Турция потресена от жестоко убийство на момиченце

8-годишната Нарин е била открита в чувал
10 сеп 2024 09:13, Петър Бойчев
53
Турция потресена от жестоко убийство на момиченце
Снимка X

Турция е потресена от жестокото убийство на 8-годишно момиченце, открито в чувал в река в окръг Диарбекир. Вчера погребаха Нарин Гюран, на ритуала не са били допуснати двамата родители на детето. Заупокойната молитва бе извършена в съседното село в присъствието на петима имами.

Тялото на осемгодишното момиченце, което бе издирвано в продължение на 19 дни, бе намерено преди ден в чувал, който е бил хвърлен в река. Мястото се намира на около километър от селото, в което детето е живяло със семейството си. След аутопсията тялото е предадено на близките.

Общо 24 души са задържани досега във връзка с убийството. Разпитани са майката, бащата, двамата братя, тримата чичовци на Нарин, съпругата на нейния чичо с инициали С. Г. , който беше арестуван по-рано и е основен заподозрян.

Разследващите подозират, че момиченцето е било брутално убито след сексуална гавра.

Нарин изчезна на 21 август. Редица известни личности се включиха в кампанията в социалните мрежи „Намерете Нарин“.
 
Дълбоко сме наранени от тъжната новина за Нарин, която е била брутално убита, написа турският президент Реджеп Тайип Ердоган в профила си в социалната мрежа Екс. Лично ще проследя съдебния процес, за да гарантирам, че тези, които ни отнеха Нарин, ще получат суровото наказание, което заслужават, добави той, пише 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: убийствотурциянарин
Още от За да се разбираме
10 причини за липса на интимност във връзката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 6 дни
Почивай в МИР ,прекрасна Нарин!Останалите на Земята ЧУДОВИЩА,като тези ,които са те убили с особена жестокост и бруталност и то твои "роднини" ,ако е вярно поместеното от поръчковия сайт ще си получат заслуженото на Земята - Антихриста ,отдавна е ТУК.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
турци УБИЙЦИ,турци УБИЙЦИ,турци УБИЙЦИ!!!
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
това е турски Кюрдистан, гледах филм с подобен сюжет, но момичето беше по-голямо, изнасилена от чичо си, наредиха и да се самоубие, но тя отказа и тогава един от братовчедите и трябваше да я убие, но му дожаля и уби баща си насилника
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Уви, няма цяр за турската чума, плъзнала по всички кътчета на прекрасната ни планета.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Диарбекир е нарицателно за изостаналост, престъпност, отшелничество, безправие. Обаче в много отношения и България напомня за това все още....
37
0
 
9
 
! Отговори
Манаф съм преди 6 дни
То нормално при ислямистите, жената е по-ниско и от животното. Те в Европа вече ги разбраха за това искат да ги върнат оттам, откъдето са изпълзяло.
36
0
 
13
 
! Отговори
Mен преди 6 дни
Какъв ужас ! Това дете какъв ад е изживяло в последните си мигове ! Не трябва смъртна присъда трябва да изживява това в затвора до живот! Да се гаврят с него така както той се е гаврил !За такива и в ада няма място !
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 23 - Ако е така, както си го написал, е много страшно. Ако наистина извършителят е кметът, значи хората от това село са се предоверили на uзpoд и са му дали власт. Тук ни дават непълна информация и човек се чуди какво дамисли.
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чичото? Смъртна присъда му е малко!
33
3
 
13
 
! Отговори
Гавра... преди 1 седмица
Културни особености на етноса...
32
6
 
17
 
! Отговори
Есаул преди 1 седмица
Виждате ли от каква напаст са се опитали да ви освободят украинско- финландско - полските воини! Как започва Под игото - с опит за насилие с главни изпълнители Емексиз Пехливан и Топал Хасан?! Как започва Козият рог - с гавра!?
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лично щял да следи процеса в диктатурата си Реджеп.
30
4
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 1 седмица
Тук червените таласъми предизвикаха нещо друго - в същия ден предстоеше да бъде гласуван нарочно бавеният цели 10 години Закон за академичното развитие, който беше надеждата нашата наука поне отчасти да се отърве от баласта, наследен от времето на соца и да лиши червената професура от начини да изолират хора и да бавят професионалното им развитие. Заради вещерското хоро на червените баби около сградата на НС бе отложено гласуването на този закон. И знаеш ли още колко го бавиха? Още 10 години!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Пеески се е разревал 28 - Поводът е трагичен, сега е загинало дете там, както преди повече от 20 години загина дете тук. Но придружаващите обстоятелства са много различни. Там педофил е унищожил момиченце, тук партията столетница използва трагедията на семейството на *** жена, за да прави непристойни дивотии около парламента с надеждата да принуди правителството да подаде оставка. Постигнаха друго, което може би не си спомняш -
28
4
 
8
 
! Отговори
Бог да прости детето преди 1 седмица
Сега трябва да установят не само кой е извършителят, но и дали той е наред с главата. Дали става въпрос за психар-педофил или за закостенели нрави, според които 8-годишната е вече мома за омъжване и ако не е придружена от мъж близък роднина, с нея може да се постъпи всякак.
27
0
 
10
 
! Отговори
пеески се е разревал преди 1 седмица
в ислямо-мохамеданска турска се е случило тежко зверство . убииство , укриване на трупа . съмнения за сексуални действия . исляма не дава права на женските . там е важен мъжът . у нас няма как да се случи нещо подобно . имаше на едно такси детето в шадравана на парка . но се оказаха не групировките . тексетата така мислеха . мутри и убииство на дете на шофер . майка му го удушила . луда работа .
26
4
 
21
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Мисленето НЕ Е от силните страни на турците!!!
25
4
 
19
 
! Отговори
ина преди 1 седмица
В Турция изчезват по 300 деца на година. Тия там не са хора. Скоро и в Европа ще е същото
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чo6aнските драми край нямат ейййй
23
11
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 седмица
Що Не Написахти, че Са Кюрди - УБИЕЦА е Кмета , и че в Операцията по Издирване Участваха 1500 ( хиляда и петстотин ) специални части от Жандармерията.......Когато Кажеш Половината Истина - Всъщност Става - Дезинформация и Лъжа