Петков се шегува със "страшния билборд" с Борисов на него

ЦИК нареди рекламите да бъдат свалени
30 май 2024 10:00, Нели Христова
192
Петков се шегува със "страшния билборд" с Борисов на него
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков в ранни зори пусна в социалните мрежи лека шегичка по отношение на една нашумяла тема в последните дни, а именно билбордове с ликовете на Николай Денков, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Още по темата

Припомняме ви, че билбордовете буквално взривиха цяла България. Дори ЦИК си определи като опит да се нарушат добрите нрави.

"От моята тераса не се вижда страшният билборд …", написа Кирил Петков в личния си фейсбук и сподели кадър от там, на който се вижда как пие кафе, подпрян на парапет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
....... Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и брат му Си Дзинпин. ВВП кротко седеше на Днепър! И, на Днестър, Дунав и Рейн. Нямам бърза работа!А, уж, рекламата на хазарта бе забранена.Коз,коз и три яки пики метър, рече Тиквето, оригна се и се побара по топурдаците!Шефе, ама на гюлбара и тапа си гола вода! Ще видиш на изборите! Фанал съм сичките капии! рече #Кой!Игрички, бате!"
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
*** Ганчев и полякът Роман Вардас бяха вече реабилитирани!Решиха да откраднат ковчега с кокалите наЗлокобурга ( skandalno.net). Мадридския мошеник, тамън бе заложил на червено и на 18, вдигна GSM-а. Олекна му! Беше Раев! Абе, Раев, тамън си помислих, че *** ще ме изнудва! Не давам Врана! Давам само колата на Калина. На Територията! От мен да мине!Винаги с Германия и никога против Русия, беше рекъл Татко, помисли си ММ и загуби. Зелено и 318! Карък!Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб- Сун Дзъ и бр
156
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 4 седмици
Всички видяхме сглобката на престъпното статукво.Край.Истината е в партия Величие.Това е.
155
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До От мен!!!Знаеш ли какво беше през Бойко-Цветановото управление? Куршум от дясно, куршум от ляво, а по средата народа като жертва!
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оранжевото означава много неща, но това означава и политиците, а жълтото също означава много неща, но това е олигархията!
153
1
 
2
 
! Отговори
От мен!!! преди 4 седмици
Тоя мамул умишлено ме кара да гласувам за Боко...
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Борисов(Тикквата) е оранжев, затова и нямаше просперитет в България през управлението му и много хора се разболяваха или умираха. Сега сложиха и жълтия Киро, което е още по-зле, а розовото и червеното, означава бомби; църквата и религията - бедност, понякога и наркозависимост; а на депресивните цветове, сечаха дървета, цветята съхнеха, хора умираха; освен, ако не направят някакво добро съчетание на цветовете така, че да има просперитет и не се разболяват и умират хора.
151
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
(clown)
150
1
 
4
 
! Отговори
Минуващ преди 4 седмици
Тази статия е тригърнала много нискочели и платени сънародници еднокнижници, фенове на ГЕРБ и ДПС. . . и това е добреее!
149
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има един единствен известен начин един мъж да стане за резил при секс , Киро инвистиционнатя иновация сътвори две в едно .
148
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Поредното тъпчене на закони му е смешно. Жаля само тия които се припознават в Кирчовците и очакват наистина някаква промяна от тях. След няколко години ще ги псуват, а те ще са на островите.
147
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо пак се е объркал. Не е"страшен", а просташки. Дойдоха със слогана:"връщане на законността". Всички закони потъпкаха по пътя си, както никой друг не го е правил досега.
146
3
 
8
 
! Отговори
СмЕЕЕх преди 4 седмици
Светата троица : Киро Дрогата, двуцевката Леля Асена и сапунения академик Плъха ДенкоФ. . . Под съпровод на Ристю Мореплаватела и миниатюрния генерал - Наско Гнома.
145
5
 
6
 
! Отговори
Плъха Денков преди 4 седмици
На Кирето изобщо не му пука, че е убил човек нареждайки на джипа да кара с 140 вместо с 70 км/час. . . . Ама има си оправдание - бил е на кристали !
144
5
 
19
 
! Отговори
Споко преди 4 седмици
от твоята тераска се вижда лицето на почернената вдовица от варненската болница, която оцеля при зверският удар със 140км в час... Ти приключи политическата си кариера..
143
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Убиец, нали щеше да спреш предизборната кампания, докато не се увериш, че всичко за пострадалото при катастрофата семейство е в ред. За колко часа беше спряна предизборната кампания? Докато интернет мажоретките те успокояваха, като че ли ти си изгубил съпруг, баща, здравето си. ***. Какво търсиха онези мистични хора от службите около пострадалата жена? Убеждаваха е, че тя е виновната, за да не даде показание, което би могло да ти навреди. По-голям изверг България не е имала. ***.
142
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То от неговата тераса и Българите не се виждат май.
141
4
 
20
 
! Отговори
Киро Истината преди 1 месец
Е тука вече има парапет ...
140
4
 
22
 
! Отговори
Форекс преди 1 месец
Тия управляваха държавата като треторазрядна фейсбук страница за продажба на оргинални резачки Щил за 39 лв. Снимки, колажи, маркетинг, таргети ,кеш от рекет и дарен от лоши батковци -шарлатани.
139
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е, че пътния учстък, на който колата му уби човек, е преасфалтиран за да се скрият всички улики и да се замърси местопрестъплението.