Тровят кучета в "Младост 3" с антифриз

По случая тече разследване
17 сеп 2024 11:44, Стела Стоянова
166
Тровят кучета в "Младост 3" с антифриз
Снимка БГНЕС, архив

За поставени купички с антифриз на различни обществени места предупредиха собственици на домашни любимци от столичния квартал "Младост".

Собствениците вече са изгубили кучетата си, въпреки усилията на лекарите да им помогнат, като ветеринарите са установили, че става въпрос за отравяне с антифриз, съобщава БНТ.

Подаден е сигнал в полицията, по случая се води разследване. Отровата е била оставена в парка в "Младост З" около 81-во и 144-то училище и около блокове 313, 310 и 317.

Гражданите предупреждават за разхвърляна отрова и в парка срещу сградата на районната администрация.

Кметът на "Младост" Ивайло Кукурин заяви, че се прави всичко възможно на ключови места в района да бъде поставено видеонаблюдение, за да могат гражданите да се чувстват защитени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: антифризотровакучета
Още от София
Терзиев с извинение за заповедта в края на деня - "Неучебен, но присъствен"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
браво! нямат място там!
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
До Sharkпо същия начин то може да бръкне и в контакта!??аре у лево!!!нямат място по улиците !
61
2
 
4
 
! Отговори
алооо преди 15 часа
В коя нормална страна има по)ми.яри по пътищата !?????да ги разкарат колкото се може по-бързо!!!
60
1
 
1
 
! Отговори
Баси народа преди 16 часа
Когато няма институции и хората с кучета са простаци, така ще е. Нещата в свои ръце и готоВО. Мисля си дали не ги тровят тези от общината и да усвояват само пари. И това също е възможно.
59
2
 
1
 
! Отговори
Shark преди 16 часа
До Милиционерал Принципно да, не е престъпление. Само че ако невръстното ти дете отиде, бръкне в купичката с антифриз и после си лапне пръстите ще запееш друга песен. НАЛИ ТАКА!!!! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 18 часа
Точно около базара до 81о си седят 2 кучета които лаят по децата. Преди време имаше и случай на нахапани в двора на самото училище . Щом не се вземат мерки хората ще почнат да се справят сами , въобще не се учудвам. На места проблема с уличните *** излиза от контрол
57
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 20 часа
До StrikerПо-ниско от това няма как да паднеш. Живях в Мюнхен няколко години, имам приятели и роднини из цяла Европа. Такова чудо с кучета и котки като тук няма никъде!!! На много места е забранено храненето на гълъби дори. Тук само да направиш забележка и те определят за кучемразец, селянин и какво ли още не. Но такъв е материалът, всичко е позволено. Бездомни животни, гонки, престъпления и т.н.
56
0
 
1
 
! Отговори
без намордници?! преди 21 часа
купуват питбули, померани и бийгъли!
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
До ХммДо голяма степен съм съгласен с теб, но сложи накой и друг препинателен знак!
54
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Шиндо преди 21 часа
Всички са големи природолюбители, ама не си вземат куче от приют, а си купуват питбули, померани и бийгъли! Голяма любов към животните, ама фалшива! Фалшиви хора!
53
0
 
6
 
! Отговори
Дядо Шиндо преди 21 часа
Защо кучетата се разхождат без намордници?! Ако са с намордници, нямаше да има проблем!
52
1
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 23 часа
Като няма държавна институция която да се грижи хората започват сами да си решават проблемите. Лошото е че и домашните кучета минават през това. Да не говорим, че доста често виждам питбули или други големи и потенциално опасни породи без наморник в близост до детски площатки. Това е като мотористите.... всички карат с ограничия ама някак си се забиват с 200 в мантинелите. И при кучетата така. Всички с наморници ама чат пат някой изяден.
51
4
 
18
 
! Отговори
отСидней Ав$тралия преди 1 ден
за каква кастрация на кучета говорите? Те кучетата че ви апат, няма да ви е.ат. Кастрацията е за кучкарите, а за кучетата ефтана3ия
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Дааа! Такава криза в цирка не е имало. Изследователите на демокрацията искат да знаят дали 20 години по-късно ще изкоментирате "новината" по-различно. Демек извършена ли е някаква промяна в главите ви по проблем с бездомни кучета, тровителите на кучета, който беше демонстриран на българите чрез точно такава новина, ама поне преди 15 години най-малко. Не мислете за кучетата! Вие читателите сте опитните мишки. Не коментирайте, не им помагайте да тормозят вас.
49
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами дайте им лицензирана отрова, за да не се чудят с какво да ги тровят. Извинявайте, ама в чужбина (на запад), никъде няма такива "свободни" популации по улиците. Всичко е в приюти, или евтанизирано при заболяване. Тук от псевдо любов и "загриженост" затова е пълно с животни по улиците.
48
2
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 ден
След това имаше обиди, крясъци, ревове... Едвам ги укротиха. Но собственикът си е за бой според мене, идва от далечен блок и си пуска бултериера свободно, без намордник. Във всеки случай започна да избягва района на нашия блок. Виждам го рядко вече. Но пак го пуска свободно, без намордник. Е такива трябва да бъдат наказани!
47
11
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 ден
Хората се делят на хора, обичащи кучета, и хора мразещи кучета. Няма допирни точки между тях. Кучетата безпогрешно усещат кой ги мрази и почват да го лаят. В нашия квартал бях свидетел на бой между собственик на куче и кучемразец. Кучемразецът се развика: Не пускай този nомияp до мене, ще го застрелям! Собственикът изкрещя: Какво ми се периш, бе да tи eva mайкаtа? Кучемразецът изкрещя: Ти ли ще ми ставаш баща, бе? И се счепкаха, а кучето се разлая бясно. Имаше други хора наоколо, разтърваха ги.
46
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Някой се опитва да трови децата, а институциите пак спят.
45
15
 
27
 
! Отговори
Питанка преди 1 ден
Някой би ли ми казал рецептата на това лакомство, че има тука едни кученца и аз да почерпя? Сериозно.
44
11
 
36
 
! Отговори
Шоп преди 1 ден
Бог да ги поживи за доброто начинание! Иначе няма отърване от noмияpи и нахални кучкари. Дръжте си кучетата на повод не по-дълъг от 1 метър, както е по закон!