Печеливши ли? При тази избирателна активност е странно някой да се радва на резултат

Доц. Николай Димитров и Даниел Киряков с коментар за изборите
10 юни 2024 19:25, Анисия Иванова
72

При тази избирателна активност би било странно някой да се радва на резултата. Новата партия може да смята себе си за печеливша, тя излезе и се показа и се заяви, че съществува. Това заяви журналистът доц. Николай Димитров в студиото на "България сутрин".

Още по темата
"Това ще бъде един изпълнител, който ще запомним с една песен и участие в един единствен парламент. Особено, както всички очакват избори наесен, съмнявам се, че ще успеят да влязат тогава", посочи той.

"Остава да видим дали ще си спазят обещанията, че ГЕРБ и ДПС няма да правят заедно управление. Очаквам от една страна влизането на "Величие" да се използва като част от говоренето, свързано със страховете, че ако не направят правителство - накъде вървят нещата. Друг вариант е да се заиграят с трети", на мнение е журналистът.

Пред Bulgaria ON AIR пиар експертът Даниел Киряков изрази мнението си, че заиграването със страховете на хората и дезинформацията са оказали влияние върху изборните резултати.

"Месианството в България не е забравено, някои образи са изтъркани, ИТН танцуваха едно лято, бяха на върха на вълната, след това цъкат едни 4%. Появяват се такива малки партии, които имат своето влияние, заради това че говорят, доминират в социалните мрежи. Най-големите губещи сме всички ние, 70% не отидоха до урните", каза Киряков.

Той подчерта, че разговор за политика и политики няма.

"Подаването на ръка ще бъде изиграно през дългогодишния опит на ГЕРБ-СДС във властта. Защо трябва да има нужда от стабилност, след като и в това положение някои партии се чувстват комфортно", коментира пиар експертът.

Доц. Николай Димитров посочи Борисов като победител в изборите. Според него Борисов ще се опита да направи правителство, което няма да се получи, и ще използва това да затвърди ролята си на жертва, която му носи много позитиви впоследствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
моята прогнозаще има правителствоБоко ще предложи сламен човек за експертен кабинетзад койото бойко и пеевски ще си делят кокалатой ще бъде подкрепен от величиезащото ивелин измманика е разследван от Прокуратуратаи там Делян ще накара нещата да забуксуватчестото на всичкище ви управляватБоко чекмеджанДелян магнитскии Ивелин пирамидатане винаги познавам но това мисля по въпроса
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Победителите са 68% негласували! Най-масовата партия, която ще ви разкаже играта мутрогени!
39
6
 
2
 
! Отговори
Януари, 2025 преди 2 месеца
Бойко Борисов пак ли е набил Корнелия ?Може и да я е наебал. Те са такива политическите ни лидери. Мразят се и искат някои други да съм виновни за това. На поредните ими избори, 2/3-ти от избирателите ни им показака средните си пръсти. Аз моите си им ги показвам от даста време. С писане. Не знам техните ксолкоса, но моите средни са 4. ЧЕСТИТА 2025 НА ТЕЗИ ОТ 60-ТО И ОСОБЕНО НА ТЕЗИ ОТ БНБ-ТО ИМ. *** СА, КАКТО И ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК. НО ПЪК, ВСЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ГИ ПОКАЗВТ.
38
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз искам да благодаря на 100те хиляди, които този път решиха да не гласуват за Копейкин. Не е срамно да кажеш че си сбъркал един път и да се поправиш.
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо все гледаме да изпратим най-големите издънки в Европа. Ицо Хазарта.Бареков. Какво е това нещо.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 33 Няма практика по подобие на двете империи Турция и Русия, политик да се оттегля!! Оттегля се , когато го изритат с ритници!! Властта е сладко нещо, милионите, още повече!
35
2
 
