Три катастрофи за минути запушиха магистрала "Тракия"

Няма информация за жертви
10 авг 2024 09:15, Петър Бойчев
40
Три катастрофи за минути запушиха магистрала "Тракия"
Снимка МВР

Затруднено е движението в пловдивския участък на автомагистрала "Тракия", посока Бургас. Това съобщиха от МВР - Пловдив.

Около 8.30 ч. тази сутрин, в района на 150 км на аутобана, лек автомобил се е ударил в мантинела, а по предварителна информация няма пострадали.

Наблизо обаче са настъпили други две последователни произшествия, за които все още няма данни за пострадали.

До обработване на случаите трафикът към Черноморието се отбива на 133 км и насочва към източния обходен път на Пловдив - пътен възел "Скобелева майка" - път I-8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Топчо преди 3 седмици
Анти-магистрали, анти-ченгета, анти-АПИ, анти-шофьори и тн. Крайно време е поне средно образование за книжка и още и още..
28
1
 
20
 
! Отговори
Даааа преди 4 седмици
Често пътувам по т.н. магистрала.Да,гадна е,вълнолом,дупки и т.н.НО-шофьорите също са виновни!Не може да застигнеш някой ,да се залепиш за гърба му,да го притискаш,да святкаш или да караш в лява лента с пуснат ляв мигач.Къде ще идеш ,бе -у лево ли!?ДИСТАНЦИЯ!!!!!Това е проблем номер 1,липса на елементарни умения за шофиране и никаква толерантност на пъта!
27
2
 
13
 
! Отговори
обективен преди 4 седмици
АПИииии, съпричинители и съучастници ! Това нито е магистрала, нито аутобан, и за скоростен път не става! То не са дупки, не са гърбица! Като прибавим и дивашкият фактор, това се получава. Господ да ни пази и късмет на всички пътуващи!
26
2
 
10
 
! Отговори
пак този преди 4 седмици
Това са с книжките от зрънчо или лепящите стиропор в Германия?
25
0
 
14
 
! Отговори
THE BEST преди 4 седмици
Пример за "шофиране" давам - вчера чакам с две торби да пресека на пешеходна пътека и от 10 коли минали - нито една не спря...... А куриоза е, че има и легнал полицай...... Ужас...... Почти никой не спазва правила за движение, особено на пешеходна пътека....... Вярно, че и пешеходците понякога пресичат неправилно..... Не знам дали и глобите са решение..... Просто трябва съвест - иначе рискуваме човешки животи....... И късмет на пътя на всички!!!!!
24
2
 
8
 
! Отговори
Има ли пилот? преди 4 седмици
Няма ли някой да прати милиционерите на тази магистрала? А? Оня небръснатия с вечно мазна кожа и влажен поглед?
23
4
 
16
 
! Отговори
борис бойков делянов преди 4 седмици
Искам да попитам, защо Киро Канадеца като утрепа човек, се направи опит да се скрият следите? Защо не му отнехте имунитета?
22
0
 
15
 
! Отговори
L. преди 4 седмици
Което ние наричаме магистрала, в други страни това са кози пътеки
21
1
 
22
 
! Отговори
А преди 1 месец
Магистралата не може да поеме вече летния трафик и трафика по празниците.Одавна трябваше да бъде направана трета лента до Стара Загора и артернативен първокласен път.Некъдърните вадачи също са над 60 процента през летния сезон.Не се спазва нужната дистанция и масово се кара в лява рента при свободна дясна.Освен това проекта на АМ е за движение със скорост 120км/ч ,колкото е бира разрешената скорост по онова време.Всичко това води до сегашната ситуация.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами все на тази магистрала, имаше един асфалт преди, на който колите поднасяха. Дали няма такъв на някои участъци, където стават редовно автокатастрофи. Може би трябва да се провери.
19
0
 
14
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 месец
пак ли...то вече стана традиция...
18
2
 
14
 
! Отговори
Бързай ама бавно преди 1 месец
До BMV От мен да го знаеш всяко BMW си има своето дърво и ка'т го срещнеш ще излетиш като тапа от шампанско. Въпросът е дали ще имаш директен полет към Св.Петър или Бог ще те остави на земята да се мъчиш щял живот като инвалид.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То такива дето не усещат пътя правят белите, разсъдък никакъв, ама колата е топ
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 12. Просто като хване кормилото и си губи разсъдъка.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 14. Добре пътят щом не се усеща с твоята кола. Браво. Твоята кола е голям човек.
14
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това лято 3 пъти съм минавал по Тракия без проблеми. Пътувам Неделя Сутрин или Събота следобед. Вчера следобед 3ч и 40 мин от Поморие до София с адаптивен круз контрол и автономно шофиране, с нова кола от марките които не ги харесвате, защото според вас всички с тях са джигити. Средната ми скорост беше 120км/ч. На места при изпреварване съм вдигал до 160 защото някой все бърза, но изпреварвам и се прибирам. С това каране, и ползването на автономно шофиране пътя не се усеща поне с моята кола.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грайфера 1мм , но пък за сметка на това колата екологична категория, контрол по окачване и гуми никакъв, Бай Иван от село Х яко думка кюмбето зимата и оджака ляте, а му спирате газовия голф че няма категория , така е и с осталаите неща
12
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Върнете на българина каруцата и колелото, тия аборигени не могат да бъдат научени да карат. Види ли *** кола нещо се обръща в него и става мамата си джаса.
11
6
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Добре но ако не са дрогирани или пияни това възможно ли е?Новите бмв та запалените фарове високата цена на гражданската отговорност!!!Не не не това е безобразие да направим гражданската 5000лв и глобите да ти отнемат апартамента и да спрем войната по пътя че то некадърниците никога няма да свършат
10
2
 
26
 
! Отговори
СБА преди 1 месец
Колеги уважавайте се на пътя,той е на всички без значение кой каква кола кара.Спазвайте дистанция и намалете скоростта.За една цигара време по-рано да пристигнете,създавате нерви,тревоги и произшествия.