Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Двамата са напълно неузнаваеми
Обновена: 24 сеп 2024 13:32 | 24 сеп 2024 13:29, Нели Христова
155
Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Преди седем години Кори Мейсън влезе в новинарските емисии, след като на 16 години получи разрешението да започне процеса по медикаментозна промяна на пола. Това вдъхнови неговата майка, Ерика, да направи същото. Така синът стана дъщеря, а майката - баща.

Днес двамата са напълно неузнаваеми, като Кори редовно пуска снимки онлайн, а последната публикация на Ерик показва процесът, през който е преминал, за да се преобрази от жена в мъж.

Кори знае още от малка, че е момиче в момчешко тяло. На 11 години тя вече започва да се облича и да изглежда като дама. Отначало обаче се страхувала, тъй като не знаела, дали семейството й ще я приеме. Но тя не само била приета след дълги и сложни разговори, но и вдъхновила и майка си Ерика, която също се борел със сексуалната си идентичност.

През 2015-та година тя получи разрешение да премине през хормонална терапия, а през 2016 г процесът започва и Ерика.

Ерик, преди Ерика, се чувствал неудобно като жена през целия си живот и признава, че е "мразила бременноста си".

"Първото чувство беше облекчение, второто беше ужас", разказа Ерик пред 60 Minutes Australia. "Страх за това какво ще крие бъдещето ми… страх за това как ще изглежда остатъкът от живота ми. Имам пет прекрасни деца, имам страхотен съпруг и страхотен живот“

Животът и на дъщеря му Кори се промени доста драматично. В публикация в Instagram, в която тя показва себе си като малко момче, Кори пише:

"Не става дума за това да "стана" друг човек - аз вече съм това, което съм - просто искам тялото ми да отразява това. Не е като внезапно да се променя от човека, който винаги сте познавали - това е по-скоро за желанието ви да видите кой винаги съм бил. Мислех, че преходът е в това да стана повече като жена. Осъзнах, че всъщност става въпрос за това да стана повече като себе си."

Кори каза пред ABC News, че винаги е била близо до майка си, но че са "още по-близки", откакто двамата са започнали процеса на промяна заедно.

"Беше страхотно", каза тя. "Знам, че не съм сама и той разбира през какво преминавам, особено когато имам тежък ден или ако съм наистина разстроена за нещо, той винаги е там."

През 2007 г. Ерик Мейсън, тогава Ерика, се жени за съпруга си Лес Мейсън. Двойката има пет деца: Челси (24), Кори (16), Кейли (15), Елън (10) и Уилоу (7).

Първоначално Лес се изненадал от промяната у Ерика, но по-късно приел, че Ерик най-накрая ще живее живота си такъв, какъвто иска да бъде.

"Беше страхотно да го гледам как най-накрая намира себе си и е свободен да изживее своята автентична истина", сподели Лес Мейсън пред ABC News . "Той знае, че винаги ще бъда до него през всичко, не само в прехода. Когато казах „Да“, имах предвид, докато не умра. Без значение какво ни поднася живота, ние ще се изправим заедно до самия край. И двамата са много по-щастливи и това щастие се излива в останалата част от семейството. Разбира се, че все още имаме различия, но в крайна сметка винаги изглаждаме нещата. Това е, което семейството трябва да прави".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от Русия
Германия - политическият екстремизъм и рисковете за Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
7
 
! Отговори
Ендокринолог преди 3 часа
Последният хормон в ковчегът на " медицината " е забит! Ще специализирам " Изкопаване на масови гробове".
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Нищо не разбрах, всякакви психопати има по света, това не означава че всички са такива. Това са патологии описани в медицината.
105
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Поредната безсмислена пропагандаторска статия.Какво ни вълнува битието на някакви объркани душевно хора.
104
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Сега кажете, че таткото е станал гей, а синът още не е решил.
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
PДол_ни ***, престанете да пробутвате транс - джендърска идеология. Мизер_ници.
102
0
 
10
 
! Отговори
e преди 3 часа
Сега бащата да стане жена , и така после пак да се разменят , пари за операции да дават. Има хора наистина с проблеми нямат средства да се лекуват за да живеят , а раздават за подобни глупости. А тея *** дето са пуснали тая бълвоч трябва да ги накарат да покопаят някои друг декар , та да им доиде акъла в главата. Твърде слободни хора има по света.
101
2
 
16
 
! Отговори
98765432 преди 3 часа
Те и нас така преметнаха ! Ефективния и богат капитализъм се оказа мизерия и лишения , а свободата на словото и демокрацията се превърна в олигархичен бандитизъм , лъжи пропаганда , рекет и принуда ! Преметнаха ни , трябва да си го признаем !
100
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
На фанелката на майката пише лесбиан, пък не знам татко Лес може да е гей.
99
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
И защо точно трябваше да ни информирате за всичко това? Айде обяснете, ако можете? ЗАЩО?!
98
1
 
9
 
! Отговори
ЕК преди 3 часа
СБЪРКАНА РАБОТА!
97
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Браво бе фейк, и п-о-р-н-о акаунти ли започнахте да рекламирате? Това е популярен Onlyfans акаунт. Да ви имам и бизнес модела, клоуни :)
96
0
 
3
 
! Отговори
Пловдив преди 3 часа
Ааааахахахаха
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
лгбт пропаганда на ***
94
0
 
4
 
! Отговори
Само да уточня: преди 4 часа
До Анонимен===В БЪЛГАРИЯ тези,които нито учат,нито работят не са БЪЛГАРИ!!!
93
0
 
9
 
! Отговори
Ето кой. преди 4 часа
Къде да се оплачете от съдържанието: alexander.popov***investor.bg - главен редактор. Адресът им е гр. София, бул. Брюксел 1, пк. 1540. Мареиалът е пуснат от *** Христова neli.hristova***investor.bg
92
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 часа
До Анонименти за тва спамиш на българосъветски по цел ден, щот никой няма нужда от палци и харесвания )))))
91
1
 
24
 
! Отговори
Елеонора преди 4 часа
Но защо се натрапва това? Какво се цели?
90
1
 
21
 
! Отговори
бла,бла преди 4 часа
Кой е авторът на тази статия? Тоест, кой я е преписал, защо му няма името? Защо изобщо се публикува това, за да е установен стандарт ли? Едно хубаво има в тая държава, и то е, че тия неща нямат почва тук. Отвратително!
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Боже прибери си верисиите
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
До Анонимен 85След години може би транс жените ще могат и да раждат.

Спонсорирани публикации