9 идеи за гардероба ви през есента

За повече стил
7
9 идеи за гардероба ви през есента
Снимка: Istock

Есента чука на вратата и е време да направим един бърз преглед на гардероба. Но вместо да купувате всичко наново, вижте с какво разполагате и какво можете да използвате отново и през новия сезон. Ето на какво да обърнете внимание:

Ботуши

Стиловете на есенните ботуши изобилстват, от ботуши до глезена до силуети над коляното. Потърсете ботуши от класически велур или кожа. Изберете неутрални тонове, които отиват на всеки тоалет. Ботушите се съчетават добре с всякакви есенни тоалети, от ежедневни до елегантни. Опитайте различни типове токове и височини и вижте с какъв модел разполагате във вашия гардероб.

Деним

Есента е времето за денима да блесне. Той добавя топлина при по-хладни температури, като същевременно остава вечно стилен. Помислете за тъмен деним или черни дънки. Правите кройки с висока талия стоят страхотно на всеки тип тяло. За да създадете илюзията за по-дълги крака, заложете на по-вталени модели. Пъхнете тесни дънки в ботуши до коляното за безпроблемна шикозна визия.

Източник: 9 идеи за гардероба ви през есента 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Свободно време.
Типове поведение, с които усложнявате връзката си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 1 седмица
За малка мозъчна кутия всяка шапка е голяма:)
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 4За есента и зимата дънките са идеални и в България се смятат за официално облекло.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дънките не са стил. Дънките, денимът, са били и си остават работна дреха за хора на тежък физичеки труд, които нямат другаа възможност за облекло от качествени материали. Сега са за мързели и мърлячи.Нънките са противоженствени, носенето им от жени показва, че а мъжкарани, Бъдете така любезни да позволите да съществува и малко финес. Вашите "модни' предложения досега винаги са били, в най-добруия случай' бедняшки, в пряк и в преносен слисъл и без какпка въобръжение и жизненост/свежест.
3
2
 
2
 
! Отговори
Идеи за гардероб преди 1 седмица
Вземете си блиндиран, против шрапнели и осколки, нищо че сме в НАТО и ЕС.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А чадър, бре? Какви са тези есенни препоръки без чадър? За тези дъждовни месеци чадърът е нещо като задължителен аксесоар към шлифера и ботушките.
1
1
 
5
 
! Отговори
Кифлето преди 1 седмица
Да не ми дават акъл, а да ми дадат парички. Аз знам как да си попълня гардеробчето.

Спонсорирани публикации