48-годишният германец убит жестоко заради ревност

Приятелят му нанесъл фаталния удар в главата с нож
Обновена: 30 авг 2012 15:08 | 30 авг 2012 11:30,
98
48-годишният германец убит жестоко заради ревност
Снимка: Булфото

Ревност е причината за жестокото убийство на 48-годишния германец в Бургас.Тялото му беше открито с множество прободни рани на крайбрежната алея около 02.50 часа вчера.

По случая е задържан 34-годишен сънародник на убития, съобщиха от МВР. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Тримата германци Р.Г. на 34 години, Х.Щ. на 48 години и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в града. Те се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости.

При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били „двойка”. Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг. С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами.

Още по темата
Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата.

След това побягнал към квартирата. После обаче се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ.

Според обясненията му в нея били преведени и неговите средства за почивката.

Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник. Взел двата му портфейла.

След това настигнал приятелката им и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

34-годишният германец е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия значи са били леви резби , така ли ?
37
0
 
14
 
! Отговори
До 38 преди 11 години
"Добре, нормално ли е текста на статията от средата надолу да е абсолютно еднакъв с този на статията на Vesti.bg."За Днес.бг е нормално, ти виж как са замазали и снимката, за да не покажат реклама за която не им плащат.
36
3
 
53
 
! Отговори
Baceto преди 11 години
Няколко години прекарах в щатите. Завърших гимназия и колеж там. Мога да ви кажа, че престъпността и жестокостта на престъпленията там са В ПЪТИ по големи от тукашните. В гимназията имаше хора които са убивали и се хвалеха по случая. Сигурен съм, че и в Германия е така. Да, възможно е да се бият некви пияници по дискотеките тук, но в САЩ те гърмят дирекшън. Да, ние Българите в цялоста сме "тарикати", царе на дребната измама, но не сме убийци. Помислете дали сме *** преди да дрънкате.
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До зийг, Германците си имат Хитлер, Руснаците - Сталин, Чикатило и тнн, Либийците- Кадафи, Ние си имаме Жоро Павето, Всички наций раждат изцепки. Всички нации раждат и убийци. Едно дете оставено в нездрава среда с насилие като порасне е вероятно да тръгне по лошия път. Вчера лепяхме етикети на Бургасдидасците , днеска на Германците. Сигурно само такива като тебе са съвършенни.
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, нормално ли е текста на статията от средата надолу да е абсолютно еднакъв с този на статията на Vesti.bg.
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХаХаХа защо сте замазали рекламата по съблекалнята бе.Една минута гледам и се чуда какво става и защо се "движи" съблекалнята... много непрофесионално. Да сте виждале сериозни репортажи от местопрестъпления да замазват реклами, пътни знаци и т.н.Ама така действат сериозни медии, останалите правят като вас ... просто погледнете водещата снимка.
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЕлфСтига бе, навярно си живял в някой *** катун там в Германия. Единствено за доносничеството мога да се съглася с тебе. И това е причината за железния ред там. А си кривнал а са те изпели на секундата. Звучи гадно но помага много държавата да е подредена и всичко да си е на мястото. Не можеш да си вадиш генерални изводи за нация от един нейн представител. Хиляди одобни истории има с българи, американци, корейци и квит други се сещаш. Ревност + алкохол- какво очакваш.
31
3
 
11
 
! Отговори
зийг преди 11 години
Германците не са стока, все пак родиха Хитлер и направиха ВСВ. Сега се преструват на много културни и префинени, но ако ги провокираш дори и малко, показват жестокия си нрав. Нация от убийци.
30
3
 
21
 
! Отговори
Елф преди 11 години
Живях в Германия дълго време.Казвам ви да го запомните-немците са работливи ***.Измамата ,доносничеството са нещо естественно за тях.Само в Германия на измамата казват ,,добра бизнес практика,,!Няма човек наил квартира и неизвамен от хазяйна.Често вече мамят със заплатите.А всеки лесно може да попадне в затвор в Германия за дребни неща.Това са работливи ***-развратни,алчни,лицемерни,често с психични болести от тяхната тежка действителност.Децата са им последна грижа.3 милиона неграмотни!
29
2
 
26
 
! Отговори
така излезе преди 11 години
Още вчера изказах мнението си, че най-вероятно "неговите" са си го заклали! Преди да има каквато и да било официална информация. Начинът и броят на нараняванията по тялото на швабата красноречиво говореха за "небългарска работа"! Айде сега всички българомразци и плювачи да си преглътнат отровната слюнка, че да имат за следващия сгоден случай да плюят България и Българите!
28
1
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ето,един за които...писах,сега с псевдоним Gleo, се...обади;и веднага извади...извода,че сме"деградирала нация".
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия дето леят много злоба из форумите са едни безработни мързеливи неудачници от дълбоката провинция, които не са виждали море от 15 - 20 години. Затова като чуят за Бургас и полудяват. Иска им се и на тях почивка, ама няма.
26
0
 
26
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Голям сеир....Оплюхме род и родина,градове и паланки,някои стигнаха до Сталинград и 1943,а тя ква стана....неуспешно лечение в клиника за алкохолици,демек Обичайните заподозрени........
25
4
 
10
 
! Отговори
Cleo преди 11 години
Къде са сега тези които защитаваха позицията колко добре било за България да идват туристите на пиянски туризъм? Най-големите *** и откачалки се изсипаха, днес се клоят помежду си, утре някой психопат ще почне да коли и вашите деца ...Поне парите да отиваха във вашите джобове, а те отиват в джобовете на мутрите ... Деградирала нация ...
24
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво стана с батките с адидаса, Бургаските перничани и т.н. Казах ли ви да изчакате да видите първо кой е убиеца. За пореден път се убедих в тъпотата на дадени индивиди из форумите, които венаги само леят злоба. Мога да ви кажа че сте жалки, защото злобата ще ви изяде един ден. Продължавайте в същия дух, но после не се чудете, защо ви е гаден живота..
23
1
 
35
 
! Отговори
Психоглог преди 11 години
Поредното доказателство какви са прехвалените европейци, идващи на почивка у нас: измета на собствените си нации! Та помислете си, преди да оближете нечий европейски ***...
22
5
 
17
 
! Отговори
Соиален преди 11 години
В общи линии до това води западняшкият упадък - пиянство, базразборно менкане на партньорите, последващи от жестоки убийства...
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ни занимавайте с немско порно, напишете за случая от Бяла Слатина от вчера при който, *** са пребили 3 *** полицаи!
20
0
 
5
 
! Отговори
Haho преди 11 години
До Р.Г.Бе колкото да го въртял вътре е с двата крака , поне за 15 години. с повече късмет за 45 тия си рожде ден ще излезе.
19
9
 
19
 
! Отговори
Чужденец преди 11 години
до 14Германците са кофти хора в 95% от случаите. Тотално деградирала нация, интересуваща се само от поркане, сексуални извращения и пари.