Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог

Песков припомни, че тогава бяха наложени повече ограничения за Москва
17 юли 2024 20:12, Петър Бойчев
280
Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог
Снимка БГНЕС

Кремъл обяви, че от президентското управление на Доналд Тръмп в САЩ през 2017-2021 г. не е произтекло нищо добро за Русия, но поне е имало диалог между Москва и Вашингтон, което само по себе си вероятно е положително, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза това в конферентен разговор с репортери, запитан за коментари на Тръмп за работните си отношения с президента Владимир Путин в миналото.

"Що се отнася до това, че (Путин и Тръмп) се разбират или не се разбират, при Тръмп не беше направено нищо добро за Русия“, каза Песков.

"Напротив, бяха наложени все повече и повече ограничения /на Русия/. При все това обаче имаше диалог. Това вероятно може да се смята за нещо положително“, допълни той.

Песков припомни, че темата за Русия и Путин традиционно изниква по време на предизборните кампании в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
7
 
! Отговори
Есенин преди 1 месец
Всичко ще се реши на бойното поле.Русия е Непобедима.
140
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин е малък но за сметка на това жалък Ако бяха стреляли по него щеше да се н(аа)ка буквално и още да се крие в бункера ...
139
1
 
2
 
! Отговори
Пънка не умира преди 1 месец
Пънка не умира! Поздрав с яката мексиканска пънкария - Acidez - Camino al Infierno, Acidez - El Punk Salvо Mi Vida и Acidez - In Punk We Thrash. Опъваме жицата яко, действаме и сме силни, докато чалгаря гъзар се пържи в задръстванията към гърция и ходи там да се пържи на 42 градуса. Фак офф за снобарията, демокрацията и най-вече фак за укроняцягите и натовските наемници - дришненцата. Пържим ви яко мурViiiii!!!! Mrete 4algariiii
138
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полша и урина са подписали отбранително съглашение. В полша се формира доброволческо формирование с участие на чужди наемници. Разбира се това означава, че дезертиралите укропитеци ще ги взимат веднага за месо и само чакаме наемниците. Хайде русофобчета, записвайте се, хайде пържолки, чакаме ви с нетърпение на Донбас и Харков.
137
2
 
1
 
! Отговори
Само Факти преди 1 месец
Стига бе построили са най накрая магистралата Питер Москва село 238 км почната още от царя през 1908 ...
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като изчете мандата на Зелената укро-гнида, хохол, евреин и наркоман по закон започва да командва украинската рада и изпълняващ длъжността главнокомандващ (като президент) става председателя на радата, а именно Руслан Стефанчук. Един супер дебел, укро-шиши). Иначе, американците говорят само с Ермак (главния командващ в урина), затова и той винаги се влачи с наркомана. Наркоса е само параван. При евентуални преговори, Русия няма да преговаря със Зелената гнида, защото е нелигитимна.
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става със завода за електромобили на Кирето? Колко работни места откриха вече?
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще се караме до последния укропитек. След това следващите наред за нато-джендерите и БГ русофобите.
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с членството на държавата Украйна в НАТО? Влезе ли вече държавата Украйна в НАТО?
131
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия пуска новата Лада Аура и направи магистралата "Нева" от Москва до Питер за 6 месеца. Първата копка на Хемус е преди 45 г. и все още не е направена, а русофоба от контингента на киро парапета, шиши-ш0пара и банкянския нерез не умее нищо, освен да пуска свръх мирижливото си 'л'а'й'н'о' в киндзефа
130
1
 
3
 
! Отговори
Възраждане! Време е! преди 1 месец
Не гласувайте за тези,които не позволяват на народа референдуми! Няма значение дали сте "за" или "против" еврото. Те просто не ни дават да изразим мнение. След като не дават повече не гласувайте за тях. Това са фашисти някакви,а не демократи. Вижте кой е гласувал против и повече никаква подкрепа за такива.
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прокси държавичката Покрайна ще изчезне без значение кой ще президент е САЩ.
128
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В армията на кравария 33% от служещите не минали теста за наркотици. 15% от тях сa transgenders. Страхотни ценности и голяма военна сила. А по данни на CBS news 31% от младежите в щатите са transgenders. Сами си правете изводите с какви извращенци сме в съюз. Русия ви скина бе jендери
127
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Желаещи за Баларус?
126
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демократи Републиканци се тая ..война ще свърши с руска капитулация и бесенето на Путин Да видим дали само Белгородска или и Ростовска област ще им отнемат като репарации
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с визите за САЩ? Българите могат ли вече свободно да пътуват за САЩ без визи?
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна ще загуби достъпа си до Черно море и значителна част от населението, независимо кой ще бъде президент на САЩ. А може и изцяло да изчезне като държава.
123
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, кво стана рублата измести ли доларът? Русия стана ли развита държава, или все още живеят като животни без канализация и социална система? Русия - рай на земята за алкохолиците.
122
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинските формирования продължават да обстрелват мирните жители в Донбас. Освен Донбас, под постоянни удари са подложени пограничните територии на Белгородска и Курска области. Неспирни опити за удар с дронове по Москва. С укронацисти не се преговаря, укронацистите се денацифицират!

Спонсорирани публикации