Вино и мода: Sofia Fashion Week 2024

AI, топ дизайнери и блясък на най-мащабното модно шоу у нас
Спонсорирано съдържание | 25 сеп 2024 09:00, Александър Попов
Вино и мода: Sofia Fashion Week 2024

София се превърна в световна столица на красотата и стила в края на миналата седмица, когато 14-то издание на Sofia Fashion Week събра елита на модната индустрия. Но тази година имаше специална изненада за ценителите – ексклузивната серия вина Face 2 Face (F2F) на New Bloom Winery. Кулминацията на последната вечер бе коронясването на японката Shion Aoyagi за Lady Universe 2024. Сред 19 красавици от 17 държави, Aoyagi плени журито с грация и чар. Но истинската изненада дойде, когато българката Анжела Климентинова, освен че стана четвърта подгласничка, бе избрана за лице на F2F. Климентинова, която впечатли не само с красота, но и със своята работа като социален работник, перфектно въплъщава ценностите на марката – елегантност със социална отговорност.

Всяка вечер гостите имаха възможността да се насладят на богатата палитра от вина, представена от професионален сомелиер. От класическите Совиньон блан и Шардоне до екзотичните немски сортове Дорнфелдер и Регент, F2F предложи нещо за всеки изтънчен вкус."Добрият вкус е водещ – и във виното, и в модата," споделиха от New Bloom Winery. "Sofia Fashion Week съчетава традиция и модерност – точно като нашите вина."

Повече за атмосферата може да гледате може да гледате тук.

Иновации на подиума и в чашата

Тазгодишното издание на Sofia Fashion Week беше белязано от иновации. За първи път AI водеща на име Софи посрещна гостите, съчетавайки технологиите на бъдещето с вечната елегантност на модата. Паралелно, виненият партньор F2F представи своя собствен иновативен подход към винопроизводството, предлагайки модерен прочит на българския тероар. New Bloom Winery, с близо 8000 дка лозя в Тракийската низина, показа как традицията може да се съчетае с иновацията за създаването на наистина забележителни вина.

Звезден блясък

Събитието привлече стотици почитатели на модата, инфлуенсъри и знаменитости. Сред тях се откроиха имена като Жени Калканджиева, Евгени Минчев, проф. Любомир Стойков и много други. Всички те имаха възможността да се насладят на изисканите вина F2F, следят най-новите модни тенденции.


Спонсорирани публикации