Юпитер още не е достигнал Слънцето на Борисов, Уран помогнал на "Величие"

Възможно е до края на месеца да има кабинет, твърди астролог
11 юни 2024 13:15, Инна Ангелова
83

След като политическите карти са раздадени, на преден план стои основният въпрос как ще се наредят планетите и в чия полза. Пред “България сутрин” астрологът Мира Кунева обясни че между 2024 до пролетта на 2025 година в политическата карта на България ще има трудни Уранови влияния. Те водят до непредсказуемост и несигурност.

"Поради това имаше много изненади, че била ниска избирателна активност; че "Величие" влезли в парламента, но това са типични за Уран проявления - една непредсказуемост. Ситуацията беше астрологически погледнато напълно логична", каза астрологът в предаването.

Според Кунева новият председател на “Величие” е земен тип, който е упорит и целеустремен. За него планетите са добре наредени.

“Аз погледнах Николай Марков и бях силно впечатлена, че той е с три планети в Телец и с Луна в Козирог. Той е силно земен тип, представител на земната стихия. По принцип, нашите политици са били Близнаци, въздушни зодии. Имали сме и огнени зодии. Толкова силно земен човек от много години в политиката не е имало. Земните хора са прагматични, имат си определени цели, те са концентрирани върху това, което искат да постигнат, не се разсейват, не са гъвкави, упорито си ходят по целта", допълни Кунева пред Bulgaria ON AIR.

За аурата на Бойко Борисов астрологът сподели, че вероятно е имал трудни моменти преди изборите. По думите ѝ е напълно възможно до края на месеца страната ни да има редовен кабинет.

“При Бойко Борисов това е илюстрация. В неговия хороскоп има добри влияния, но Юпитер още не е достигнал Слънцето му. При него до май на 2025 г. Юпитер ще бъде даващ му възможност да уреди свои желания и цели. В тази карта не всичко е много спокойно, най-вероятно преди самите избори е имал доста проблеми за решаване. Освен помощта от Юпитер, има да се справя и със Сатурн, което не е много лесна задача", коментира гостът.

Ситуацията в ЕС е сходна с тази в България, смята Кунева.

"Който и да направи правителство, от септември до декември ще се справя с доста сериозни проблеми. Ситуацията есента няма да е никак лесна. Горе-долу е същото в ЕС, както в България - има Уран в труден аспект с Марс в картата си. По същия начин до лятото на 2025 г. носи много предизвикателства, стрес и несигурност в ЕС. Предполагам, че ще го минат и през 2026 г. има доста добри влияния", посочи още астрологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: НСкабинетпланети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом и до врачки,баячки и някакви гадателки по звездите опряхме,значи нещата са много зле!
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази кога стана астрологИ я дават по ТВ
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПРИ ХРОНИЧЕН ЗАПЕК - По 50 г. кори от зърностец, цвят от бъз, плодове от резене ви семена от анасон се смесват и разбъркват много добре . 2 ч.лъж. дрога се залива с чаша топла вода. Кисне 6 часа и се прецежда. Изпива се наведнъж на гладно преди да влезеш на заседание в Народното Събрание.
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
РЕДОВЕН КАБИНЕТ С НЕРЕДОВЕН МУТРАК НЯМА КАК
53
2
 
5
 
! Отговори
Все по-зле преди 2 месеца
Един малко по "богат" Уран ще помогне за всичко в тая дупка, в която се превърна България. Дъното е ударено.
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
най не точна е астрология е днес,само древните са имали истински знания за звездна карта на небето, тази мира кунева е поредната шарлатанка и никакъв кабинет няма да има до края на месеца
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа е ***!!
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗАПЕК - 20 смокинови листа се заливат с 1 л. вода. Врат, докато течността стане 500мл. Истива и се прецежда. Изпива се на 3 пъти през деня. При необходимост лечението се повтаря всеки път след избори!
49
3
 
5
 
! Отговори
Аз сега ще преди 2 месеца
Хвърля боб за да ви кажа за бъдещия кабинет .
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ШАРЛАТАНИН БОРИСОВ
47
4
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Ретрограден Меркюри за Възраждане
46
2
 
5
 
! Отговори
Симо преди 2 месеца
Слънцето ме тласна към безразличие
45
3
 
5
 
! Отговори
Баячкатя преди 2 месеца
-Бай бабе да ме не среща мечка !
44
4
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 месеца
Каквото ни шарлатански изборите, такива ни шарлатански и астролозите.
43
2
 
6
 
! Отговори
Гол вода си. преди 2 месеца
За Димитров ден пак на избори !
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде ви е информацията за сбирката в Рига на държавните глави от източния фланг на НАТО ? Къде ви е информацията за среща на върха на половината от субектите на НАТО, и именно на граничащите с военните действия? Що няма нищо? Щот' не са се разбрали? Щот' е много сериозно и малцина са с главите си? Щот' началникот сака всички да сме под ножа? Или на нож?>>>Преди 3 дена на официалната трибуна водещият главната сбирка на Петрбургския международен икон форум пряко поиска от Путин " да ускори" СВО.
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали не ни стигат - ШАРЛАТАНИТЕ , но се появиха и --шарлатанКИТЕ !
40
2
 
13
 
! Отговори
Касандра преди 2 месеца
Доживяхме за астрологическо професионално изследване на изборния резултат. А как е повлияло разположението на звездите върху машините? Получили ли са флаш- просветление в последната минута на изборния ден? Как са гласували мъртвите души от избирателните списъци? Под въздействие на луната или на Марс? Алоууу. Съвсем алтернативни сте станали
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аууу, какви глупости! Астролог - до края на месеца може да има кабинет. Но може и да няма. Страшна прогноза, няма що! Има ли все още хора, които да вярват на тия астрални измишльотини?
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗА ТРУДНИТЕ НЕ ЗНАМ,НО УРАНОВИТЕ ВЛИЯНИЯ МИ ВДИГНАХА ГОРДО ПИЛОНА. АКО АСТРОЛОЖКАТА НЕ ВЯРВА,ДА ЗАПОВЯДА ДА ПРОВЕРИ - СТЪРЧИ И НЕ СПАДА!!!...