Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен

Гвоздейков е маркетингов трик, заяви той
12 апр 2024 11:39, Александър Попов
358
Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков вече е изключен от "Продължаваме промяната", припомни Петков.

Още по темата
"Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП", заяви още Петков.

В четвъртък служебният кабинет на Димитър Главчев реши да възложи на Георги Гвоздейков организационно-техническата подготовка на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: кирил петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
5
 
16
 
! Отговори
Баба Гошка преди 5 месеца
ХараКироооо, копаш в дупката брат и цялата ви пасмина от 50-60 човека погубихте държавата!!! Толкова золуми направихте за 3г., колкото ББ за 30 не може. Не е лошо да иницирате едни промени в Конституцията с мозАка Ристо и генералчето АмГъл
210
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
със сигурност статуквото герб-дпс ще се изръсят за изборите не им се изпуска кокала
209
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз казвах ли ви,че който се е хванал с ГЕРБ добро не е видял.Ама като не слушате,сега ще гризнете дръвцето.Тия са си купили цялата държава и навсякъде имат троянски коне.Изхода е в масовото гласуване,иначе сме обречени.
208
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки се страхува другите да не му това, което той би направил на другите. Киро явно изобщо не си представя, че някой може да е на власт и да не използва МВР за да нагласи изборите в своя полза... а и понеже знае, че този път ще загубят с много, подготвя теза за бламиране на резултатите
207
1
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 5 месеца
До Анонимен Щото банки *** пие само бУза....
206
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Киро си призна, да питам къде отиват парите от офшорките и контрабандата на ПП, ами точно в овладяване на държавата и ако не беше ала-бала не минават 4% дори!
205
5
 
14
 
! Отговори
Не трий! преди 5 месеца
Явно ПП/ДБ са много загрижени за любимият им контрабандист, Паскал. Те не разбират, че българите не страдат, когато някой убие известен престъпник, напротив радват се. Преди избори излизат скрити неща, дано до предстоящите избори има още много разкрития за начина и хората, с които ПП/ДБ крадяха и ни лъжеха, например още за Рашков, за А. Василев...
204
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не бе, не познавам Борисов, никога не съм го виждал. Само на вечеринки с Мата Хари.
203
6
 
6
 
! Отговори
Ясна картинка преди 5 месеца
Та се сещам за един велик Костинброд и за чували с бюлетини в Арена армеец след среднощно изнудване и безсънна нощ на преброителите...Машина по-трудно ще излъжеш,но не се знае,след като сик,пардон-цик женички определят кой ще доставя машинкити.
202
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кире, Кире, ти не знаеш къде се намираш. Какви наркотици вземаш, или си така по рождение аутист?
201
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не на машините не на ала бала В София на изборите са манипулирани флашки Киро купува депутати Киро предлага кодовете Киро се хвали че прави ала бала с президента иначе имат 6 до 7 % Шарлатани шайка
200
4
 
11
 
! Отговори
Доносници преди 5 месеца
До До Трабата е 100% наПП цяла година писаха донуси и клеветяха цялата държава пред ЕС. Резултата полушенген без еврозона и липса на инвестиции. То не бяха стачки с щайга чушки по митниците не бяха писменни донуси как сме били разграден двор. Е сега си оградиха двора митницата бачкала за ПП -факт.
199
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Кучето на Павлов" сигурно щеше да умре от завист заради фотото с пудела и пачките евро! Пълзят съмнения,че тези пачки са от същите,използвани за едни други снимки!
198
3
 
5
 
! Отговори
културен шок преди 5 месеца
До До Дигитализейшън Ами в белия сват комисиите са съставени от честни граждани, не от кокошкари дошли да изкарат 100 лв . и бонуси ако драскат примерно бюлетините на ИТН и ги правят невалидни
197
7
 
1
 
! Отговори
До Трабата е 100% на преди 5 месеца
*** и разкажи на ЕК, която разследва далаверата, какво ти е казал боко, дори земята под тръбата е продадена
196
6
 
7
 
! Отговори
До Дигитализейшън преди 5 месеца
добре де, при такъв процент невалидни хартиени бюлетини не ти ли светва лампичката и колко е легитимно правителството, което е избрано по този начин, а знаеш ли че в държавите гласуващи с хартия невалидния вот е незначителен?... значи имаме нужда от машини като африка, марс и съседната галактика
195
2
 
4
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 5 месеца
Братя , Сестри , Майки и Бащи , Баби и Дядовци , Деца - През 1990 година се проведоха Избори за Велико Народно Събрание , след като България стана Демократична Държава .Великото Народно Събрание прие Нова Конституция , в която се казва - Има Нова Фигура в Управлението на България - Президент . Неговите Правомощия са сведени да едно нещо - Двама Човека - Президент и Вицепрезидент .Подчинени са само ДАНС .Идеята на Дедите ни беше Перфектна . Днес - Хриси , Пеевски , Борисов , Атанасов работят .
194
4
 
12
 
! Отговори
Трабата е 100% на БГ преди 5 месеца
Газопровода носи само от транзитни такси по полвин милярд печалба годишно , а предателите от ПП исскат да го режат за да вземат гръцка газ за 300Е вместо от трабата ни за 30Е.
193
4
 
6
 
! Отговори
До Алекс преди 5 месеца
а кой принуди президента ти да сключи заробващ договор за България с турския боташ?
192
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Обаче герберастите твърдо вярват, че наркоканалът не го е имало предните 20 години. Той се е появил последните 9 месеца.