Руски самолети, насочени към Латвия, вдигнаха на крак НАТО

Руските пилоти са се държали некооперативно, но не агресивно
4 авг 2024 17:40, Нели Христова
114
Руски самолети, насочени към Латвия, вдигнаха на крак НАТО
Снимка: БГНЕС

Германските и шведските военновъздушни сили (ВВС) задействаха на 3 август изтребители на НАТО, след като два руски самолета бяха засечени да се насочват към въздушното пространство на Латвия над Балтийско море, съобщи "Киев Индипендънт".

Военновъздушните сили съобщиха, че самолетите от мисията на НАТО за охрана на въздушното пространство в Балтийско море са идентифицирали два руски Су-30.

"Руските пилоти са се държали некооперативно, но не агресивно", заявиха германските ВВС.

Два германски Eurofighter-а и два шведски самолета са прехванали руските Су-30.

Руските самолети са участвали в тренировъчно учение, но планът на полета не е бил съобщен предварително, заяви говорител на германските военновъздушни сили.

"Транспондерите са били изключени, а пилотите не са отговорили на радиозадачите", каза той.

В средата на юни самолети на НАТО са били задействани 11 пъти, за да идентифицират и ескортират руски самолети, които са нарушили правилата при полети в международното въздушно пространство, съобщиха литовски медии.

Съобщава се, че повечето от руските самолети са летели без полетни планове и са били с изключени бордови транспондери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се пробват още един *** пъти имще бъдат изключени нацяло, не само транспондерите
73
8
 
5
 
! Отговори
Турчурлар преди 1 месец
Ми той един СеСеСеРейски таралясник влезе в турското пространство и турски Ф-16 скоропостижно удари балтията на "госта".
72
7
 
4
 
! Отговори
До долният преди 1 месец
Нека сърцата им да улезнат в чужда територия и тогава гледай кво ше им се случи.
71
6
 
9
 
! Отговори
Руснаците са с преди 1 месец
Големи сърца и нямат граници и ходят където си искат.Ако ти пречи,ходи ги спри.
70
8
 
9
 
! Отговори
Хората си изпробват преди 1 месец
Техниката?Какво ревете.Имат самолети,карат си ги и се забавляват.Ако ти пречи,слагай памперса.
69
5
 
5
 
! Отговори
Летците не са могли преди 1 месец
Да завият и за това са преминали над Литва,стигнали са Гренландия и са заявили.На СУ-30 им трябва повече територия да завият от високата скорост и USA ги обявяват за извънземна инвазия!Нема се плашите от НАТО!КЪРШУМИ ИМА ЗА ВСИЧКИ.
68
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напълни ли са гащите литовците. Руснакът може да лети и без полетен план. Зада могат от евроконтрол да си го заврат там дето не могат да го прочетат.
67
12
 
12
 
! Отговори
Така преди 1 месец
Наречения руснак, е преродена северно азиатска ***. Няма нищо европейско или азиатско в расата им. Щастливо моделирани от болшевиките и превърнати в роби за тор в това което се нарича Резервата Русия.
66
14
 
11
 
! Отговори
Само преди 1 месец
Бой по комплексарите руски Путин изчадия. Бой и да си стоят зад границата и зад желязна завеса. Тези Путин хора за нищо друго не стават. Да си стоят в резервата Русия, и да се кланят на пропадналия си вожд путин.
65
1
 
5
 
! Отговори
Аве, Тарикат! преди 1 месец
*** до Украйна и им кажи, че са ***, но си подготви ковчега в аванс.
64
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименКакво може да направи украинеца, като той не управлява държавата си и не е в родината си и са го назобали с Гьобелсови лъжи, пропаганда, не му дават да диша, не му дават дори право на живот, не дават право да бъде свободен и се прибере при братята си руснаци в Русия, за да се чувства добре и има бъдеще!
63
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците за трети път настъпват тази западна нацистка мина, която австро-немци и донякъде англичани, заложиха през ПСВ и Октомврийската революция, една и съща мина и продължиха залагането на тази мина през ВСВ, а и сега, едни и същи кървави събития са се повтаряли и загиваха чехи, украинци, руснаци, евреи, белоруси, поляци, извършваше се геноцид над славяните! И е крайно време да спре и всеки да си получи заслуженото!
62
2
 
1
 
! Отговори
Фют до 63 и 64 преди 1 месец
Спри да драскаш бе, чипа ти прегря.
61
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАТО трябва да се разпадне, за да няма конфликти и за да няма държави или корпорации, използващи НАТО за мръсни цели и трагедии, смърт! Нацизма трябва да се изкорени издъно, измислицата на фалшива история и "Римска империя" и налагането й като калъп над всички останали държави и хора, използвана за мръсни цели и за заграбване на чужди земи, територии, народи и създаване на изкуствени нации, да бъде премахната завинаги!
60
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна е руска територия и украинците са руснаци по произход и трябва мирно да се върнат в родината си Русия, кръвта вода не става! Прибалтика е руска територия и по мирен път, трябва да се прибере в Русия! Австро-немско-Хитлеристките блянове, да бъдат премахнати, завинаги!
59
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна е руска територия и украинците са руснаци по произход итрябва мирно да се върнат в родината си Русия, кръвта вода не става! Прибалтика е руска територия и по мирен път, трябва да се прибере в Русия! Немско-Хитлеристки блянове, да бъдат премахнати, завинаги!
58
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАТО трябва да се разпадне, за да няма конфликти и за да няма държави или корпорации, използващи НАТО за мръсни цели и трагедии, смърт! Нацизма трябва да се изкорени издъно, измислицата на фалшива история и "Римска империя" и налагането й като калъп над всички останали държави и хора, използвана на мръсни цели и за заграбване на чужди земи, територии, народи и създаване на изкуствени нации, да бъде премахната завинаги!
57
9
 
12
 
! Отговори
До 50 Фют преди 1 месец
Само урколашке не разбраха ,че на руснаците не им трябва нито Киев нито Украйна
56
5
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 1 месец
Те ги купиха за 5 долара и се бият за фантазии и мечти,ама на всички почна да им писва от наглите просяци
55
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!