Жените от тези зодии са големи съблазнителки

Вижте кои са
Обновена: 13 юли 2024 17:44 | 13 юли 2024 17:35, Михаела Лазарова
8
Жените от тези зодии са големи съблазнителки
Снимка: Istock

Има някои зодиакални знаци, които са толкова съблазнителни и секси, че могат да поразят представителите на другия пол. Те ще ги привлекат и дори понякога да няма никаква изтънченост в техниката им, това може да разпали страстите на мъжете още повече. Всяка от тези 5 зодии има свои собствени техники за съблазняване, с които да подлуди силния пол. Вижте кои са те.

Овен

Овенът е огнената зодия, на която не можете да се наситите, защото тя винаги тлее горещо. Когато Овенът ви съблазнява, той го прави в стил на бавно изгаряне – той действа бавно, с преднамерени движения и много зрителен контакт. Това, че е огнен знак, определено работи в негова полза тук, защото нека си признаем, нищо не е по-горещо от огъня (и огнените знаци като Овен).

Овенът също владее добре изкуството на убеждаването. Дамите от тази зодия вече знаят как да убедят другите да опитат и да направят нещо лудо като скок с парашут, така че за тях ще бъде лесно да ви убедят да направите всичко, което те поискат. Очаквайте съблазняването и убеждаването на жената Овен да започне още преди да сте официално заедно.

Телец

Телецът е богиня на любовта и изкусна съблазнителка, събрани в едно. Когато сте съблазнен от жена Телец, това може да бъде преживяване извън тялото. Тя е зодията, която обича настроението, чувствеността и романтиката, както и хубавата музика. Съблазняването също не е нещо, което Телецът трябва да включва. За него всичко идва естествено, защото това е неговата специалност.

Телецът е много умел и с докосването. Начинът, по който жената Телец ви съблазнява (с най-добри резултати), е чрез обостряне на сетивата – това може да включва – горещ восък от свещи, пера, масаж и дори кубчета лед. И дори когато не сте в спалнята с нея, е трудно да мислите за нещо друго. Жената от зодия Телец не е любовница, която можете да забравите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Здраве
Как да поддържате мотивация, докато отслабвате?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като обича и е обичана, не може да бъде съблазнявана нито да съблазнява!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лена мустака - съблазни Просто Киро баджанака :)))
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Любимата ми съблазнителка!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
искаме статия - 10-те начина на съблазняване.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Овен/вцете били съблазнителки? Да не вярваш. По-скоро с рогата напред.