Няма невъзможни неща – дори отслабването

Младеж вдъхновява с историята на впечатляващото си отслабване
21 дек 2015 09:52,
37
Няма невъзможни неща – дори отслабването
Снимка: Facebook

Младеж, стопил 70 кг от теглото си, стана звезда в социалните мрежи. На 18 години Андриан от Първомайци тежал 170 кг. Той обаче се амбицира и успява да свали излишните килограми без глад, и то само за 3 години.

"На 18 години бях 170 килограма и си мислех, че никога няма да мога да отслабна. Роден съм с изкривяване на крака и имам забрана да бягам и да скачам. После от свръхтеглото получих и дискова херния. След двуседмичен престой в болница, лекарите ми казаха, че няма да мога да тренирам, но аз реших, че ще преследвам целта си и започнах да ходя по 5 пъти седмично на фитнес", разказа Андриан Аспарухов.

Така за малко повече от 3 години младият мъж станал 97 килограма, трупа мускулна маса и топи мазнини.

Промяната за Андриан започва във фитнес залата. От пълничко и срамежливо момче, той се превръща в силен мъж, пример за подражание на много хора.

"Постигнах този резултат с хранителен режим и тренировки. Когато ми казваха, че няма да успея, това ме мотивираше да продължа напред и да покажа на всички, които ми се подиграваха, че ще успея", обясни Андриан пред Нова тв.

"Тайната се крие в истинската храна – месото, зеленчуците, млякото, овесени ядки и риба", разкрива Андриан.

А днес вече той има заявки от близки и познати да им стане личен треньор и да ги напътства по пътя към по-добрата фигура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
Аз свалих от 138кг.до 76кг.за две години над 95кг. се свалят лесно но след това е трудното и не е добре да се сваля повече от килограм за седмица .На 39години съм не ходя на фитнес но бягам по 13км. почти всеки ден
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До вергилВергиле, защо си толкова зъл? Замисли се защо си бил болен и защо си свалил тези 35кг "мускули"? Ама то при теб има само мускул, но няма с какво да мислиш. От зобенето други неща се случват в главата на човек, та се вземи в ръце, позамисли се и се промени. Ако изоставиш тази надменност и злоба, ще живееш много по щастливо. Радвай се на хората, не ги обиждай и те ще се държат с теб добре.
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До вергилЗащо трябва да се подиграваме на човек, който е постигнал поставена цел. Какво означава "плондер", когато се отнася за човек? И какво като сте били в казарма по 18 месеца, други са били и по 36 ако е за въпрос. Вместо да дадем кураж на такива хора, дай да ги оплюем и са ги сравним със земята. Май напоследък това е отличителна българска черта. Никога няма да се оправим. Злобата ще ни изяде главите.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТатуса е на другото рамо, защото сам се снима в огледало.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В един друг сайт имаше снимки на дебелото момче с татус на едното рамо, а на снимката като вече слаб- татуса е на другото рамо. Така че не ми говорете че това е реално. За гледайте се и ще откриете разликите. Смешно е.
22
4
 
5
 
! Отговори
an преди 8 години
Браво!
21
2
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Браво на момчето, иначе! 70 кг за 3 години се равнява на 0.5 кг стопени мазнини на седмица, което е най-здравословната и трайна скорост на отслабване за хора с наднормено тегло.
20
1
 
11
 
! Отговори
BIX преди 8 години
истината е в истинската храна!когато приемаш полуфабрикати и *** от хипер маркетите ,каквото и да правиш няма да има ефект!храната е 90 процента от тренировката на един спортист напримерно.псп.има един филм от преди няколко години американски ХРАНА.ООД
19
1
 
10
 
! Отговори
бръм преди 8 години
до анонимен 3 Поздравления за православието!Успех във всяко начинание ти пожелавам! Аз следя едни хлебари, правят ръчен хляб с квас, по 5-6 лева им е хляба.
18
1
 
8
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Фет бърнърите са 10% от цялата работа.
17
3
 
13
 
! Отговори
kiki преди 8 години
Само да беше споменал, че фетбърнарте като оксито ги пие по 2-3 дози на ден. Иначе браво, познавам го лично и всеки ден е в залата по час и половина. Но и фетбърнарите никак не са му малко
16
4
 
15
 
! Отговори
Св преди 8 години
Всичко е до воля. Не мисля, че най - правилното решение е само с претрениране, без глад. Аз съм примерно 38+ и свалих 20 кг преди година с малко спорт, ходене, но и ограничаване на храната само за 6 месеца, като преди 5 години бях свалил от 125 на 90 кг, задържах ги и сега от 90 на 70 кг ... Но си трябва нехранене, постоянно, а не временна диета ... та така.
15
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъз трогателна история е възможна когато си на 18когато си на 35+ вече не е така леснотоз *** е изкарам малко мазнини и много вода и си мисли, че е успялснимката с мускулите е от най-добрите му дни, днес го видяхме по телвизори, че е доста по-различен от мискулестата снимкауспех на всички шопари!
14
1
 
10
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Вижте със спорт и ядене на месо, яйца, сирене и зеленчуци само може да се свалят килограми без особени проблеми.
13
1
 
8
 
! Отговори
до бръм преди 8 години
Бил съм мохамеданин. Пак ти казвам, че ако искаш можеш. Млякото е манастирско, но го продават в магазина наблизо до нас тук в София. Всичко е въпрос на приоритети. Хлябът е 1,20 лв., минаха тези времена на скъпите хлянове, сега има конкуренция. Млякото и то е някъде толкова 1,30 лв.Екстра върджъна е един гъцки (за мен е най-добрият, който м оже да се намери в България) "Elia" и е 17 лв. литъра. Скъп е да, но ако си решил ще си купиш. Отделно сега е пост и елей може само събота и неделя.
12
7
 
4
 
! Отговори
бръм преди 8 години
До анонимен 3 : Освен да живееш в манастира, не виждам друг начин да купуваш екстра вържин даже за кандило и за ядене, да купуваш ръжен хляб с закваска, който струва поне 5-6 лева бройката, да купуваш риба която струва майка си и баща си, да ходиш в манастир за кисело мляко, което също е скъпо.Какъв си бил преди да станеш православен?
11
5
 
9
 
! Отговори
maketo преди 8 години
а я се чудим що съм станал кат вейка ям по един пушен бут със 10 кила винце денеска
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе браво наистина, ама на дясната снимка си е бойко борисовец.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравления за Андриан!Желая му много здраве и да държи гарда и занапред!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бръмВредна в смисъл, че пречи на отслабването. А иначе, ако не си затлъстял, няма проблем с нея.

Спонсорирани публикации