Украйна пролива кръв за европейските ценности

Татяна Станева: Ситуацията там е умора
Обновена: 2 юли 2024 20:56 | 2 юли 2024 20:50, Анисия Иванова
265
Украйна пролива кръв за европейските ценности
Снимка: Bulgaria ON AIR

Украйна поема своя път към Европейския съюз заедно с Молдова. Новината е от световен мащаб и в последните дни често е коментирана. В същото време обаче по нищо не личи да идва краят на военния конфликт в региона.

"Ако мога да опиша ситуацията в Украйна с една дума, тя ще е умора. Това се чувства и при войниците, и при цивилното население. Не може три години да пребиваваш в едно и също информационно поле, да те е страх три години. Не може просто да пребиваваш винаги в бомбоубежищата, не може да имаш оптимистично настроение като преди", коментира журналистът, режисьор и сценарист Татяна Станева в студиото на предаването "Директно".

"Започнахме най-накрая да разбираме какво наистина става при нас. Първите дни с паниката имаше много въодушевена вяра, че победата ще е бърза. Всички бяха наясно, че ние сме правите, ние сме в несправедлива война, но като започнахме да разбираме, че на никого не му пука за нас... Да, има някаква грижа, без европейската и западната помощ нямаше да се справим. Оръжие ще дадат, финанси ще дадат, но никой няма да върне нашите хора, които загинаха и проляха кръв за европейските ценности", заяви Станева.

Гледайте целия разговор във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от Русия
Русия използва Калининград, за да прекъсва сателитите на ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И кои са европейските ценности, че само за тях се говори, но никой не ги уточнява. Ако имат предвид Зелената сделка, 18-половите и подобни такива, значи украйна напразно плолива кръвта си. По-скоро я пролива да американските интереси.
15
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Откога отвличането на хора от улицата и пращането им насила да воюват е европейска ценност!?!!
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не мога да повярвам, че някой е способен да напише такова заглавие и да се подпише отдолу. Три пъти го четох. Наведен журналист. Като всички останали. Не са виновни политиците, медиите са виновни за промитите ни мозъци.!
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Говорилнята е включена-значи нещата на фронта са зле за Украйна.
12
2
 
21
 
! Отговори
2LOOP преди 4 дни
Лозунги и клишета, като по соц време! А евро-атлантицитеса новите комсомолци, застанали на барикадата, д абранят с голи гърди европейските "ценности"! Историята има навика да се повтаря, само наименованията са други. Повръща ми се...
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
системно да те унищожават заради цвета на кожата (бяла), да те рьгат надарени араби из0тзад и да притежаваш нищо - това са ойрогеьските ценности :)))
10
3
 
24
 
! Отговори
Офанзивен дефанзив преди 4 дни
"но никой няма да върне нашите хора, които загинаха и проляха кръв за европейските ценности" - и кои точно са тези европейски ценности, за които си дадохте кръвта? Използваха ви като пушечно месо, ама то е заради ценности, вЕрвайте им! И сега по-добре ли се чувствате, като измряхте за някакви "ценности" на някого? Чувствате се още по-оценени вероятно?!
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди да избухне войната в Босна, има лисабонско споразумение за мирно решаване и кантонална система. Подписано и от трите страни. После американския посланик Цимерман се среща с Изетнегович. Какво са си обещавали не се знае. Два дни по- късно бошнаците се изтеглят от споразумението за мирно урегулиране.бИ става каквото става. Който не вярва да провери.
8
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А когато палиха живи хора и избиваха дечицата от Алеята на Ангелите за чии ценности проливаха тогава чужда кръв ?
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 4 дни
Генерална грешка моме ТатянО - Украйна пролива кръв заради краварската външна 'политика' и марионетния нео-нацистки режим, насаден от уаШингтон..! Проливат кръв щото краварите ги излъгаха че ще успеят да победят ! Лакеите от ЕС само слушат и козируват !
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Умора е, и те не знаят за какво проляха толкова кръв и разгониха милиони украинци по света. Вече открито им съобщават, че Нато и след краю на войната няма да видят. Заради инатите на зелника да не спазва споразумения и мераците му да се ежи на Русия. Ама това не е роля.
5
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не проливате кръв за европейските ценности, а за амерканските интереси.
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Значи украинците не са много умни.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А еврейчето Зеленски пролива ли си собствената еврейска кръв или си купува казина и хотели ?
2
4
 
32
 
! Отговори
Мда преди 4 дни
Когато обикновените укри разберат,че са гинали не за ценности, а само и единствено за американския интерес,шокът ще е голям.Иначе местната върхушка си го знае-на нея и е платено да вкара Украйна във войната и пет пари не дава колко ще умрат.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Оправдания!