48-годишният германец убит жестоко заради ревност

Приятелят му нанесъл фаталния удар в главата с нож
Обновена: 30 авг 2012 15:08 | 30 авг 2012 11:30,
98
48-годишният германец убит жестоко заради ревност
Снимка: Булфото

Ревност е причината за жестокото убийство на 48-годишния германец в Бургас.Тялото му беше открито с множество прободни рани на крайбрежната алея около 02.50 часа вчера.

По случая е задържан 34-годишен сънародник на убития, съобщиха от МВР. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Тримата германци Р.Г. на 34 години, Х.Щ. на 48 години и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в града. Те се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости.

При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били „двойка”. Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами.

Още по темата
Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата.

След това побягнал към квартирата. После обаче се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ.

Според обясненията му в нея били преведени и неговите средства за почивката.

Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник. Взел двата му портфейла.

След това настигнал приятелката им и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

34-годишният германец е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До член на БСПА на училище дали си ходил?
57
20
 
7
 
! Отговори
член на БСП преди 11 години
оште като прочетах новината и разбрах че ГЕРБ са виновни!
56
1
 
6
 
! Отговори
до Нело преди 11 години
Да не си и ти оттам, нещо много си запознат. Или пишеш от Курило ?!
55
6
 
10
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Хомосексуална драма с трагичен финал
54
11
 
10
 
! Отговори
Нело преди 11 години
бас ловя , че тези са от ГДР, един истински германец никога не би се държал така и не би направил подобно нещо! Това комунизма не прощава на никой, в ГДР сега има само ***, пияници, мързеливци и убиици
53
0
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Защо ли не ме учудва, че такива спиртосани типове са основните чуждестранни туристи в БГ. С това се славят българските курорти - ултра евтин алкохол и момичета. За качество никой не пита. Бая *** посещава и се забавлява у нас.Оценяват обстановката, като подходяща.Читавите наши хора пък отиват при тях за да им работят, а в ЕС ни определя, като гетото на Европа!
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Булфото, много ви лош фотоапарата, много замазва Каменицата - лимон ;)
51
0
 
9
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
Хилер може да има еврейска жилка, но със сигурност е роден в Австрия а не в Палестина, морон!
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще трябва да напишем няколко статии с психологически портрет на чужденците, които идват у нас и да ги пуснем по разни техни цайтунги.. Така де, няма само те да ни оплюват, те пък да не са много стока.
49
0
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Сталин не е руснак а е грузинец. Чикатило е украинец.
48
0
 
16
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
Прочети мнението на 45 и не ми обеснявай как всички нации раждат изцепки. Ние не сме подпалили света с грандоманските си претенции за висша раса, нито сме експлоатирали колонии, а сега да се правим на много демократични. Тъжно ми е че имаме толкова ниско самочувствие и винаги сме в поза партер пред чужденците, това е.
47
3
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 11 години
Хитлер не е германец а е австриец. Той може да се е считал за германец, но един болен мозък е способен на всичко.
46
2
 
17
 
! Отговори
токо преди 11 години
Много ми се иска,сега да чуя коментарите на смешковците,които плюха по Бургас.Само че се съмнявам,защото повечето от тях са мишки и сега се крият в дупките си
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яяя разкрито престъпление у нас? можело значи?
44
1
 
14
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Те и да го замазват, не могат И това да направят качествено - пак се вижда, че рекламата е на "Каменица" Фреш!!!
43
0
 
19
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Само психар и чуждопоклонник, може да плюе срещу род и родина заради някакви алкохолизирани чужденци и хомосексуалисти.
42
1
 
7
 
! Отговори
Еврокомисар преди 11 години
От 2007 г. сте членове на ЕС, а още не сте припознали Евроатлантическите ценности. Ето сега дисциплинираните и възпитани германци ви правят показно. Гледайте и се учете. И бъдете толерантни.
41
0
 
22
 
! Отговори
Не съм от Бургас преди 11 години
Още вчера имаше мнения, че според жестокостта на престъплението най-вероятно става въпрос за убийство от ревност. Оказва се наистина, че немците са се клали като касапи, но при това са били пияни до козирката.Тук обаче можеха да се прочетат всякакви глупости по адрес на Бургас, бургазлии, българската полиция, българската държава и т.н. *** работа...
40
1
 
8
 
! Отговори
с изв. преди 11 години
В 2 ч през нощта в кабинката на плажа за какво ли се влиза?Аз поне си мисля, че се ползва за WC, защото имах такова чувство дори денем тази година на морето посред бял денНезависимо от всичко, трябва да се признае, че историята е отвр. и че "чужденците" не тези от представите ни за тях. И каква ревност при хора с размътени тотално глави......на тях им трябва повод просто
39
1
 
62
 
! Отговори
Елф преди 11 години
Живях в центъра на Бон-на Мюнстер плацт!А не в *** катун.И затова ви казвам,защото ги поупознах-това са работливи ***!По отношение на немската и другите нации И БЪЛГАРИТЕ-МОЯТАТА НАЦИЯ НЕ Е КРАЛА ДРУГИ НАЦИИ,НЕ Е ИЗВЪРШВАЛА ГЕНОЦИД ПО СВЕТА,НЕ Е УБИВАЛА ЦЕЛИ НАРОДИ КАТО ,,ЕВРОПЕЙЦИТЕ,.МОЯ НАРОД НЕ Е ДОПУСНАЛ РОБСТВО В ЗЕМИТЕ СИ.СПАСИЛ Е МНОГО ДРУГИ ПОТЪРСИЛИ УБЕЖИЩЕ ПРИ НАС и ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕГА СМЕ БЕДНИ:БЪЛГАРИТЕ СА ВЕЛИК И ХУМАНЕН НАРОД.ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!!!