Кака Лара: Представлението на политиците е тъпо, трябват нови актьори

Актьори изразиха разочарованието от политическата класа
Обновена: 19 юни 2024 14:34 | 19 юни 2024 14:33, Инна Ангелова
32
Кака Лара: Представлението на политиците е тъпо, трябват нови актьори
Снимка: Bulgaria ON AIR

Актрисата и телевизионен водещ Лара Златарева и колегата ѝ Роберт Янакиев коментираха първия работен ден на депутатите в 50-то Народно събрание. По думите на Лара политиците биха завидели доста на актьорите.

“От театър "Българска армия" бихме могли да даваме уроци на политиците как си тръгваш от пътуването, за да те чакат хората втори път. Да играеш 25 години представление, което явно не се харесва, тъпо е", каза актрисата в "България сутрин”.

Според нея политиците трябва да знаят къде се намират, след като дълги години са били добри актьори и са лъгали хората. За голяма част от тях избирателите не са нещо повече от бройка за прескачане на бариерата за влизане в НС, смята Златарева.

Популярната актриса сподели, че много пъти е била разочарована. Допълва, че няколко пъти е защитавала каузите на новите и рзличните.

"Новото поколение не носи това бреме. Ние гласуваме по навик, въпреки че ни бият канчето всеки път. Казваме, че всички са еднакви, но никой не си е направил труда да се информира за разликите", подчерта тя.

Актьорът и директор на театър "Възраждане" Роберт Янакиев на свой ред каза пред Bulgaria ON AIR, е много неприятно 70% от залата да е празна, визирайки негласувалите на последните избори.

"30% са отишли да гласуват. Ако продължава тази спирала, следващите пъти ще отидат 20% и 10%. Политиците говорят едни и същи думички. Няма диалог, те не се слушат. Като не вървят нещата, сменят се артистите", категоричен е той.

По думите на Янакиев в парламента има случайно попаднали и нелепи хора. Според него много от депутатите са неподготвени - хора, които със съзби и нокти се добират до определена позиция.

"30 години се повтаря тази грешка. Сменят се играчите и се приключва. Няма незаменими. И се кръстим поколенията след вас да са по-добър материал. 70% не са гласували, нарушен е законът. Няма наказан за това, че не е гласувал. Това не работи. Трябва да започнат да ни санкционират", посочи още актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от Избори 2024
Политолози: Ще има компромис при избора на председател на НС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
хахаха 2 преди 1 седмица
цензурираната дума е обратното на остро
30
0
 
2
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 1 седмица
кака лара ,,, хахаха ! тази с неините *** участия в *** й предаване някой помни ли я ?!
29
0
 
5
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 1 седмица
Докато такива остри капацитети като нея се изказват в ефир по теми, които не са кое филмче да пуснат на децата, така ще е ! Викайте и острилката на тая!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази беше омъжена за доносник от ДС, даже има дете от него. Толкова за нейните нравствени качества.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Малко ли ни са разните,сосиолози,политолози,аналози,че и пишман актьорите тръгнаха акъл да дават?! Да си гледат празните театри и да не се бъркат там,където не им е силата! И този "умник" робъртчо да си издава заповеди в театрото,ако има кой да му ги изпълнява! Най-тъ*п*ото нещо е да се карат хората на сила да гласуват и да узаконяват мутренско-предателските сатанински сглобки на антибългарските управници!!! Искаме НАЦИОНАЛНООТГОВОРНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,а не слуги на чужди господари!!!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Актьорът ако не изнася хубаво представление не му ходиш в театъра.Политиците и да не им ходиш да гласуваш,пак си правят техния театър че и пари за билет ти взимат.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
A Лара за кого гласува, ако не е тайна? Не изглежда като избирател на ПП. Изглежда по-скоро като с комунистически убеждения... или от електората на ГЕРБ. Тогава да не упреква негласуващите за различните. И да не слага всички българи и политиците в една категория. Аз не гласувах за статуквото и не се разочаровах досега от избора си:)
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
кака лара да вземе да се побара, а не да се прай на социопад!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Новите актьори са полковник Марков и ефрейтор Костадинов.
22
0
 
14
 
! Отговори
Рендето преди 1 седмица
Ами квито са ни "актьорите", такива са ни и политиците... и едните и другите не притежават грам професионален талант!!!!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пиесата,пиесата трябва да се смени...
20
2
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 седмица
Кака е била преди 45 години. Отдавна тази стара чанта е бабашкера.
19
0
 
0
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 седмица
Исин*
18
0
 
1
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 седмица
Тази от ларса или исон беше?... :)))
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отдавна не е "Кака" а Баба
16
0
 
5
 
! Отговори
43000 преди 1 седмица
ей го и партийния секретар от ппдб (13). той казва какво може и не може, как да се разсъждава и живее, и винаги е прав. доколкото си плащат данъците - имат право на мнение и на гласуване, и на тайнта на това гласуване - точно колкото теб, нито повече, нито по-малко. ако ти беше на тяхно място в предаването и теб затапеха така - щеше да виеш на yмрeлo за кремълска пропаганда и свобода на словото. политиците ни са под всякаква критика, по-зле от тръмп, байдън и борис джонсън.
15
0
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
Да предложат нови урви за бардака и може и повече хора да гласуват, със старите, дърти разпрани урви нов бардак не се прави. Малко са хората които гласуват с не подкрепям никой но е редно да я водят като партия и колкото гласа събере, толкова празни места в НС да остават, да се смятат винаги като регистрирали се и гласували против. На следващите избори след такава промяна 75% от НС празно и правителство няма как да има! Да се помъчат малко политичканите.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руса римлянка таз ли е най умната :)))
13
7
 
5
 
! Отговори
Олеле Божкее... преди 1 седмица
до Анонимен 11.........Да те светна малце: Тия двамцата съм сигурен ,че не са ГЛАСУВАЛИ !!! А за мнението им за политиците изобщо не ме интересува.Защо не си гледат театъра и представленията, а си пъхат носовете в политиката от която нищо не разбират???Тая работе не е като оная работа ...ако ме разбираш .....Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола !Панимаеш??? ФЕРЩЕЙН????
12
1
 
3
 
! Отговори
Упсььь... преди 1 седмица
Какоооо...и ти ли Брутеее......?????????????