Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!

Майка оставя синчето си да шофира и му прави видео
20 май 2024 09:03, Петър Бойчев
79
 Пак дете зад волана: Дай газ, мами, удари спирачките!
СНИМКА НОВА

За пореден случай на дете зад волана сигнализират зрители на NOVA. Момче шофира по път във врачанско село, а на седалката до него майката го поощрява, напътства и снима видео на геройството на сина си.

Подателят на сигнала твърди, че жената инструктор на детето си и преди е качвала клипове, докато то е зад волана.

„Знаем за случая, предприели сме мерки”, заяви главен инспектор Христо Димитров, началник на „Пътна полиция”-Враца.

„Става въпрос за майката на момченцето. Това се случва на влизане в село Оселна. Предстои да установим майката и да документираме нарушението. Ще ѝ бъде издаден акт. Глобата е от 100 до 300 лева, на автомобила регистрацията ще бъде прекратена за срок от 6 месеца до 1 година”, обясни възможните законови последствия инспектор Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Съвсем не съм фен на Киро, но да го оплювате и да оправдавате всъщност този, дето не е спазил правилника като тази в случая, е несправедливо. След като е разрешено да ползува светлини и превишена скорист при изпълнение на задълженията си, както правят и другите, какво искате? Или дайте да хррррачим наред, така ли?
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България е нормално да се хвалят и вземат за пример, хората успяли да заобиколят закона. Щом е такова мисленето няма как да се случи нещо полезно за това общество.
23
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
За това провинение не трябва да и вземат колата, за да не се ощетяват другите членове на семейството. Според мен тая да се прати за две -три год. в дом за стари хора да носи поддддддлоги само срещу хранене когато е на смяна. имам някакъв спомен, че Берлускони беше така изпратен за нещо си.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами ако случайно, докато казва "дай газ, ***", се засекат с кортеж на главорезите от НСО с Кървавия Киро вътре... мммммм?
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глобата е от 100 до 300 лева ????Толкова и е обяда.. Липсват по две нули зад всяко число!
20
2
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Г. Балкански е мого прав - всеки е слушал десетки пъти как хвалят някое нахално дете какъв хитряга и оправен бил и от този род прррросташки изявления и хвалби. Рядко съм чувал да го хвалят за други неща. Насърчават подобно поведение още докато са малки, набивайки им в мозъците всичко това.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи дЕтЕтО е готово за момента когато маминка е в супермаркета, а то дава газ на паркинга и се забива в джипа отсреща. Маминка ще плати щетите, не е страшно
18
4
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 3 месеца
Как е сред нищожествата. Каква е атмосферата там.
17
3
 
35
 
! Отговори
..... преди 3 месеца
Тя тази патарочка не знам как да я нарека,вместо да кара сина си да чете книги и да се учи на ценности и уважения,тя го качила на джипа си АУДИ да се учел да шофира!***,***,абе свинъо нагла ако претрепе някой старец или дете изскочи там по малките улички на селото какво ще правиш,дали детето ти ще може да реагира,а тъпачке нагла!Децата не са виновни,виновни са родителите им че не ги възпитават както трябва!Ще карал има време да кара спокойно!
16
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мног важно, Киро и НСО убиха човек, вие за кви глупости сте се хванали.
15
8
 
10
 
! Отговори
Спокоен преди 3 месеца
Това с установяването на вина по любителско видео без съответните свидетели май пред съда няма да мине. Но нищо, нека поизхарчим още малко пари от данъкоплагците за хонорари на адвокати и юристконсули.
14
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А дали ще прави катастрофи като батко си КирчУ
13
1
 
13
 
! Отговори
Пепа Бойчева преди 3 месеца
Фончо не прощава! Дай газ,мамииии,удрииии!!!
12
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майката от ГЕРБ нали, тях само Господ ги съди когато се размажат по дърветата с 200----Така е. Господин Борисов си има достатъчни симпатизанти, че да съди всеки един за прегрешенията им.
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До МиАбе, баш "възрожденци" са такива "***". В краен случай на Слави.
10
4
 
30
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 3 месеца
Проблема е, че масово народа няма абсолютно никакъв респект и уважение към полицията и съотвенто никакво усещане за спазване на правила и закони. Това идва най-вече от години наслоеното в БГ общество, че с пари всички се купува, включително и да се затворят очите на институциите. Другия голям проблем, че в БГ масово децата се възпитават на бабаитлък и простотия, вместо на истински ценности. Допълваме липста на превенция и ефективни солени глоби и наказания. И по-зле ще става...
9
0
 
52
 
! Отговори
Испанеца преди 3 месеца
В Испания за където детето ми се возеше на предната седалка ме избабаниха 200 евра и ми взеха точките от книжката.Явих се за подновяване на точки.още 300 евра и 2 загубени дена.Ако хванат детето да кара колата сигурно ще ме пратят в затвора.
8
7
 
19
 
! Отговори
Ми преди 3 месеца
и тя като лидера на партията на която е симпатизант, ПП. Мисли се че е недосегаема!
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От братята са.
6
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В дивия северозапад е ужас. Живея до детска градина и всяка сутрин ги гледам "гордите бащи" как са сложили момченцата си в скута и ги карат за градина. Просто няма такива ***. Не глоба, а вземане на колата и работа по улиците една година.