Как да спасите брака си от развод

Приемете промените
23
Как да спасите брака си от развод
Снимка: Istock

Драстичното решение да прекъснете законово партньорството с човека до вас, понякога изглежда като най-добрият вариант и за двама ви. Но дали това наистина е така? Можете ли да спасите брака си? Вижте как в следващите редове:

Организирайте си срещи

Отделяйте време за вечерна среща всяка седмица – дори за да си вземете сладолед или да сготвите заедно нова рецепта. Качественото време заедно е от съществено значение. То означава да отделите време на вашата двойка да излезе и да сподели. Това помага за борба с монотонността, позволява ви да се опознаето по-добре и да се наслаждавате повече на времето си заедно.

Ако имате малко бебе, можете просто да го оставите в количката и да се разходите из търговския център или да посетите местния парк. Продължете да правите нещата, които правехте, когато излизахте. Малките, обмислени жестове могат да помогнат на двойките да се почувстват като младоженци. Опитайте да оставите на партньора си малки любовни бележки, където ще ги намери, направете му кафе сутрин или купете любимата му закуска в магазина за хранителни стоки.

Не се опитвайте да контролирате партньора си

В здравите бракове и двамата партньори имат взаимно уважение един към друг. Това може да означава различни неща за различните двойки, но ето някои основни признаци, които трябва да имате предвид: не се опитвайте да се наблюдавате или контролирате един друг; дайте място на партньора си да бъде човекът, който е; научете се да си сътрудничите при големи решения (като харчене на пари и отглеждане на деца).

Източник: 6 начина да спасите брака си от развод 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ах-мед 14 Ама не казваш ти какво ще правиш. Тате не иска за зетьове претенциозни принцове-безделници.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не се женете за отпадъци
17
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 1 седмица
Само ми свирни и боса ще дотичам навън при теб... в 15 век, Везирю мой.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредните безсмислени рецепти, които не помагат. Всяка двойка е уникална, както и взаимоотношенията в нея. Подобни готови рецепти, дето трябва да помагат във всяка ситуация са глупост.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз си пожелавам - неженените/неомъжените, от посещаващите този сайт, да се бракосъчетаем скоро. Времето лети.
14
5
 
0
 
! Отговори
Ах-мед преди 1 седмица
Принцесо,времето учи и къща ще въртиш и овце ще доиш и сирене,кашкавал мляко баница и хляб ще правиш и на животните сено ще даваш и ще плетеш и 3 деца ще гледаш и образоваш и мед ще вадиш и за градината ще се грижиш.Брака не е битпазар да се пазариш по рано ще ставаш, рано-Сабах секиш, алтън гиби,Анадънму?Един неизмит прозорец ако видя- гидилим на магарето и те връщам обратно на оня ***-баща ти да те учи.Аз дели будала принцеси не търся такаму кажа
13
6
 
6
 
! Отговори
Хахаххахаххаха преди 1 седмица
До Ах-мед, отивай при мама :) Тя ще ти слугува и ще ти обяснява колко невероятно ценен индивид си. За да получиш всичко, което си изброил трябва да носиш поне 100 000 лв. на месец на същата тази жена :) Знаем, че не можеш да го постигнеш. За това при мама. Тя ще те гушка и люшка и всички жени няма да стават. Знаем ви :)
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ах-мед 5 - Поразсъждавай над няколко думи от твоя коментар - "когато се върне от работа". Ти, когато се върнеш от работа, каква част от домакинските задължения и от грижите за децата поемаш? Хайде, разделете си ги по равно и ще видим кой пръв ще зомбяса.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С парапета на Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))
10
2
 
5
 
! Отговори
Т 9 преди 1 седмица
Коментар N8, на който отговарям, изчезна.
9
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 1 седмица
Ами ако тя е по-богата от теб? Какво се правиш, че не знаеш колко много са меркантилните мъже? Не са само жените. В някои държави и то в ново време законите дават някаква подкрепа на жената в случай на спор с мъжа. Но данни за съществуване на човечество има от 1 милион години. През цялото това време мъжът е бил с привилегии и това е запазено до днес в мюсюлманските страни. Имаш ли представа каква част от човечеството живее в тези държави?
8
2
 
7
 
! Отговори
Съвет 4- Приятелство преди 1 седмица
и взаимното уважение е разковничето на щастливия брак. И страстта постепенно се уталожва, и физическата красота не е вечна, и стабилните позиции в обществото, както и богатството в даден момент могат да бъдат изгубени. И кръшкане може да има. Но ако цениш човека до теб като приятел, бракът ще оцелее, грешките ще бъдат прощавани, толерантност ще има и трудните периоди ще бъдат преодолени по-лесно, ако подкрепяш човека до теб и му съчувстваш.Има ли го това,дори и бездетството няма да разруши брака
7
3
 
10
 
! Отговори
Бракоразводен преди 1 седмица
Индикация за развод са руши семейните финанси безотговорно по цял ден процедури,маникюри,хиалурони,разкрасителни прически,педикюри,безумни покупки телефони, 300 чифта обувки, 4 пръста гримове ,изглед Донатела версаче ,а не може да свари едно рохко яйце то съжалявам но сте взели 'д'е'б'и'л ъ' и е редно да оправите нещата
6
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
100% от разводите за почват с брак.
5
5
 
11
 
! Отговори
Ах-мед преди 1 седмица
Ако тя не работи живее в Fb,Insta,whatsUP,tiktok, и тн и по цял ден е на телефона системно не може да сготви топла домашна храна,когато се върнете от работа Не се вълнува от покъщнина,чистота,уют в дома и децата превръща в зомбита на пици и суха храна не знае какво е престилка за кухня,баница с сирене и яйца не пере и не прави нищичко конструктивно то място за колебания няма Това не е човек Ходещи цепки има на всеки метър. Развод
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как изобщо ви хрумва да се жените?
3
4
 
10
 
! Отговори
Бракоразводенадвокат преди 1 седмица
Не ходете при комшията, докато мъжът ви го няма, все някога ще разбере.
2
4
 
16
 
! Отговори
* преди 1 седмица
Една жена решила ли е да ти бие шута, няма спасение. Само удължаваш агонията. А да крепиш счупеното, заради какво ще кажат родителите, ама комшиите, е наказание и за двамата, още повече за децата, които са далеч по-важни от хорското мнение. За съжаление, някои разводи са неизбежни, било е само избежно, ако не се бракуваш. Имам приятел, който направи всичко за брака си, но жена му просто се разведе. С довода, дай да пробваме пък така. Един вид, ако има нещо по-интересно, ако не, ще те прибера.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докарай го до развод, пък върви след това да го спасяваш по медиини съвети.

Спонсорирани публикации