Заловиха BMW с пренабити номера край Дупница

Шофьорът не е имал книжка и документи за автомобила
Обновена: 28 фев 2012 09:54 | 28 фев 2012 09:54, Красимир Ангелов
26
Заловиха BMW с пренабити номера край Дупница
През 2011 година полицията в Дупница е спряла над 120 автомобила с пренабити номера. Снимка: Архив МВР

Полицията в Дупница задържа лек автомобил BMW с пренабити номера на рамата, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Колата е спряна за проверка на главния път Е-79. При извършената проверка е установено, че 25 годишният шофьор Стоян К. е карал без книжка и документи за автомобила.

Освен това след направения тест с дрегер е отчетено наличието на алкохол в издишания въздух от 0,33 промила. Мъжът ще бъде подложен и на допълнителни изследвания, заради съмнение за употреба на наркотици.

Автомобилът е оставен за допълнителни експертизи в двора на полицейско управление в Дупница, допълниха от полицията.

През миналата година на главния път в района на Дупница пътни полицаи са спрели над 120 автомобила с пренабити номера на рамата, посочиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
марто преди 12 години
Най-вероятно имат предвид, че не е носел самия документ за което глобата е 10лв.Иначе без съмнение това лице се е видяло с чичо коко и трябва да полежи, защото точно заради такива *** умират невинни хора по пътищата.
23
0
 
1
 
! Отговори
ha..ha преди 12 години
balgaren bes kniska w bulgaria !!???
22
0
 
2
 
! Отговори
asd преди 12 години
след 24ч е вънка, след още 24ч ще му върнат и джипа до следващия път когато този ще се появи в раздел "Крими" и дано тогава заглавието не е "Наркоман с пренабито бмв погуби семейство в птп на е79..."
21
1
 
2
 
! Отговори
до ГЕРБераст преди 12 години
Вие, платените драскачи освен досадни и безидейни сте и доста ***, с всеки *** пост като този убеждаваш още няколко човека да гласуват за ГЕРБ.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В нормална държава: КАРАШ БЕЗ КНИЖКА - 1 год ,Караш крадена кола - 5 год, караш пиян- 2 год . 1+5+2= 8 годинки на топло. В БГ : 24 часа задържане и нааай-много една година УСЛОВНО. Ами при тази безнаказаност какво се чудите на престъпността??? Тук всеки селянин се почувства недосегаем и постоянно виждаме зулуми. А сега стана и модерно да се говори за "полицейско насилие". САМО ПИНОЧЕТ ЩЕ НИ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ!! Спрете магистралите и започвайте да строите ЗАТВОРИ!
19
0
 
4
 
! Отговори
резултатът ...! преди 12 години
Като се направи сметка ,че това БМВ ,беше най-редовното ,то другите автомобили ,какви ли са ?Направлението....:Перник ,Дупница ,Благоевград,Сандански ,......всичко е ФАЛШИМЕНТО ,КРАДЕНО!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то в Дупница което и БМВ да хванат, ще е с пренабити номера :) Същото важи и за другите гъзарски марки.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Споко само след два дена BMW-то ще бъде освободено поради липса на доказателства:)))
16
0
 
18
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Свестните и добрите са емигрирали но идват други :-). Просто трябва държавата да създаде условия за по-спокоен живот. Иначе свестни хора постоянно се раждат. Това да си добър човек не е обвързано с парите които изкарваш. Лошото е че всички са озлобени в държавата и ако си добър буквално те помачкват разни нахалници. Но няма страшно - ЖИВОТА Е ХУБАВ ! :) Представяте ли си на гладуващите в Сомалия какво им е ? И съм сигурен че и те намират на какво да се радват в живота.
15
3
 
12
 
! Отговори
Na4o преди 12 години
Много *** има в тази държава!Свестните и добрите емигрираха отдавна.
14
0
 
8
 
! Отговори
ined преди 12 години
А от Холивуд дали знаят, че след две седмици трябва да снимат "Транспортер 4"?
13
0
 
9
 
! Отговори
Това е България ! преди 12 години
Докато полицаите си вършеха работата, Стоян Колев разигра етюд от филм. Той непрекъснато обикаляше около тях и говореше по мобилния телефон, търсейки помощ. Пред репортер на Струма Стоян Колев заяви, че е от Бургас и пътува служебно до Банско, където имал работна среща. Той сподели, че след две седмици отива в Холивуд да играе във филма Транспортер 4.Аз съм изгряваща звезда в Холивуд. Полицаите твърдят, че автомобилът ми е краден и е с пренабити номера. Колата не е моя, на приятел полицай e. Откъде да знам, че номерата са пренабити, заключи Стоян Колев.
12
0
 
23
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ако някога решат да направят една проверка У Дупница, ама без да предупреждават местните мутренца, ще се окаже, че 90 процента от таралясниците там са крадени, а другите 10 процента са със сериозни проблеми. ПЪЛЕН *** !
11
0
 
50
 
! Отговори
Мушитрънчо преди 12 години
Ха Ха Ха , що за новина ! Все едно да пишат "Откриха *** в Африка" !
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отначало се чудих защо вървят толкова евтино в мобилето тези джипове БМВ в България, докато не разбрах че повечето от тях са крадени и с пренабити номера.
9
2
 
41
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Как така е пуснат...? Без книжка, пиян и с краден автомобил, който е с пренабити номера!!! На мен за едно мижаво превишение на скоростта (+29) ми взеха половината заплата и сега съм на фотосинтеза, а тоя *** си тръгва като пич! НА КЪДЕ ОТИВА ТАЯ *** ДЪРЖАВА, МАМКА МУ!
8
0
 
14
 
! Отговори
do 3 преди 12 години
"Автомобилът е оставен във вътрешния двор на полицията, а младежът, след като даде обяснения, беше пуснат." :)
7
1
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
до 3 - най-вероятно водача не е собственик или е добросъвестен купувач.....те айдуците си карат читави коли !!!
6
1
 
6
 
! Отговори
Инфо преди 12 години
Ето доста по-пълна и интерестна информация за случая.. ::))struma/obshtestvo/burgazliya-padna-v-kapan-s-kradena-kola-na-put-za_25222/
5
0
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
БРАВО....ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА....))))