Кървавият случай се заплита. Кой е убиецът - бащата или синът?

Полицията работи по няколко версии, съобщи Цветан Цветанов
Обновена: 11 яну 2013 17:55 | 11 яну 2013 15:53,
123
Кървавият случай се заплита. Кой е убиецът - бащата или синът?
Разследването продължава. Снимка: архив, Булфото

Бащата в семейството, което беше открито мъртво в кв. „Гоце Делчев” в столицата, се е прострелял сам. Това заяви в парламента вътрешният министър Цветан Цветанов по повод разследването на кървавата драма. Той уточни, че полицията работи по няколко работни версии.

Телата на петчленното семейство бяха намерени снощи от съседка на загиналите. Трагедията се е разиграла в блок 254 на столичния квартал "Гоце Делчев". Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години.

Досега се предполагаше, че по-големият син Владимир, който имал психично заболяване, е извършителят на жестокото убийство. Той обаче е намерен мъртъв в леглото, като е имал само порезни рани от нож. Владимир не е бил прострелян. В същата стая е намерен и бащата, който по думите на Цветанов „има входна рана на челото“ и се предполага, че се е самопрострелял. В това помещение е открит и пистолетът. Намерени са и четири гилзи. Оръжието не е било със заглушител.

Още по темата
В момента са назначени експертизи, за да се видят барутните частици на тези, които са в помещението, където е пистолетът, уточни Цветанов. Изяснява се кой е стрелял с него.

Бабата е намерена мъртва в коридора. Тя е била простреляна в тила.  В едно от помещенията са били малкият син, който е бил прострелян в слепоочието, и майката – с рана в тила.

Цветанов предположи, че може би е възникнал някакъв семеен скандал, който е довел до кървавата трагедия. Нямало версия външно лице да е извършило убийството. Убиецът бил сред откритите мъртви вътре в апартамента. 

„Имаме затворен апартамент, заключена врата, една изключително тежка семейна драма. Стараем се да възпроизведем всичко, което се е случило”, каза МВР шефът.

Правят се събеседвания с всички близки на семейството. Потвърждава се това, че двете деца може би са имали психически заболявания. Големият син е бил по-тих и миналата година е бил на лечение в психодиспансера. По-малкият син е бил по-агресивен, но няма данни да се е лекувал.

Полицията ще разговаря и със семейния психолог.

В момента се извършва допълнителен оглед на мястото на тежкия инцидент.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Онуфри преди 11 години
А защо БИВШИТЕ служители на МО и МВР трябва да имат оръжие? Не веднъж пияни или психясали такива екземпляри стрелят по хора. Помните ли случай със Стойчо Стоилов?
37
1
 
0
 
! Отговори
неразбиращ преди 11 години
Добре де,трагедията е голяма,това е ясно.Кажете сега за новата цена на тока!
36
0
 
1
 
! Отговори
Някой ще ми каже ли преди 11 години
как да "вляза", за да гласувам?Относно гореописаната трагедия: У нас съвсем се забатачи наблюдението над психичноболните. Нужно е незабавно да се заведе строг отчет и опасните да се приберат в съответните здравни заведения. Не ми е ясно, защо след промените е било изоставено диспансеризирането на психичноболните?.Мисля, че още от детската градина и началните класове трябва да се правят медицински наблюдения и да се регистрират децата със симптоми на психични болести,а после да се наблюдават.
35
0
 
1
 
! Отговори
МАХДИ! преди 11 години
Ужас..Не спряха реките от кръв в тая държава..Това за мен е поредния повод да се поиска оставката на цялото правителство!!!В МВР започнаха да работят само мутри и откачалки..Случая много прилича на инсценираното самоубиство на оня дето се самоуби пред служители на БОП откривайки пистолет в тоалетна и при това след извършен обиск от същите..
34
0
 
0
 
! Отговори
До Очевидец преди 11 години
Нищо не отваря линка дай заглавие
33
3
 
0
 
! Отговори
емир преди 11 години
ганьовска работа, да се трепят взаимно...***..., с тези простотии само срамите нас-наследниците на Великата Османска империя по румелийските земи...
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мрачен и отчайващ живот.
31
0
 
0
 
! Отговори
ОчевидецБГ преди 11 години
Влез, чуй и виж - ОЧЕВИДЕЦ В БЪЛГАРИЯ - Нарушителите на Закона!https://youtube/watch?v=JX_-9xRCSGc&list=PLNKGJJKrMwQfo1txpQPyfAwe144XFdnmb
30
0
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 11 години
Поне в отвъдното ще бъдат заедно
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Концентрирайте се в тази информация:"55-годишният мъж е бивш служител на Министерството на отбраната, .........Съпругата му била бивш служител на Министерството на вътрешните работи."В тези среди се забъркват жестоки каши. Това е Юмрука на Партията. Знаели са нещо, и станали неудобни на Създателите на Българската "Демокрация".Пробутват ни разни версии за "ненормален" син който се е "самоубил" с нож с една дузина прободни рани. После видяха че номера не може да мине и се прехвърлиха на бащата
28
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 11 години
"Самоубийство" - любимата констатация на МеВеРе. Намерен е труп- самоубийство!Намерени са няколко трупа - групово самоубийство.Ако сте по интелигентни ще потърсите "убиеца" който после се е "самоубил".Да живей МеВеРе !
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мизерията води до това за съжаление!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
39, е и ти кво предлагаш, да излязат по новините и да кажат "Еми то няма значение кой кво, щото всички са умрели, айде лека ви вечер".
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41, не бе как, от нещо друго е, то си е доказано, че психическите отклонения имат тясна връзка с властимащите. Откъдето мине ББ зачестяват трагедиите и като отмине, нещата се нормализират. Пише си го в учебниците по медицина даже. Мизерия = псих. болести. ***.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина много зачестиха тези трагедии. Почти не минава седмица без някаква трагедия, самоубийство, убийство в България. Ние, българите сами ще се избием. Станахме скотове, едва ли е от много хубав и здравословен живот...
23
0
 
1
 
! Отговори
Бухала преди 11 години
И като разберат, кой е убиецът, какво?!!! Всяко чудо за три дни, след седмица ще се появи друга трагична новина, която ще гръмне ефира и медии и така до края на света. А добрите новини, защо за тях не се пише и коментира толкова, щот е по - интересно, като има убийства и драма, нали, никой не харесва блудкавите истории, трябва му екшън на народа, че нали си има всичко и не е лишен от нищо.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен на бащата му е писнало да живее в мизерия с лудото си семейство и ги е изтрепал всичките и накрая се е гръмнал.
21
1
 
4
 
! Отговори
Аха преди 11 години
А защо единия син е заклан, а не прострелян? Ми ако брат му го е заклал и при тази новина и гледка бащата е решил да тегли куршума на всички и на себе си, за да не се мъчат и да не носят този товар и срам на гърба си?
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, всички се нахвърлихте като освирепели върху сина, а то май излезе, че не е бил той, а?А?
19
1
 
0
 
! Отговори
? преди 11 години
много съмнителни има, само за няколко часа версията вече се смени, цялата жестокост и това че никой от съседите не е чул нищо предполагат да не се изключва версията и за външни нападатели