Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки

Още един човек е в неизвестност, съобщи Калин Стоянов
28 юли 2024 08:51, Петър Бойчев
167
Откриха труп до входа на горелия склад за фойерверки
Снимка БГНЕС

В близост до входа на склада за фойерверки в Елин Пелин се вижда тяло, което ще бъде изнесено. Това заяви служебният министър Калин Стоянов за взривовете в склада за фойерверки в Елин Пелин.

По думите му още един човек остава в неизвестност. „Най-вероятно той се е намира в помещението, от което са започнали взривовете“, допълни той. Военни ще извозят невзривената пиротехника от склада в Елин Пелин на безопасно място

Вече трето денонощие сме свидетели на продължаващите гърмежи. „Вчера специализиран отряд за борба с тероризма влезе тежко оборудван влезе в склада, от който всички изпитвахме страх – този, който не се взриви. Вътре в него има много стока – високо технологични изделия. Следва да направим всичко възможно да не предизвикаме взрив. Колегите обезопасиха терена. Стените му са здрави, спазени са всички изисквания при строежа. Беше компрометирана само и единствено входната врата”, коментира Стоянов.

Днес ще се вземе решение за започване на първоначален оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: складтрупЕлин Пелин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
38
 
! Отговори
До З преди 1 месец
Собственикът е човек с връзки. Нарочно казват, че всичко е изрядно, за не му се търси отговорност. Чак дразни как го хвалят без да спират. Направо подмазвачество. Превъзнасят го като Бог. А през това време складовете гърмят.
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Студентите на които е преподавал загиналият доцент по взривна техника и технологии (настоящи и бивши) трябва да бъдат привикани на проверовъчен изпит.
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гори и гине бг а Главчо се катери и флиртува с момичета.
17
2
 
12
 
! Отговори
главанак преди 1 месец
Когато бях овчарчеи овците пасях...бях много благодарен...
16
24
 
7
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 месец
Абе станала белата ,ама па е хубаво да има фойерверки. Бенгалският огън е идеален за палене на душмански плевни ,а пиратките ги връзвам на кучета и котета,та им гледам сеира.
15
6
 
21
 
! Отговори
В България преди 1 месец
всичко вече се превръща в античовешко ! Как е възможно толкова просст човек като Калин Стоянов да бъде министър и то на министерство което се води "пазач на народа" ? Този ли ще ни пази от лошотията ? Защо не ни пазиш Боже поне от просстаците, от лошото ние ще се опитаме да се опазим ?
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 Нещо не разбрах кое от изброените е проблемът. Че е частно лице. Че складовете са твърде големи. Или че е твърде близо до населено място.
13
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-малко 100 са загинали и няма да ги открият. Но НВР крият .
12
7
 
21
 
! Отговори
Мисля си преди 1 месец
Че ако доцентът бе отишъл в библиотеката, да се подготвя за новата учебна година и срещите със студентите и бе взел с него дъщеря си, щеше да е жив и здрав и щастлив баща.
11
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако питаме МВР всичко е "високо технологично" и пиратките са високотехнологични и бенгалският огън е високо технологичен и казаните за ракия са високотехнологични. Всичко наричат "високо технологично" за да се правят, че са се справили с много голяма опасност. Всъщност оставиха фойерверките да се нагърмят
10
6
 
20
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Сина на шефа е направил белята според мен. Не му е било мястото изобщо там.
9
10
 
12
 
! Отговори
съвет преди 1 месец
Уж умни, а не са си чели хороскопа. И затова Оная със косата...
8
8
 
24
 
! Отговори
Ей този Стоянов преди 1 месец
вече не само дразни ами и е носител на отврат ? Как така ще кажеш, че при строежа биле спазени всички изисквания ? Разрушиха част от стена и вземаха проба от строителните материали за да разберат какво е спазено и тази проба кога толкова бързо се изследва ? Проsто нещо е този Калинчо !
7
5
 
31
 
! Отговори
Грешката е вярна преди 1 месец
До *** - всичко е по изискванията и са минали проверките, но човещина е нещо да се обърка малко. Когато бях в казармата при лошите комунисти, отидохме до склад с муниции. Бе доста навътре в планината, складовете полувкопани в земята, здрава ограда с бодлива тел, зад нея старшини кучета вълча порода. Не ни пуснаха вътре, изнесоха няколко сандъка с патрони за калашници и ни дадоха документ с точната им бройка. Склададжията ни предупреди, че дори за един загубен патрон, се носи съдебна отговорност
6
8
 
9
 
! Отговори
съдба преди 1 месец
Нещо се случи по пътя за РАЯ. Извънземна намеса е, зная.
5
10
 
20
 
! Отговори
Мъдреца от планината преди 1 месец
И Бог не може да ви опази от доценти, професори и академици! Не може и да избягате от тях! Просто стойте настрани и избягвайте ги навреме и спазвайте възможно най-голяма дистанция! Учени, политици, роми, турци, полицаи, тези вредни кърлежи съществуват неизбежно и само достатъчна дистанция и някакво оръжие за краен случай може да ви запази достатъчно дълго време живи!
4
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз от три дни питам и отговор няма, а именно - ЩО за държава е тая в която частно лице или фирма може да складира пиротехника в над 10декара складове?!? И то в непосредствена близост до населено място?!? И после Олеле Мале що тъй стана?!? Кой му е дал на тоя лиценз да продава пиратки?!? Все някой е сложил подпис и му е дал картбланш!!! Виновните да си поемат отговорността!!!
3
3
 
30
 
! Отговори
Човекът преди 1 месец
Просто се е разхождал, както доцентът и дъщеря му, синът на собственика и др. , поне според разследващите. Алеята в склада явно е била любимо място за разходки на всякакви граждани, особено след работно време.
2
4
 
41
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Когато кажаат всичко е по изисванията и са минали поверките така не им вярвам,че направо Б-я всичко е на късмет
1
3
 
15
 
! Отговори
вай вай преди 1 месец
Какво направиха тези ?! Ще исплашим инвеститорите...

Спонсорирани публикации