Денков: Част от службите се използват за създаване на компромати

Това е проблем за националната сигурност
Обновена: 7 юни 2024 22:03 | 28 май 2024 10:53, Стела Стоянова
396
Денков: Част от службите се използват за създаване на компромати
Снимка БГНЕС, архив

„Част от службите, включително и ДАНС, се използват за правене на компромати. Това е проблем за националната сигурност“, каза Николай Денков пред Би Ти Ви.

Той каза, че записите, се използват не само за да се очерни някой в кампанията, но и за да се обсъждат те, а не това, което трябва да се подобри у нас.

Според него има проблем в службите.

„Ако в ДАНС ръководството е назначено от един или двама души и се чувства под протекция, е нормално да работи за тях. Трябва да има ясна процедура по избор на кадрите вътре, да се знае как се класират, че не са на нечия издръжка и под влияние“, добави Денков.

Той коментира билборда, на който са той, Бойко Борисов и Делян Пеевски и решението на ЦИК, че трябва да му се състави акт.

„Аз не съм го поръчвал този плакат, вероятно е някой от партията, но по тази логика не бива да съм глобяван само аз, а и останалите от билборда. След тези избори по никакъв начин няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов.

За 9 месеца разбрахме, че тяхната визия и маниер на управление е коренно различна от нашата мечта за България. Средно положение няма“, коментира Денков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
О, ти най-добре си го знаеш. И останалите ти колеги, назначени от посолството.
45
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДЕНКОВ ТОВА СА ВАШИТЕ РАЗГОВОРИ ЗА КАКВИ КОМПРОМАТИ ЛЪЖЕШ НАГЛЕЦ АЛЧЕН НИКИ ИСКА ДА ПЪТУВА В ЗАБВЕНИЕ СИ АКО НЕ БЯХА БОРИСОВ И ДПС НИКАКЪВ МИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НЯМАШЕ ДА БЪДЕШ ФИГУРАТЛНТ ПОЗОР СИ ИЗБОРИ ДОКАТО ТАКИВА КАТО ТОЗИ ОСТАНАТ ВЪН НАГЛЕЦ АЛЧЕН
44
11
 
6
 
! Отговори
ЕЙ ТЪПАНАРИ! преди 3 месеца
Промяната ще ви е най-малкият проблем, когато двамата дебелаци се скарат и в България стане гражданска война, заради тях двамата.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Страшна Академична логика. Трябвало и останалите дето не са давали съгласие да са на билборда да бъдат глобени. Тоя да не би да е бил министър, когато е станал академик, т.е сам да си е дал дипломата? С такава логика 4-ти клас не знам как е завършил тоя плъх.
42
10
 
11
 
! Отговори
Анатема! преди 3 месеца
Бойко Борисов е дявол в човешка форма. Анатема! Анатема! Анатема! Трижди Анатема!
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нужна ви е хигиена на изказванията, за Киро и Лена знаем колко са крадливи, евливи и долни, но на един академик не му отива, макар и самопровъзгласил се за такъв!
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Записите не са правени от ДАНС, а от Алексей Петров по времето когато той им беше ментор за създаването на правителство. Точно и по тази причина го очистиха, защото с тях Алексей Петров държеше ПП-ДБ в ръцете си и така участваше в управлението на България.
39
9
 
5
 
! Отговори
КОГО ИСКАТЕ? преди 3 месеца
АКАДЕМИКА или уличните борчета Боко и Шиши?
38
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Кой искате? И двамата са еднакво неприятни !
37
5
 
1
 
! Отговори
Масов ромски вот преди 3 месеца
МАСОВ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ВОТ ЗА ПРОМЯНАТА. ЗА ПАРТИЯТА НА КИРО БРЕЙКА ГЛАСУВАТ САМО POMИТЕ - С КОИТО КИРО БРЕЙКА СИ ПИЕ РАКИЯТА. Не го забравяйте това никога.
36
0
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 3 месеца
*** Някои си Мислят, че Няма Държава, че Държавата е Умряла , и Могат да си Правят Каквото си Искат , и Никой За Нищо Не Може да Ги Спре, и Колкото Повече Прекаляват - Толкова Повече Си Вярват - И Още Повече Прекаляват - И Тогава в Един Неизвестен Момент - Усещат Някаква Огромна Тежес Върху Гърдите си - и Това е Последното Нещо Което Усещат в Живота - Тогава Разбират че Държавата е Дошла***- Турска Народна Пословица
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И преследване на инакомислещите!
34
1
 
3
 
! Отговори
Аз съм z преди 3 месеца
Защо чак сега се сети ?
33
4
 
5
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА! преди 3 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ПРОМЯНА!
32
3
 
16
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Мила ми , алфи - ако не бяхте ходили на безплатни обяди по кръчмите тези записи нямаше да ги има. А и гръмнахте Трактора за нищо. Сметката винаги се плаща. А и никой не ви е слагал думи в устата.
31
0
 
24
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 3 месеца
Затова ли искате да ги овладеете, както се чу от петия запис и да сплашвате администрацията? А Борисов като го записваха и снимаха как спи тогава защо нищо не каза? Лицемер и нагляр си както и повечето от синята секта. Никакви демократи не сте. Виж Вили Лилков е демократ и Ви каза, че не може червени ДС дечица да се издигат за кмет на София и че е срам и гавра с жертвите на комунистическия терор. Въпреки че и ти като си доцент си от комунистическите отпадъци то е ясно както и Кики ДС синче
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вие затова ли искахте да овладеете службите? Да създавате вие компроматите...
29
3
 
9
 
! Отговори
Колебаех се преди 3 месеца
По принцип бях за ПП/дб, но от както разбрах, че ядат пици в кристали и пудела им разнася човалчетата с милиарди крадени народни пари, вече съм им твърд електорат и могат да разчитат на моя глас за поне още 2-3 избора.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До О, боже! 24 Добре ли захлебваш? По някое време ви нямаше, сега гyрyтo пак развързало кесията, май.
27
13
 
5
 
! Отговори
Кой искате? преди 3 месеца
Този академика или оня лъжеца крадец от Банкя?