Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник

Не може до позволиш да те возят с 120 км/ч при разрешени 60
17 май 2024 08:40, Петър Бойчев
276
Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник
Снимка БГНЕС

Да позволиш на НСО да те вози със 120 км/ч при разрешени 60 км/ч, е съучастие. Бил съм охраняван известно време през 2004-2005 г. от НСО в режим 24-часова охрана.

И зная, че подобни тежки нарушения са възможни, само ако охраняваното лице изрично изисква от служителите на НСО да бързат за някъде. Това заяви бившият депутат Борислав Цеков.

"Така че, не оправдавам по никакъв начин Киро за трагичния инцидент днес, при който загинаха хора. Бог да ги прости!

А по отношение на Киро, имам само един въпрос - на какво правно основание и по каква конкретна причина се харчат стотици хиляди държавни пари за неговата охрана, при положение, че отдавна е просто народен представител. Същият въпрос се отнася и до полицейската кола на МВР, която вече няколко години е закотвена денонощно пред дома му", пита Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
15
 
17
 
! Отговори
Радев преди 3 месеца
Цялата герберунгелска *** е активирана да пуска нелепи опорки.
206
5
 
40
 
! Отговори
..? преди 3 месеца
Вярва ли някой, че колата на НСО е движела с нормална скорост? Ти карай с 120-160 при ограничение 60, па всички трябва да се скрият, че минавал Кирил Петков? Айде по-сериозно! Отсега залагам, че виновен ще е ...загиналият!
205
14
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Беля човек! Видяха, че с лъжи могат докопат властта, и оттогава нямат удържане! Егати ментето! Поне някаква работа да бяха свършили, а то,...20 милиарда държавата вътре, а срещу това...нищо, и Еврозона през крив макарон! Успяха да си назначат цялата рода, и им се услади! Жалко е , че има хора които още им се връзват!
204
8
 
14
 
! Отговори
Анти-мафия преди 3 месеца
Кире, да беше ползвал шофьора на Тато и на Симо -казиното, но простолюдието го направи политически фактор. Да, онзи с мис Бикини, къщата и бутика в Барселона, нощното шкафче с евро и т.н.
203
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герберските балалайки да пуснати в действие.
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До НСО "Накарал е пилотите да кацат въпреки ужаносното време." Абсолютно невярно.
201
15
 
27
 
! Отговори
до художника преди 3 месеца
Найо Тицин който снима мястото на извършеното от тях убийство за фейса ли имаш предвид или Киро Убиеца, който го обърна на ПР кампания и взе да сипе обещания пак?!? Цялата Партия ПП са само наркомани, крадци, разбойници и убийци!
200
8
 
8
 
! Отговори
. преди 3 месеца
До Анонимен..."Разбира се, ПП-ДБ веднага да се дисквалифицира и да се даде служебна победа на коалицията Герб-Дпс-Възраждане !".......Найо , ти си ве ?!Какви дисквалификации и какви служебни победи бълнуваш ??? Без шарлатанията ви , разликата с ГЕРН щеше да е чисти 20% , а не 10% както лъжете ....
199
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Политически нападки. Петков не е шофирал и е бил охраняван, въпросите трябва да съюз към НСО. Петков като бивш премиер задължително се охранява, доколкото знам е иска махнат охраната му, но НСО не са давали, другото е, *** така е шпионира чрез НСО от политическите си противници ГЕРБ и ДПС
198
5
 
16
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 месеца
Тия изперкаха, откога пътниците са виновни за действията на водача ?Дори и пътника да е пресидентът на Русия, си е твоа работа дали ще изпълняваш безумни заповеди.Това не оправдава тия от НСО, защото си ги знаем какви безумци са.
197
11
 
8
 
! Отговори
ЩЕ НАПЪНЕ ПАРАПЕТА преди 3 месеца
ЛЕНА ЩЯЛА ДА РАЖДА ОЩЕ ИЗБИРАТЕЛЧЕТА, ЧЕ ЕЛЕКТОРАТА ИМ НАМАЛЯВАЛ, НАПРАВО СЕ ТОПИ?
196
8
 
15
 
! Отговори
художника преди 3 месеца
Само да уточня: Там няма ограничение за 60км. а точно обратното- на около 500м. преди кръстовището има знак който отменя това ограничение. На междуградски път разрешената скорост е 90км./ч. и престанете да си правите реклама от тази трагедия. Имайте малко уважение към скръбта на близките и душите на починалите!
195
1
 
6
 
! Отговори
. преди 3 месеца
До ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?.......за жалост останаха и съвсем не са малко , отделно от това мединийни слугинаж , социолози 20000-ници и ала-бала с машините мултиплицират и удвояват броят им :(
194
7
 
9
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
страх го е от народната любов! сега няма снежни топки, има по-тежки неща.....и пак ще се намерят амсалаци да гласуват за тия шарлатани!
193
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така е - някакъв убиец, който не спира на знак СТОП, се опита да убие Кирил Петков! На мястото на Петков можеше да е всеки от нас
192
6
 
1
 
! Отговори
НСО преди 3 месеца
До анонимен, благодаря за състраданието. И може би си прав/ва, нека оставим правосъдието да си свърши работа и да се надяваме наистина виновният/виновните да си понесат отговорността. И говоря не за политическа отговорност, а говоря за отговрността че убиха човека а жената се бори за живота си. Пътниците в колата влияят на шофьора, и това не е прецедент. Виж разследването за самолетната катастрофа на Качински. Накарал е пилотите да кацат въпреки ужаносното време.
191
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя беше от неприятните на Кошлуков, обслужващи Тиквата.
190
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Факт !
189
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трактора ги чака с Лойко.
188
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До НСО, съжалявам за мaйка ти, ама тук тpoлеите наистина прекаляват на моменти... Но Петков няма как да е виновен, колкото и да го увъртате - ако изобщо има някой виновен, това е шофьора! Иначе ще създадете прецедент - при всяка катастрофа пътниците да са виновни?!? Звучи нелепо, и ако не беше Петков, даже нямаше да се обсъжда такъв вариант