Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!

Всичко било заради скандирания срещу Бойко Борисов
Обновена: 24 ное 2011 14:53 | 24 ное 2011 13:35, Красимир Ангелов
104
Феновете на Левски: Натопиха ни за дрогата!
Феновете на Левски скандираха срещу Бойко Борисов, докато той режеше лентата на новия стадион на Лудогорец. Снимка: Булфото

Само един от арестуваните при вчерашната акция за разпространение на наркотици в помещение, използвано от футболен фенклуб, е член на фенклуба на Левски "София-Запад“,  се посочва в специална декларация на фракцията.

"Това е човекът, които разпява публиката в Сектор Б. Преди седмица същият получи забрана от съда в Разград да посещава спортни мероприятия за срок от една година“, уточняват "сините" фенове.

Те са категорични, че дрогата не е открита в помещението, използвано от фенклуба, а в задния двор на кооперацията.

"Каквото и да е открито то е от заден двор на кооперацията, който не е стопанисван от нас и няма нищо общо с нашето помещение", твърдят в писмото си феновете от "София-Запад".

Те са категорични, че проблемите им с полицията идват от мача с Лудогорец в Разград, когато част от "сините" фенове започнаха да обиждат премиера Бойко Борисов, който беше на стадиона за този мач.

Още по темата

"Важно е да се отбележи, че за скандиранията не бе даден знак от мегафона. Те започнаха спонтанно и неорганизирано. Нещо повече – членовете на "София-Запад" все още не бяха на трибуните",  допълват ултрасите.

Според тях обаче именно това е причината за акциите на полицията срещу фракцията, чиято цел била да се представи "Гласът на Сектор Б" като наркодилър.

"Очевидно е, че в МВР работят освен професионалисти и тотални безхаберници, които горят от желание да израстват в кариерата. В името на тази цел те са готови да вкарат в ареста хора със скалъпени обвинения, базиращи се на "кушаревски" свидетели.

Изземването на наркотиците и оръжието е станало без на място да присъстват поемни лица. Такива са дошли в последствие и едва тогава им е било показано, къде са открити. След това дрогата е била внесена отвън в помещението, което обитаваме", твърдят в заключение от "София-Запад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
24
 
! Отговори
LEVSKI ZAVINAGI преди 12 години
София Запад са най-големите *** в България, всички от фен клуба им пласират дрога, а много от тях са и наркозависими! Нормално е да псуват Бойко, просто за пореден път са взели пари от комунистите. Когато преди години имаше протест срещу тройната коалиция, Ицо Стружката взе 100 бона от БСП и изпрати 30-40 ***, които да опорочат протеста на мирните граждани! ***! В затвора!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** дрогаджии от агитките лесно се използват за политически цели. Малко парички и някоя и друга дозичка...........
41
7
 
5
 
! Отговори
Дo #35 преди 12 години
Мъж,който не гледа футбол е ***,така че няма от какво да се притесняваме за жените си...:))
40
4
 
23
 
! Отговори
Армеец преди 12 години
СЕКТОР Б Е НА ХЕРОИН, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ,СЕКТОР Б Е НА ХЕРОИН, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ
39
1
 
14
 
! Отговори
бла бла преди 12 години
Всички знаят много добре такив подобни *** като тези, всеки знае и кварталните *** занимаващи се с такава дейност. Въпроса е какво прави полицията, май си барат лангите. Всички тия помиари трябва да са на топло.
38
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, Борисов... до там ли стигна... от пожарникар, през генерал и премиер, та чак до подъл подхвърлящ дрога на ***... браво! Конграчулейшънс.
37
1
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Много си просто дете бе,как трябва да ти се обяснят прости неща не се знае,ама нали си *** тя простотията само по вас ходи,няма лошо в това поне като сте в човешки образи по това да ви различаваме.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ne i li omrazna na taia policia da se prodava kato prostitutka za niakoi lev na vlast ima6tite
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обичам футбола. Мнооооооооого го обичам. Най-вече когато запалянковците си дерат гърлата по стадионите. а в това време жените им са си "в къщи":))
34
7
 
12
 
! Отговори
Maverick преди 12 години
АЗ също съм фен на Левски,непропускам мач но има недоносени пикльовци които прекалиха и Борисов с право ги цака или ще бъдете хора и ще имате уважение или карцера
33
4
 
20
 
! Отговори
Шмоци преди 12 години
На УЕСКИ след съдиите, другите отбори, терена и маркировката, вече и полицаите и бате Бойко им пречат и са срещу тях. Винаги некви конспирации срещу тех!
32
2
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
И какво, като е изхвърлен? Или ще почнеш да обясняваш, че в ГЕРБ е бил чист като сълза, пък после е станал трафикант? Кой ще ти повярва на подобни лъжи?
31
3
 
11
 
! Отговори
ПЕРВЕЗ МУШАРАФ преди 12 години
Немадаговорите против Бате ми Бойко щото пакистан, че прекъсне дипломатическите сношения с ***.
30
11
 
5
 
! Отговори
7:0 преди 12 години
Всичките прасета на мезета!
29
7
 
11
 
! Отговори
до Любомирчо, преди 12 години
ей малчуган,колко пъти трябва да се каже и изпише че този накотрафикант Боевски е изхвърлен от ГЕРБ през 2009 год. бе мушморок ти *** ли си или на такъв се правиш.
28
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо наистина нито една медия у нас не излъчи здравото освиркване на премиера-слънце и скандиранията по негов адрес (а онзи ден се скъсаха да публикуват 'новината', че еди къде си били освиркали Путин)? Помните ли коя дата беше тази, когато Боко го освиркаха? Това беше на 25.09, когато в Катуница погребваха убития Ангел, голяма част от българския народ скърбеше за това младо момче, а Тиквата вместо да е там, при народа, ходеше да реже лентички на стадион, с чието ремонтиране няма нищо общо......
27
4
 
9
 
! Отговори
син фен преди 12 години
Като се дрогираме и по цяла нощ се чукаме докато ни изтръпнат краката, какъв кеф е да си гей от Уевски. И друг път съм ви казвал ама не ми вярвахте.
26
4
 
9
 
! Отговори
за 25 преди 12 години
Компроматите никога не спират по време на диктатурата на тоталитарните джуджета.
25
6
 
7
 
! Отговори
rossen.kulov преди 12 години
prez onaq rabota mu e na boiko kvo mu vikat , sgashtili sa nekoi bandiugi i tolkova.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И нека ботките между агитките да започне СЕГА.Взел съм си пуканки и чакам шоуто !!