на октопода кой е и кой са неговите пипала,главата на отвличанията и пр.
25
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Става мишко............но дай да разменим координати охлювче за да се намерим по лесно пред НДК задмониторен боецоооо.............
24
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
това, че ще изядете боя не е новина.
23
2
 
2
 
! Отговори
Niko преди 12 години
Е да ги видим сега колко са смели гербавите плъхове ! И аз ще дойда ! добавен от: Анонимен ...
22
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Хайде да те видя женски полов орган ....днес в 20.00ч. пред НДК. Да потанцуваме :))))))
21
2
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
брех, червените за бой се стягат! ама няма мандри вече.
20
3
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Аз чакам ,аз чакам ли чакам да се престраши да се види с мен някоя гербава ***.........Но едва ли- нали сте на власт бе несретници,какво толкова ви е страх ?. *** с ***...........
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добро предложение на Странджата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е да ги видим сега колко са смели гербавите плъхове ! И аз ще дойда !
18
4
 
3
 
! Отговори
пироман преди 12 години
странджа, да не ти подпаля ***? няма смисъл, той и без това е червен.
17
1
 
1
 
! Отговори
Miro преди 12 години
ЕЙ ТОВА Е ДУМА СТРАНДЖА ! КАКВО САМО ЛАЕТЕ И СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ. РЕАЛНА СРЕЩА МУ Е МАЙКАТА. И АЗ ЩЕ ДОЙДА И ПОЗНАТИТЕ МИ ОТ ТУК. ПРАВИЛЕН ХОД СТРАНДЖА
16
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до 15-ти страхливецо..........става мишко,давай координати и телефон за връзка .проблема е нулев........чакам и призовавам тук всеки да дойде който желае.........чакам страхлива ,нещастна,отритната,самотна ***............
15
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До СТРАНДЖАТА....Ами хайде да се видим тогава......смелчаго а?/
14
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 12 години
НА ВАС ВИ Е НЕОБХОДИМА ТЕМА "ОПЛЮЙТЕ СЕ"...
13
5
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до номер 11 нещастничето.........За съжаление никой не ми плаща ,както на мен така и на 90 процента от хората тук масово проклинащи групировката ГРОБ........Е би ми платил само ако ти цепна цепката,но ти задмониторен боецо едва ли би се показал някога от дупката си където си се сврял........Горкичкото
12
3
 
7
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Всички комунази *** начело с боядисаните Герберчета.Нужно е почистване на нацията , а няма ***.
11
10
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
До СТРАНДЖАТА.....я ми кажи червена платена писарушко СерГЕЙЧО как ти плаща да пишеш по форумите.....в натура ли? :)))))
10
8
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Най- новия виц в България който се разпространява по форуми и социални мрежи от няколко дни............Цивилни полицаи от специализирания отряд за борба с тероризма който е на пряко подчинение на Цветанов,дегизирани и тръгнали на нова акция за палене са срещнали аматъори подпалвачи до набелязаните от тях коли......ударили на всеки по няколко шамара и по няколко ритника и ги изпратили с думите " *** с ***,тръгнали да ни имитират,ще ни подронят реномето "
9
3
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА до 6 преди 12 години
На последните избори от 6.300 000 избиратели гласуваха малко над 50 процента........За Герб - 1 690 000 , за БСП - 1 540 000.......Над 3 000 000 не гласуваха.......Сега тези хора ще изметат крадливата полицейска хунта със страшна сила........Питам къде е всенародната народна подкрепа за Герб ?