19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ми пука, ако ще и с трабант да се е ударил в тролейбуса. Полицията казва че вината е на шофьора на леката кола, значи държавата трябва да си влезе в ролята и да защити служителя си. Иначе познайте кой ще се навие утре да работи като шофьор в градския транспорт.
124
3
 
12
 
! Отговори
До 151 преди 11 години
Ако беше с Жигули, нямаше да скочи да бие ватмана!
123
0
 
13
 
! Отговори
до asd преди 11 години
Шофьора на тролейбуса е слезнал най културно да види какви са щетите, а онзи му се е нахвърлил.
122
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този, 19-годишния герой, кой му купи мерцедеса, кой му даде пари за него, кой го провери, откъде и как и защо кара скъпа кола? Писна ми от пикльовци, които смятат, че светът е техен и те са най-великите! Но всичко е по вина на държавата - докато котката спи, мишките царуват!
121
18
 
3
 
! Отговори
Gosh преди 11 години
като гледам основното за което сте се хванали е че бил с Мерцедес.. ако новината беше че е с жигули, кво .. горкото дете, ударило го автобуса ..
120
10
 
8
 
! Отговори
asd преди 11 години
Добре де, има ли мислещи хора в този форум или всички сте се събрали само да плюете. Представете си, че вие сте на мястото на пребития, как ще допуснете да се случи това. Как изобщо гаменчето ще влезе вътре в тролея за да се саморазправя без да му бъде отворено. Не е ли по логично шофьора да съобщи по радиостанцията за проблема и да чака вътре намесата на органите на реда. Явно двамата са тръгнали да се саморазправят по балкански манталитет и единия е загубил.
119
0
 
21
 
! Отговори
Ех цецо цецо преди 11 години
Вярвай ми, че хората повече ще те обикнат ако ни кажеш довечера по синия екран кой е бащата на наглото му отроче. Да ни кажеш че е задържан 72 часа. Да се похвалиш че ще му бъде повдигнато обвинение. Ние обикновените граждани повече от това се интересуваме отколкото да се хвалиш колко камиона с контрабандни цигари си хванал на митницата.
118
0
 
14
 
! Отговори
sante_dog преди 11 години
Сега *** макс да го съдят за хулиганска проява - глоба или порицание (даже се съмнявам да има и условна тука). Освен ако пострадалия не заведе частен иска ама тогава ще идат 4-5 години разкатаване по съдилища и после ще го приключат за липса на доказателства или нещо такова - тука е БГ все пак
117
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
19 годишния пикльо да дойде мен да ме закачи. Нъма да могат да го изкарат от Пирогов.
116
1
 
22
 
! Отговори
Анти българин преди 11 години
Пиночет, Пиночет и пак Пиночет. Това е истината. Това трябва на България. Но като сметнеш че сме овце пак няма смисъл от нищо. На такъв народ това му се пада, че и повече можем да търпим.
115
0
 
12
 
! Отговори
kuk преди 11 години
Ами сега да го вкарат в панделата, може и с мерцедеса си да си разкарва охажорите вътре. Ха ха ха
114
0
 
15
 
! Отговори
ss преди 11 години
SELIANI DOLNI BOKLUCI S MERCEDES
113
0
 
36
 
! Отговори
Maks преди 11 години
Няма страшно, българският съд ще с погрижи и ще накаже престъпника с една страшна условна присъда и ще го помолят да не прави повече така :-))) Български съд винаги в полза на престъпника , ще го погали и ще се погрижи за комфорта все пак престъпника е клиент , а за клиентите най-доброто обслужване :-)))))
112
1
 
26
 
! Отговори
шерлок преди 11 години
Винаги, винаги когато се натъкнат на такива фрапиращи случаи от МВР трябва първо да проверят основно 19-годишния *** и цялата му рода до 9-то коляно , за да се види откъде са забогатели, платили ли са си данъците и т.н. И чак тогава да го съдят за побоя, понеже за него той ще се оттърве с някоя глоба или с условна присъда
111
0
 
1
 
! Отговори
dedi преди 11 години
ne vigdam komentara naMVR ili teche razsledvane
110
0
 
12
 
! Отговори
of преди 11 години
Имам чувството, че се връщаме назад във времето до 30-те години на миналия век, сещам се за филма "Недосегаемите"........много хора са си повярвали, че са недосегаеми за закона и нямат страх от евентуално наказание, благодарение на дружните усилия на политиците ни в последните 23 г. и на голямото търпение на народа.
109
0
 
57
 
! Отговори
Браво на властта ! преди 11 години
София става най-сигурният град в света. Ако не те изяде глутница кучета или огради *** банда, ще те набие някой селянин с Мерцедес за 5 000 лева. А иначе сме държавата с най-много полиция на глава от населението !!!
108
0
 
37
 
! Отговори
19-годишен боклук преди 11 години
Браво на нашия бай ***!Типична българска черта.Или ще скочи на 53 годишен или ще ограби пенсионер.
107
0
 
52
 
! Отговори
Гледко преди 11 години
Гледам ги младите лекенца по улиците и не само тия в колите ...нагли долни изражения...все едно си им длъжен за нещо така гледат, готови да ти скочат на бой всичките и не само момчета, а и момичета !?!? Младежите трябва да са усмихнати и ведри сега живеят сега растат и се развиват....А тук в милата ни родина всичко наопаки !
106
0
 
4
 
! Отговори
Hollywood Jack - 130 преди 11 години
Ти мен не ме мисли къде ще отида.