5 женски имена, заредени със сила

Дали вашето е сред тях
13
5 женски имена, заредени със сила
Снимка: Istock

Всеки човек носи своето име. Вероятно няма имена, които да нямат значение. За някои дори се смята, че имат особена сила, а носещите го винаги се отличават. Вижте 5 женски красиви имена, заредени със сила.

Александра

Александра е женската форма на името Александър. Смята се, че името Александра носи на жените, кръстени с него силата да бъдат защитнички на другите. Те са способни да разсъждават спокойно във всяка ситуация, желанието за постигане на цели и победа водят дамите с име Александра напред.

Те никога не се отказват от постигането на целите си.

Взискателна и пряма - така може да се опише жената Александра. Упорита, трудолюбива и постигаща успехи. Тя не толерира измамата и не е готова да прави отстъпки в ущърб на себе си или на бъдещето си.

Виктория

Това красиво име се свързва с победата. Дамите, които го носят се отличават със своята специална сила, но това не е изненадващо. В древноримската митология Виктория е богиня на победата.

Жената Виктория се стреми към успех и го постига благодарение на своя характер и темперамент. Упоритост, постоянство и воля... Това са само част от силните черти на личността ѝ.

За Виктория не е проблем да стане лидер във всяка компания и с лекота успява да ръководи екипа си. Самокритиката отваря правилния ѝ път към самоусъвършенстване, а мъдростта ѝ позволява да насочи амбициите си в правилната посока.

Източник: 5 женски имена с невероятна сила 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: именаимен ден
Още от Водещи мобилна
Северна Корея наказа олимцийците си, които се снимаха със съперниците от Юга
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Имаше една Маргарита преди 1 седмица
Родителите й с много наглост и хитрост я омъжиха за син на академик. После Маргарита разказа игричката на свекър и свекърва, докато не отне етаж от къщата им, за да си го оформи като свой апартамент. После реши, че много държа на свободата си и затова така си развали отношенията със свекървата, че последната вече не смееше да се качи на горния етаж на собствената си къща, който беше отстъпила на сина и снахата. Пазете се от невзрачни, но нахални девойки. Такава влезе ли в дома ви, ще ви побърка.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Pagaн?
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Познавам две Викторини и двете много смотани, но с голям мерак за охолен живот.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Начи, кръстиш си щерката Виктория и тя става силна. Простотии.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм Доца, на 30 г. Нещо за моето име?
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А името Лена е заредено с парапети.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кой ги е заредил :)))
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много хубаво дамско име е Клизма.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-бойните са Бойка и Зорка
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имената винаги са били от значение. Самото право да имаш име не е ясно от самосебе си. Припомнете си "борбата на баба Илийца" с колка. Тя е Илийца, защото мъжът и се казвал Илия. Като се омъжи, жената губи идентичността си, губи и името си. Това е било съвсем доскоро в историческо време. .. А иначе доста е неясно, какво е силен човек, какво е сила.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди хиляди години имената са отразявали характера на човека. Последни примери са индианските и частично японските култури където преди да навърши ммммм пълнолетие има детско име и после вече това, което отразява характера му или "професията". Тогава имената са давани целенасочено а сега просто е мода не значеща абсолютно тотално нищо. Само да може да те повикат по име и да те напишат в паспорта.

Спонсорирани публикации