Биячът на Джулая бил полицай, работел на частно като охрана

Пребитият студент все още се храни със сламка
10 юли 2024 16:33, Петър Бойчев
110
Биячът на Джулая бил полицай, работел на частно като охрана
Снимка БГНЕС

Полицай, който работел на частно като охрана, се оказа биячът на студента Владимир. Той е задържан днес, започнато е дисциплинарно производство и вероятно ще го уволнят, съобщи "24 часа". Подробности за случая се очаква да даде всеки момент главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Случаят вече е поет от прокуратурата в Бургас.

Повод за бруталния побой над младежа стана съборено парче пица на земята по време на купон за посрещането на Джулая. Движейки се сред многото хора приятел на Владимир съборил пицата и това вбесило един от охранителите, който му ударил шамар. Владимир опитал да защити приятеля си, но получил силен удар в лицето, най-вероятно с метален бокс.

Вследствие на удара челюстта на Владимир е счупена на три места, той е приет в "Пирогов", където е лекуван няколко дни.

Момчето все още не може да говори добре, а храна и течности поема само със сламка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
23
 
! Отговори
БОЙКО УМРИ !!! преди 1 месец
Delta Gard да бъде с отнет лиценз и всички фирми които има на свързаните и лица ! Да се забрани да осъществят свързани лица такава дейност ! Това е поредния побой от техни служители и наети лица ! Помните погрома пред парламента , помните погрома на протеста на БФС , сега и това ! Кой в държавата ги пази , кой ? БОЙКО *** ! АМИН ! АЛЕЛУЯ , АЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ !
62
1
 
15
 
! Отговори
морски преди 1 месец
Шефове/собственици на заведения стават доносници на Полицията, като често сами се самoпредлaгат за "уши". Оттам тръгва всичко...
61
0
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Делта Гард защо не е закрита? Какъв Шенген, каква ЕС!
60
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 61 - Селски ... Ако си мутра или свързан човек, може и да мине номера, ама ... мутряга, наврян в средите - един мой ей така се захвана с голяма родна мутра, покри се, уж за алиби, а като се прибра, синът му го нямаше, а половин година по-късно и моя човек изчезна ...
59
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той не е бил охрана. Отнякъде намерил жилетка и така. Така казаха шефа на делта гард. Те са честни и почтени хора. Бойко Рашков им беше взел лиценза на тия ама Чолаков от ГЕРБ-ДПС им го върна след това. А хората масово гласуваха за ГЕРБ-ДПС на последните избори. Така че им е малко че ги бият. Добре че не ги и е""бат след това..
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мястото на момчето не бих завел дело, щото в България това е кауза пердута, а и ответника е от системата и мисията хептен става невъзможна! Ще изчакам 2-3годинки да отшуми случая и тогава му пращам две три от "момчетата за всичко" да го навестят и после ще се вози на количка, ще яде през сламка, ама не за месец два, ами за цял живот!!!
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Това не е ли изрично забранено от закона?" - Не ве баткааааааа Как подобен човек е минал психотест? - Лесно. Има IQ над 70.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки ден стават по 100 такива ...
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 42 - хахаха 10 години ....
54
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И как точно полицай си доработва като охрана? Това не е ли изрично забранено от закона? Как подобен човек е минал психотест? Какви хора се наемат в МВР? Този след като бие шамари за една пица и чупи челюсти, как точни е изпълнявал задълженията на пазител на реда и закона?
53
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както са казали римляните "Всяко общество има нужда от пазители, но въпроса е кой ще ни пази от пазителите?!?"... Иначе уж на хартия има там някакви "вщътрешни проверки и разследвания", ама аз за тоя преход досега осъден полицай,съдия или прокурор не съм видял, все пак гарван гарвана око не вади... В най-лошия случай ги уволняват, като оная pazпоpeтина Симона, дето по нощите носеше стълба на Ceмерджиев.Кво И направиха?НИЩО!Лежа ли?НЕ!Само я уволниха горката!!!!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
па я си мислех че е някой учител или лекар
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На сайтът на Делтагард до неотдавна имаше показателна снимка.Бръснари тупани (някои полуголи) с татуировки стоящи пред черни джипове.Единствената разлика между тях и биячите на мексикански картел беше че джиповете бяха с бг регистрации. Няма нещо да покажат техника ,хеликоптери,спец облекло нещо не. Бицаги бухалки и черни джипки. Мечтата на всяка селска мутра.
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-добре да не се ходи по българското черноморие.Охранителите са с манталитет на мутри от 90-те. Спомняте ли си неотдавна историята на някакъв полицай нает да пази щерката на някакъв баровец? Предложил и да правят секс и да се женят тя го отрязала (едва ли мечтата и е било да се омъжи за голтак живеещ под наем в големият град с 1000 лв заплата) и той я застрелял в главата.Оня бездомник Викторио който уби приятелката и детето си?Същата работа.Клошар-охранител под наем.
49
1
 
26
 
! Отговори
До 47 преди 1 месец
По принцип работи в ЦЕРН, боят над невинни му е просто хоби
48
0
 
20
 
! Отговори
морски преди 1 месец
Държавата за едни е майка, за други - мащеха !
47
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи не просто "охранител", а полицай!!!! За такива индивиди наказанията трябва да са тройни както в щатите, защото те са представители на властта, а не обикновени физически лица!! По лошото от мyTpa e caмо MyTpa c пагон и законно право да бие и yбива(като шофьора на кирЕ).Значи ако той ми посегне ищ го набия ще кажат,че съм нападнал полицай,ако той ме пребие ще кажат, съм оказал съпротива при арест!И в двата случая държавата ги пази, затова ако можете бийте гологлавите,татуирани kyku
46
0
 
32
 
! Отговори
Исторически ЗООпарк преди 1 месец
Делтагард не беше ли една компрометирана фирма, свързана с Тиквунека, ДС и червените милиционери, станали "бизнесмени" за една нощ??
45
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицай заработва на частно като мутра, дилър и охрана ехеее какъв рая за престъпниците е България, купете му и на него едно БМВ!
44
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нито за момент не съм си и помисляла, че ще излезе да е некой шахматист, рентгенов лаборант или педиатър!