Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник

Не може до позволиш да те возят с 120 км/ч при разрешени 60
17 май 2024 08:40, Петър Бойчев
276
Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник
Снимка БГНЕС

Да позволиш на НСО да те вози със 120 км/ч при разрешени 60 км/ч, е съучастие. Бил съм охраняван известно време през 2004-2005 г. от НСО в режим 24-часова охрана.

И зная, че подобни тежки нарушения са възможни, само ако охраняваното лице изрично изисква от служителите на НСО да бързат за някъде. Това заяви бившият депутат Борислав Цеков.

"Така че, не оправдавам по никакъв начин Киро за трагичния инцидент днес, при който загинаха хора. Бог да ги прости!

А по отношение на Киро, имам само един въпрос - на какво правно основание и по каква конкретна причина се харчат стотици хиляди държавни пари за неговата охрана, при положение, че отдавна е просто народен представител. Същият въпрос се отнася и до полицейската кола на МВР, която вече няколко години е закотвена денонощно пред дома му", пита Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разбира се, ПП-ДБ веднага да се дисквалифицира и да се даде служебна победа на коалицията Герб-Дпс-Възраждане !
186
8
 
19
 
! Отговори
Карл Бенц преди 3 месеца
А този , УЖ ЮРИСТ дава ли си сметка , че внушава вина без никакви доказателства!?А!?
185
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ех, тоя неа дърник не е свършил работата качествено! Не е успял задачата да ни отърве от киро умното
184
8
 
20
 
! Отговори
НСО преди 3 месеца
До анонимен, майка ми почина от рак в страшни мъки пред очите ми преди 5 години. Знам че ти е трудно да си го представиш, но благодаря на господ че я взе - неможех да гледам как се мъчи.А сега за Киро, Цицицин и Шофера - убиха човек, здрав прав. времето му не беше дошло. За това трябва да си понесат наказанието.
183
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако си представим че колата не е на НСО, а са замесени два цивилни автомобила (често срещана ситуация) - единия не спира на знак СТОП, и в него се удря автомобил движещ се по път с предимство. Кой е виновен тpoлеи?
182
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПРАВ Е ЦЕКОВ, НО ПЕТКОВ СРАМА НЯМА.
181
9
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Тролейбусите на ППДБ трудно загряха, но загряха. Готови, старт!
180
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До НСО, мaйка ти и тя още става
179
6
 
11
 
! Отговори
ХА! Това ли било преди 3 месеца
"колата на Петков не се движила много бързо"? Егати, ми то още малко ще излезе, че тоя дето разцепи джипа в Пловдив е карал по ограниченията.
178
9
 
5
 
! Отговори
НСО преди 3 месеца
Ленчето е готина и ми е слабост.
177
5
 
8
 
! Отговори
банана преди 3 месеца
Ааа никакви камшици, трябва да сме в крак с *ейропските ценности. Трябва по 10 тека в ду *** то от надарен имигрант. Зайо Цицин съм сигурен че дори ще пита за още!
176
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някакъв пътен терорист се опита да убие Кирил Петков! Това са ФАКТИТЕ! Петков е българския Тицо, само че нашенските служби го правят по-хитро от словашките, все пак са школовани по времената на КГБ
175
9
 
23
 
! Отговори
ПРАВ Е ЦЕКОВ преди 3 месеца
ШОФЬОРА ЛИ Е ЗАКЪСНЯВАЛ ИЛИ КИРО , ЧЕ СА СЕ ДВИЖИЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ? КОЙ ОТ ДВАМАТА Е БЪРЗАЛ ДА ОТИДЕ И ДА ЛЪЖЕ НАРОДА ПРЕДИЗБОРНО???
174
7
 
14
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИЯТА преди 3 месеца
ЛЪЖЕ , КРАДЕ , УБИВА !
173
6
 
16
 
! Отговори
НСО преди 3 месеца
Найо, Киро и Шофьорчето по 3 години условно за непредумишлено. Ако се спомине и жената, по 3 години ефективно.В допълнение:10 удара с камшик на голо за Киро, защото е наредил да се бърза. 5 удара с камшик на Найо Цицицн за дето не е казал намали.
172
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съучастника си ти бе гербав пaляк - първо разбрахме че ограничението е 90, второ виновен е този дето не спира на знак СТОП, трето - ти като се возиш, можеш ли да кажеш на шофьора с колко да кара? А ако ти каже - няма да намаля, какво ще направиш - ще скочиш от колата ли?
171
11
 
7
 
! Отговори
Tinko преди 3 месеца
Той Петков е виновен и за войната в Украйна, състоянието на БГ от 89 насам и за нападението на Хамас в Близкия Изток! А освен това дърпа конците на Байдън!Този бивш депутат е просто един клеветник и осквернител!
170
5
 
15
 
! Отговори
2 ПЕНСИИ ПОМАЛКО. преди 3 месеца
ТРЯБВА ДА ДАВАМЕ ЖЕРТВИ, МОЖЕ И ЧОВЕШКИ ЗА ДЕНКОВ, ЛЕНА, КИРО И АСЕН! НАПРАВИХА ТОЛКОВА МНОГО ЗА НАС - МАГИСТРАЛИ, ТУНЕЛИ, МОСТОВЕ, ЗАВОДИ ЗА ЕЛ. КОЛИ, 8 МИЛИАРДА НА ГОДИНА КРАДЕНИ ОТ ГЕРБ - ВЛЯЗОХА В РЕЗЕРВА ПОНЕ 30 МИЛИАРДА??? НАСТИГНАХМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ, ДАЖЕ ГИ И МИНАХМЕ И СТАНАХМЕ ПЪРВИ /по смъртност/!
169
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А Пеевски и Борисов кой ги пази!!? Въпроса е ,че Петков бръкна с пръст в г. ,на мафията и сега ще го изядат с дрехите !
168
3
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 месеца
За кокошка няма прошка..."По първоначални данни при включване в главния път Фолксваген се е сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца е починало, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които в момента са в Спешното отделение на кърджалийската болница."