Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!

Майка оставя синчето си да шофира и му прави видео
20 май 2024 09:03, Петър Бойчев
79
 Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!
СНИМКА НОВА

За пореден случай на дете зад волана сигнализират зрители на NOVA. Момче шофира по път във врачанско село, а на седалката до него майката го поощрява, напътства и снима видео на геройството на сина си.

Подателят на сигнала твърди, че жената инструктор на детето си и преди е качвала клипове, докато то е зад волана.

„Знаем за случая, предприели сме мерки”, заяви главен инспектор Христо Димитров, началник на „Пътна полиция”-Враца.

„Става въпрос за майката на момченцето. Това се случва на влизане в село Оселна. Предстои да установим майката и да документираме нарушението. Ще ѝ бъде издаден акт. Глобата е от 100 до 300 лева, на автомобила регистрацията ще бъде прекратена за срок от 6 месеца до 1 година”, обясни възможните законови последствия инспектор Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
16
 
! Отговори
Селянин преди 3 месеца
Преди 40 години всички лапета в на село карахме без книжки. Проблеми нямаше и полиция в селото също нямаше. Сега няма хлапета да карат без книжки, полиция има и само проблеми има!
44
3
 
8
 
! Отговори
Някой до 38 преди 3 месеца
Да и тук където живея (извън Бг) имаш право да обучаваш ако имаш книжка. Минимална възраст на кандидат шофьора 16 години. На колата, на предното и задно стъкло се залепя знак, така че останалите шофьори да внимават и да пазят младият шофьор. Има часово ограничение за обучаване. Трябва да е светло и също не трябва да вали. Изпитите са трудни. Гонят те до дупка и на теория и на практика. Никой не раздава книжки ей така. Разбира се има и инструктори. Можеш да се запишеш и при тях.
43
0
 
30
 
! Отговори
Вале Пика преди 3 месеца
Има много прости хора, хем правят глупости, хем ги снимат и качват в нета. По голяма глупост от това здраве му кажи!
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Детето има данни за евродепутат
41
2
 
10
 
! Отговори
До zzz 38 преди 3 месеца
Я пак повтори същото за Франция, че нещо не ти схванах проsбащината която изрече ! Ти си същински пещерняк бе, можеш ли изобщо на картата да намериш Франция, че и законите им смееш да обръщаш във фалш ? Пиша от Франция и такава проsтотия не съм нито срещал тук нито съм прочитам ! Вие в тази територия на завист и омраза можете да "родите" някога нещо умно и реално ?
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо сега станаха актуални тези "новини". Сложих кавичките, защото това си е наложен начин на живот, в което няма нищо изключително, че да се превърне в "новина". Трябва да му се дава гласност - да. И е трябвало от десетилетия насам, но се неглежира. Сега обаче когато Кирчо е уличен в съучастие на убийство по непредпазливост, случилото се трябва да се заглуши. Защото този олигофреник има достатъчно влияние и трябва да бъде защитен. Той и партията му - машеници.
39
4
 
8
 
! Отговори
Гочо преди 3 месеца
Слагайте максимума на глобата и дерегистрацията-с е лската д роп ла д а го носи на гръб малкия водач.
38
1
 
20
 
! Отговори
До Ганьо Балкански преди 3 месеца
Не защитавам нарушителите на закона, съвсем обратното, но в България полиция няма. Има организирана престъпна група в униформи и под пагон. Няма тежко престъпление без замесен служител на МВР, факт! Няма как полицаите да гарантират спазването на закона, тъй като те самите не го спазват.
37
15
 
4
 
! Отговори
ZZZ преди 3 месеца
Aбе oтвoркивци, вижте как е по света! Във Франция, всичките колеги с които съм говорил, родителите им са ги обучавали да карат автомобил и то съвсем официално и после изпит! Не съм наясно точно как е регламентирано в закона им, но родителя има право да обучава децата си легално! А у нас аз лично съм обучавал своите на междуселски пътища, както и баща ми на времето също ме е обучавал. А жена ми когато преди време изкара книжка, "инструкторът" и каза абе мъжът ти после ще те учи как се кара!!!
36
4
 
13
 
! Отговори
До 34 преди 3 месеца
Направи подобно нещо в Европа и виж какво ще ти случи. Такава простотия е възможна единствено в ориенталските клоаки като България.
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен34, не, това са вашите хора, изрожденците.
34
3
 
15
 
! Отговори
Смях преди 3 месеца
НАП да се самосезира откъде тези спиртни напитки имат пари за лъскаво Ауди?! Сигурно майката и бащата се водят на социални помощи.
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
живея в затворен комплекс Варна,бащата на дете го слага в скута си и кара по алеите на комплекса с автомобила,само ,че бащата е инструктор по кормуване има фирма за шоф.курсове представете си.сега вече му е дал електр.тротинетка с голяма скорост на ускорение ,пак в затворения комплекс.
31
1
 
21
 
! Отговори
видинлиика преди 3 месеца
Има много безразсъдни родители. Тая едва ли осъзнава как възпитава детето си , едва ли...
30
1
 
5
 
! Отговори
Фонческа Фончева преди 3 месеца
Ехееее......Фончо 3!
29
0
 
2
 
! Отговори
До до 15 преди 3 месеца
Ти най добре знаеш бе***
28
1
 
34
 
! Отговори
още нещо преди 3 месеца
300 лева глеба за подготовка и поощряване на бъдещ уБиец е малка .
27
22
 
1
 
! Отговори
GTI 2.3 V5 150 коня преди 3 месеца
и аз на село съм карал кола и мотор с над 100 кмч кат бех на 14, де бе тогаз милицията и доносниците от сурат тефтера :)))
26
1
 
17
 
! Отговори
Аре да видим преди 3 месеца
Хайде да видим как тоя с охранените бузки ще наложи глоба на майката. Ама наистина искам да се проследи случая и накрая да теглим чертата, дали майката е платила глоба и колко ни е струвало съдебното дело и кой му е платил разходите.