Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог

Песков припомни, че тогава бяха наложени повече ограничения за Москва
17 юли 2024 20:12, Петър Бойчев
280
Кремъл: Тръмп не донесе нищо добро за Русия, но поне имаше диалог
Снимка БГНЕС

Кремъл обяви, че от президентското управление на Доналд Тръмп в САЩ през 2017-2021 г. не е произтекло нищо добро за Русия, но поне е имало диалог между Москва и Вашингтон, което само по себе си вероятно е положително, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза това в конферентен разговор с репортери, запитан за коментари на Тръмп за работните си отношения с президента Владимир Путин в миналото.

"Що се отнася до това, че (Путин и Тръмп) се разбират или не се разбират, при Тръмп не беше направено нищо добро за Русия“, каза Песков.

"Напротив, бяха наложени все повече и повече ограничения /на Русия/. При все това обаче имаше диалог. Това вероятно може да се смята за нещо положително“, допълни той.

Песков припомни, че темата за Русия и Путин традиционно изниква по време на предизборните кампании в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Франкостан и англостан вече са мини държави без колонии. Не могат вече да паразитират. Няма вече безплатни ресурси. Рецесията им притиска дупетата. Иконоимиките им са пред колапс. Вървят по пътя на германия и швеция, които вече са втора година в рецесия. Русия фалира Западния kиндзеф се разпада и много като мен са доволни от случващото се )))
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Великата Русия и СССР са дали на света изключително много, безброй научни открития, култура и т.н. Световния прогрес се дължи в по-голямата си част на Русия. Америка какво е дала на света? Какви са американските открития? Едно нищо, кръгла нула. Америка практикува само регрес, терор и навсякъде носи само разрушения. След нея всичко е трайно разрушено. И що държава е това? Сбирщайн население, тайни служби и бизнес от идеалисти-експлоататори... еееббааатти и краварската к.л.о.а.к.а!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Клошарите в америка живеят чудесно, това е лайфстайл муахахахаха. В тая държава-бунище клошарите наброяват над 60 млн човека.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Западните пропагандатори и укронацистите все по-често говорят за мир, защото започна много яко да им пари на дупетата. Няма оръжие, техника и хора майка! Русия сама произвежда повече снаряди и техника от 60 държави, които помагат на киевския нацистки режим. Ако се включи С. Корея да помага на Русия, оръжията ще станат практически неизчерпаеми. Има да ви бият от Донбас до Лондон цръвули!!!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Орбан отиде в украйна за да си защити унгарското население там. Нашите пр0дажници кога ще отидат за да защитят българите там? Българите там ги мобилизират и ги пращат на първа линия на фронта. Киевския нацистки режим постоянно лови българи и ги могилизира. Вече има цели населени места с българи, които са напълно обезлюдени
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин освен да бъде обесен при Тръмп друго няма да стане
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците изобретиха Москвича ! Никой не може да се съревновава с тяхната технологична мощ !
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Видяхте ли облика на Пхенян? Модерен, чист и подреден град с небостъргачи и огромни паркове, чудесни улици и булеварди. София прилича на една разбита, м.р.ъ.с.н.а, сива кл0ака в сравнение с Пхенян. Сф с тия тъжни, полуразрушени от времето панелки прилича на разбомбения Бахмут. Въздухът и Сф е със съдържание като въздуха на планетата Венера. За населението на Сф няма да говорим едни селски шопляци
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То и Путин нищо добро не донесе на русия и няма да донесе а Какво ще стори Тръмп ще видим
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Урина наруши Минските съглашения и изби хиляди руснаци (вкл. и деца) от 2014 до днес не само в Донбас. Против Русия подобни агресивни терор действия са недопустими и всеки ще си понесе наказанието, което е заслужил. Затвор или вечна командировка при бандера. Ясно е, че пропагандата проми главите на много хора, но победата е V правдата!!!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо българите не ходели да работят и живеят в Русия...Хаха. Ми ти русофобе какво можеш да предложиш като умения на руския пазар? Ти си гола вода момче, ти си м.и.х.л.ю.з.и.н, умееш разни неща, ама в необятната Русия има хиляди хора, които ще направят същото по-добре от теб за по-малко пари. Ти си с 3 висшета, ама си сакат в ръцете и в мозъка. В Русия търсят работници, ама как да те вземат бе. В геiропа ставаш евентуално за чистач на киндзефи, ама албанеца чисти по-добре от теб. Русофобе, цръвуле, негодник, стани украинец и източвай геiропейските данъци, по-здравословно е за т
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Май не е точно така
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А кога ще пишете статия за коментарите на редица известни хора в САЩ, които съжаляват, че терористът не бил по-точен в стрелбата си, за да видят всички тук какви психопати са критиците на Тръмп?
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия в Кремъл сигурно си мислят, че първата работа на американският президент е да носи добро на руснаците?!!!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След като изчете мандата на Зелената укро-гнида, хохол, евреин и наркоман по закон започва да командва украинската рада и изпълняващ длъжността главнокомандващ (като президент) става председателя на радата, а именно Руслан Стефанчук. Един супер дебел, укро-шиши). Иначе, американците говорят само с Ермак (главния командващ в урина), затова и той винаги се влачи с наркомана. Наркоса е само параван. При евентуални преговори, Русия няма да преговаря със Зелената гнида, защото е нелигитимна.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще се караме до последния укропитек. След това следващите наред за нато-джендерите и БГ русофобите.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия пуска новата Лада Аура и направи магистралата "Нева" от Москва до Питер за 6 месеца. Първата копка на Хемус е преди 45 г. и все още не е направена, а русофоба от контингента на киро парапета, шиши-ш0пара и банкянския нерез не умее нищо, освен да пуска свръх мирижливото си 'л'а'й'н'о' в киндзефа
2
7
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 2 месеца
И за слепите е ясно, че Кремъл държи русия клоун за топките! Вероятно е някакъв компромат с девойки за консумация при посещенията му в блатото.

Спонсорирани публикации