7
 
! Отговори
Само да вметна преди 2 месеца
И са прави хората! И с право все още няма " Изявления" на " ПОБЕДИТЕЛИТЕ" в тези избори!-:) Аз лично Искам да Благодаря от сърце.На тези 180 ХИЛЯДИ Българи.Които този път, Не подкрепиха Пак.МутроКомунистическата партия " ГЕРБ"! Отрочето на другарят Борисов! Благодаря ви българи,че се Осъзнахте! И ще вметна само.Че на тези избори " ПОБЕДИТЕЛИ" Просто Няма!!!
34
13
 
2
 
! Отговори
да живее БОЙКО преди 2 месеца
Бойко президент и министър председател, да въведе диктатура в БГ за да ни изчисти от предателите, които се нароиха
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Политическото инженерство на посолството лъсна още по яко на тези избори
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Днес гледах Борисов на посещение в едно родопско село. Те скандираха Бойко, Бойко,а той се радва като дете. Горкият нарцис. Просто не знае кога да се оттегли. Тази му победа е пирова. Оттук насетне ГЕРБ ще върви само надолу.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Истината е Населението се топи и ще намалее още но Лойко и ЕС и НАТО отчитат успехи и не подават оставки. Като намалее населението кой ще гласува. Но е важно че Лойко е номер 1.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толупа-Гетб 5,6,7 и 8.Честито на Винету.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Истината е 90 % са евроатлантици.
28
3
 
9
 
! Отговори
Истината е преди 2 месеца
че в България не останаха хора ,от официално обявените цифри много повече са в чужбина с тенденция да станат още повече...а останалите нямат избор,всички партии са от червеното котило,без изключения
27
1
 
4
 
! Отговори
Милионер преди 2 месеца
Куките им на тези от Полша ин почерпиха. Пред далемната 1981 . Както и сега българските куки правят изобри и черпят българските избиратели. Те, за това и си нямат пари и разчитат на субсидии и огризки от контеейнерите. Така са нещаат с куките и чентетата им. През всимките тези то..години, аз си правех бизнеса. Те никога няма да разберат с колко пари разполагам. Защото са си мои, а не техни.
26
0
 
16
 
! Отговори
Стига с преди 2 месеца
Тия социолози,психолози,социални антрополози,пиар. експерти,врачки и баячки.Те също имат голяма вина за ниската избирателна активност.И сега пак манипулации.Борисовял да спечели ,ако не състави правителство.Е,не!Отговорността за правителство е на спечелилият изборите.И това,че няма да го направи е защото НЕ може.Никскво позитиви не носи това.
25
3
 
10
 
! Отговори
100 кила преди 2 месеца
Борбата за власт е безмилостна и жестока.След пияницата Андрей Слабаков,сега и Ицо Хазарта става Евродепутат.
24
0
 
1
 
! Отговори
РАЗКОВ преди 2 месеца
Ами, момчетата му ХАЙМАНИТЕ МУ НА г-н МИТОВ са си винаги с номер 1. Асобено когато става въпрос за футбол. При тов, не защото ни шамаросваше, а защото си ни беше приятел. ХАЙСЕ ИЗЛИЗАЙТЕ БЕ, ни каза г-н ПЕТЪР СТОИВЕНОВ вйв ВАРШЯВА ,когато губехмес 0 на 2. НА НЕГО МУ БЕШЕ НАЙ-ТРУДНО. ЗА ТОВА И СЕ РАЗВИКА, а той РАДКОТО НИ МЪЛЧЕШЕ. ВДИГНАХМЕ СЕ И СИ Я ЗАИГРАХМЧЕ. Тази нашата си. След мача, бате ДЕНЬО НИКОЛОВ ПРОСТО КАЗА. Аааа, ОТБОР СА ТИЯ ХАЙМАНИ. После играх в друг негов. Този в БАХОВИЦА.
23
2
 
9
 
! Отговори
Нюрка под полковника преди 2 месеца
Партия Двуличие е нищо сериозно, а просто подновената версия на затъркана сидеровата Атака. Тя ще испълнява всичко което е наредено от когтролиращо тяло.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква победа като депутатите на ГЕРБ са с две по-малко??