48-годишният германец убит жестоко заради ревност

Приятелят му нанесъл фаталния удар в главата с нож
Обновена: 30 авг 2012 15:08 | 30 авг 2012 11:30,
98
48-годишният германец убит жестоко заради ревност
Снимка: Булфото

Ревност е причината за жестокото убийство на 48-годишния германец в Бургас.Тялото му беше открито с множество прободни рани на крайбрежната алея около 02.50 часа вчера.

По случая е задържан 34-годишен сънародник на убития, съобщиха от МВР. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Тримата германци Р.Г. на 34 години, Х.Щ. на 48 години и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в града. Те се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости.

При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били „двойка”. Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами.

Още по темата
Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата.

След това побягнал към квартирата. После обаче се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ.

Според обясненията му в нея били преведени и неговите средства за почивката.

Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник. Взел двата му портфейла.

След това настигнал приятелката им и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

34-годишният германец е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
Р.Г. преди 11 години
А тоя Р.Г. така си ги е увъртял и послъгал в повествованието, чеее чак ще падна от смях. Типични лъжи и глупости, и измисленици, и дрънканици на чужденец в родно РПУ. Правят се на светци, хаха, изхвърлил портфейла, без да вземе парите от него; чуждите разходи по пътуването били преведени по обща сметка. Алабалавщини. Само е вярно, че го е заколил, другото е бълвоч.
17
1
 
19
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
До Чужденец: Оплюването по българските сайтове на България,в основната си...част е дело на определени чужди централи,които искат да наложат линията на...негативизъм в общественото ни пространство.Те си гонят техните глобални държавни...интереси.Лесно се...познават по нервноста с която ръсят...омразата си.Не се подвеждайте по тях,отсейте ги и потърсете истинските български...коментари.
16
4
 
20
 
! Отговори
БАЙ МИТЮ преди 11 години
Първо явно му е теглил един **** и после му е загрял врата с ножа......швабска му работа. А сега ония *** дето плюха ли плюха по род и родина, да се извинят тука във форума.....4уждопоклоници!
15
0
 
11
 
! Отговори
Публиката преди 11 години
Авантюристи неедни.
14
3
 
19
 
! Отговори
Haho преди 11 години
До ЧужденецНедей да лепиш етикет на цяла една нация , убийства по ревност се извършват в целия свят от от Вашингтон до Тамбукту. Хората буквално ослепяват от ревност. Спомни си каква е причината Отело да удуши Дездемона. Ревноста е нещо с което тябва да се бориш вътре в себе си. Усетиш ли че човека до тебе ти бяга, просто му разпиши пътната карта колкото и да боли това..
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GERMANEZ ILI S GERMANSKA NAZIONALNOST ZASHOTO KATO SI IDVAH S AVTOBUSA IMASHE VATRE EDNA RUSKA GERMANKA S DVETE SI DEZA I NEGARKI DVE S DEZATA SI JAVNO IDVAHA NA VAKANZIA NA MORETO
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа полудя в цял свят.
11
7
 
10
 
! Отговори
л преди 11 години
тея па заради няква жена...разбирам да беше за кола или къща
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са философите и многолайковците от вчера.Материал умирисан в собствената си бълвоч.
9
5
 
44
 
! Отговори
Чужденец преди 11 години
Германците само привидно са сдържани и възпитани. В действителност са много неуравновесени и извратени. Лошото е, че българите, отново се изложихте, като оплюхте себе си и родината си, вмест да си гоните интереса. От чуждопоклоничество, никой не е прокопсал.
8
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са виновни!
7
1
 
30
 
! Отговори
Haho преди 11 години
Гадна История. Виждал съм хора който са изпадали в жалко положение заради ревност и не са били алкохолици. Хората буквално полудяват от ревност. Лично на мен поне няколко пъти са ми звъняли бивши гаджета на настоящото ми поредно гадже и е доста неприятно. Като нищо някой ревнив лос може да ти сецне гръцмуля, ей така. Опичайте си акъла ,хора, и не ревнувайте, от ревност става само по лошо.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даа потвържадват правилото че алкохола на прощава
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кой го разказва това? Изобщо не става ясно дали това са самопризнания или предположения на следствието. Всичко изглежда много просто и ясно, за да е истина.
4
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А така! А вчера какво плюене по България беше, не е истина просто! Че България не е раят на земята, не е, но това не е причина да очерняме собствената си родина. За добро или за зло тук сме се родили и вместо да плюем е по-добре да помислим как да направим България едно по-добро място за живеене.
3
1
 
41
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Браво на нашите криминолози,свършили са перфектна работа.
2
1
 
27
 
! Отговори
Че Пу Ха преди 11 години
Е, прав ли бех? Мерси!
1
7
 
64
 
! Отговори
Разбрахте ли? преди 11 години
То беше ясно, че е нещо Made in Germany, ама псевдо българите веднага ревнаха срещу братята и Родината си. Срам сте за майките си !А тези двамата най-вероятно освен алкохолици са и хомобандити, които страстно са се уважавали в кабинката :)