Юпитер още не е достигнал Слънцето на Борисов, Уран помогнал на "Величие"

Възможно е до края на месеца да има кабинет, твърди астролог
11 юни 2024 13:15, Инна Ангелова
83

След като политическите карти са раздадени, на преден план стои основният въпрос как ще се наредят планетите и в чия полза. Пред “България сутрин” астрологът Мира Кунева обясни че между 2024 до пролетта на 2025 година в политическата карта на България ще има трудни Уранови влияния. Те водят до непредсказуемост и несигурност.

"Поради това имаше много изненади, че била ниска избирателна активност; че "Величие" влезли в парламента, но това са типични за Уран проявления - една непредсказуемост. Ситуацията беше астрологически погледнато напълно логична", каза астрологът в предаването.

Според Кунева новият председател на “Величие” е земен тип, който е упорит и целеустремен. За него планетите са добре наредени.

“Аз погледнах Николай Марков и бях силно впечатлена, че той е с три планети в Телец и с Луна в Козирог. Той е силно земен тип, представител на земната стихия. По принцип, нашите политици са били Близнаци, въздушни зодии. Имали сме и огнени зодии. Толкова силно земен човек от много години в политиката не е имало. Земните хора са прагматични, имат си определени цели, те са концентрирани върху това, което искат да постигнат, не се разсейват, не са гъвкави, упорито си ходят по целта", допълни Кунева пред Bulgaria ON AIR.

За аурата на Бойко Борисов астрологът сподели, че вероятно е имал трудни моменти преди изборите. По думите ѝ е напълно възможно до края на месеца страната ни да има редовен кабинет.

“При Бойко Борисов това е илюстрация. В неговия хороскоп има добри влияния, но Юпитер още не е достигнал Слънцето му. При него до май на 2025 г. Юпитер ще бъде даващ му възможност да уреди свои желания и цели. В тази карта не всичко е много спокойно, най-вероятно преди самите избори е имал доста проблеми за решаване. Освен помощта от Юпитер, има да се справя и със Сатурн, което не е много лесна задача", коментира гостът.

Ситуацията в ЕС е сходна с тази в България, смята Кунева.

"Който и да направи правителство, от септември до декември ще се справя с доста сериозни проблеми. Ситуацията есента няма да е никак лесна. Горе-долу е същото в ЕС, както в България - има Уран в труден аспект с Марс в картата си. По същия начин до лятото на 2025 г. носи много предизвикателства, стрес и несигурност в ЕС. Предполагам, че ще го минат и през 2026 г. има доста добри влияния", посочи още астрологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: НСкабинетпланети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Меркурий ретрограден ли е или в права посока,че калинките на Боко по него се ориентират?
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лпйка е номер 1 при слънцето ще изгори на Меркури а Величка последна и далече при Уран ще остане на тъмно.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Божеее,слез и си прибери вересиите.И на тая звездите и говорят.
14
1
 
10
 
! Отговори
До Фемин хелп преди 2 месеца
Едно време имаха вълна по една каделя сега са обръснати и светят кът тиган на месечина
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
80% си чесаха каквато вълна имат, после Уран и Юпитер помагали...
12
7
 
10
 
! Отговори
Махмут преди 2 месеца
Има нов играч...на всички им треперят гащите...Сега вече Слави ще подкрепи правителство на ГЕРБ и ДПС.При нови избори Величие е първа политическа сила.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази Мира да ни остави на мира,че повече глупости не ми се слушат и четат.
10
2
 
16
 
! Отговори
Х преди 2 месеца
астрологията не е наука...
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И аз съм на същото мнение-може и да има кабинет,а може и да няма.Ха,ха,ха!Кой ли си дава парите за гледачки и шамани?
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а нумеролога витанов ко казува по вапроса ? :))))
7
1
 
8
 
! Отговори
Фемин хелп преди 2 месеца
Козирога ще започне да тъпче вълната на сички маносани *** след залез слънце щот сига е много гурещу
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това новата Алена ли е?Слънцето на Бойко не било достигнато.Ама,недей така оракулке.Той,самият Бойко си е едно слънце.Я виж,огря цялата страна и за малко едно ДПС да го затъмни.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ембасито явно е с никнейм Уран.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а кога ли оня с косата ще ни отърве от национални предатели, крадци и лъжци, като кирчовците, кокорчовците, демократчетата, баце, шишо и другите от тази шайка ?!?
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако хвана една сопа...
2
1
 
20
 
! Отговори
Хейт преди 2 месеца
Е, щом Уран е помогнал... Хайде сега всички астрологически *** да ми обясните как така никоя не можа да предрече, че Величие ще влязат в парламента? Гледах ви прогнозите преди изборите: хората даже ви питаха конкретно за Марков. Отговаряхте всички, че ще е под чертата! Толкова по въпроса за астрологията.
1
2
 
17
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 месеца
112!!¡ Алармирам,че има една луда,която говори непонятни глупости публично. Недопустимо е някакви гледачки и екстрасенси да бълват шизофренията си публично.