Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
400
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от Свободно време.
5 знака, че не живеете живота си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
2
 
4
 
! Отговори
Професионализмът преди 1 час
изисква преди да идеш някъде да диджействаш да се запознаеш с вкусовете на домакините. Ако не ти отърва - отказваш офертата. Случаят най-вероятно е друг - да се покажем колко сме велики. Изобщо простотия жълтопаветна. Случаят популяризира чалгата повече от концерт на Лепа Брена!
320
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 1 час
Дали знаеш значението на думата морал???
319
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
И на какво учат младите български фенове, на Гришо и Джжкович, тези които искат сръбска чалга на тенис мач? Да играят кьочек на :Луда по тебе"? Браво, на Гришо, който не обича сръбска ччалга, и никоя такава, че изтърпя сръбската простотия!
318
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Джокович дойде в София, да унижи Гришо и България. Мачът беше шоу, което трябвало да плати Григор, по някаква логика на сърбина, "който загубел, плащал". Сърбинът дори повика дете от публиката да играе, за да покаже, колко му пука за този мач. Но върхът на нахалството му бе, да накара всички да се кълчат на сръбска чалга и тези, които не я обичат дори. Белград използва сръбската чалга за георолитика, с нея цели да покаже, колко сме *** и че българите са всъщност, сърби. Браво, на диджея!
317
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Тоя като син на диктатор ли се изживява или действително е от ДС-котилото. Ама как можело някой да изкаже мнение, без да му дадат право !? Това е работата на народа и изобщо хората, като някой направи глупост и не се усеща, те да му напомнят, белким се засрами, а не да тръгне да поучава.
316
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Погледни го какъв нарисуван изтърсак е тоя к еле ш, какво може да очакваш от такъв оли го Френ
315
4
 
3
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ преди 2 часа
всичко е за душата.какво значение има?това не кой да е!!!Новак си е истински!И тоя мики маус ди джендър си решава да не му пусне "луда по тебе".***.
314
3
 
2
 
! Отговори
Планета Пайнер преди 2 часа
Планета Пайнер планира да направи Новак Джокович почетен зрител на канала и да му връчи Златното дистанционно ! След като кариерата на Ноле приключи и той стане по-малко известен, Планета планира да го привлече за рекламен агент ! Предаде Чалга Пресс.
313
3
 
3
 
! Отговори
Новак Чалгаря преди 2 часа
Батенце пусни ми една чалгичка бе, напълни ми душо моя !?! Не бъди жесток !
312
2
 
1
 
! Отговори
БГ преди 2 часа
Ако диджея е работил без пари заради благотворителната акция, има право да го направи ! Явно не е супер тенис фен и може да не е знаел вкусовите навици на Новак !
311
0
 
8
 
! Отговори
КОЙ преди 3 часа
DJ пазител на културата докъде я докарахме пълен ***
310
12
 
4
 
! Отговори
Марилена преди 3 часа
Жокера се изложи жестоко!!! Хич не му отиваше да се кълчи по такъв начин и да пее на караоке!!!!!Гледах клиповете във вести такъв чалгар не съм и предполагала че е!!! Нямам думи това не беше афтър парти а пълна какафония !!!!
309
5
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 4 часа
Абе изложихме се заради този ,за пореден път.Каквото и да говори ,постъпката му беше грозна и безсмислена.
308
0
 
6
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 4 часа
Хахахха ами те са си го поканили ве ... хахахах трябваше предварително да се уговорят за тая песничка ..
307
2
 
7
 
! Отговори
Бай... преди 4 часа
DJ-те са *** комплексари !
306
4
 
14
 
! Отговори
DJ Marten преди 4 часа
Хора, аз си имам високи морални принципи ! Хард рок може, дрога може, алкохол, цигарки може, татуоровки може, леки жени може, ЧАЛГА не може !!! хахахахаха ;)))))))))))))))))))))
305
2
 
11
 
! Отговори
Живко преди 4 часа
DJ Marten е взел тлъст хонорар за това мероприятие. Джокович направи така , че да се спечелят много пари за благотворителност. Сами направете разлика.
304
3
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 5 часа
аз доколкото разбрах е благотворителна среща на фондацията на димитров иджокович се е съгласил парите от билетите къде ще отидат за нуждаещите се вбългария ноле дали ще вземе процент ако не взема нищо от финансите нищоне пречеше да му пуснат песента щеше да е честно а сега какво стана не се разбра
303
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
и защо трябва да пуска чалга???кво като е Джокович??има си принципи и си ги отстоява диджея!аре у лево!!!
302
6
 
8
 
! Отговори
Софроний преди 5 часа
Само като му видиш името и смърди на индоевропейски комплексар...Версачи Диор отказа да пусне химна на Кирил и Методи , защото му простее ремикса Панайот Пипков