Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга

Ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, допълни депутатът от ИТН
23 юни 2024 10:50, Нели Христова
183
Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга
Снимка: БГНЕС

Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е натъжен, че "българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди от плана за възстановяване и еврофондовете"..... "нямаме план, милиардите стоят и предстои среща на най-високо ниво на НАТО".  

"В крайна сметка, те заедно с ПП-ДБ управляваха и къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Намерете Бойко Борисов и го питайте", призова Йорданов.

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"На нас ни е все тая дали някой ще каже "браво" или "мерси". Ние сме си самостоятелна политическа партия. Имаме си собствени цели. Смятаме определени решения и стъпки за правилни, имаме си план коя стъпка след коя е и си действаме по начина, по който смятаме, че трябва да постъпим. Ние си искаме третия мандат. Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", категоричен бе той.

Не сме казали, че президентът ще даде третия мандат на нас. Надяваме се той да го даде на нас, допълни Йорданов.

Разбирането, че трябва да има експертен кабинет трябва да влезе в главите на повечето политически партии. Това опира до техния манталитет, его, практицизъм, посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Според него третият мандат е отговорност на президента Румен Радев. Поясни, че във всяка една партия има добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от Избори 2024
Нито ПП-ДБ, нито ИТН вярват, че третият мандат ще отиде при ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
4
 
! Отговори
Браво преди 5 дни
Браво не излязохте , подлеци и не се продадохте като -пп/дб
134
0
 
5
 
! Отговори
Истина преди 5 дни
Засрамете се! Смирете се! Какви майки са ви раждали всички вас? Баби , дядовци имате ли вие? Един от тях не ли ви е казвал за Родина, здраве, мир...? 240 минус само 20, 30 всички останали си мислите, че сте вечни, че ще вземете милионите и ????? Временно сте на този свят НЕбългари! И българите и бог НЯМА да ви пази! Бог да пази честните българи и България!
133
1
 
12
 
! Отговори
Брей, какъв "ге преди 5 дни
А емоционалното състояние на българският народ интересува ли те!? Не, но може да те заинтересува по-не особено приятен начин, не само ИТН, но и другите партии с големи претенции и почти нулев капацитет! Защото на хората им се доповръща от празното бръщолевене!
132
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не се бъркал в личния живот на боко и джейлян ама на ленчето се бъркал? Тия са баси провините пак тоя балабанов не мога и да го гледам
131
0
 
10
 
! Отговори
Станислав Дристоскоф преди 6 дни
Абе, къде е батко.
130
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Първо си забърши устата, пък тогава говори. И хората си обясниха ароматите от тази уста
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не е това , което е - каза тя
128
0
 
8
 
! Отговори
Slavuca преди 6 дни
Познайте кой povurna във фейсбук " аз не съм оборотна работничка, тя е ?" .Всъщност всички , седели в скута на тл ъстия сте. Ама ви харесва, ревнувате се даже
127
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Видимо ИТН и Възраждане имат една единствена цел. Това е да злепостяват ПП-ДБ и да накарат хората да помислят че няма смисъл да се гласува. Основната цел да се убеди Българина, че няма друга алтернатива освен Бойко Борисов и Пеевски! Явни са по-умни от колкото си мислих и успяха. Явно нивото на Българина е много ниско!
126
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Видимо образовани и можещи хора има само в ПП-ДБ. Ако имат достъпно интелект ПП-ДБ трябва да се дръпне и да наблюдава. На глуппака е необходимо само да му се даде възможност да си покаже капацитета.Нека да управляват всички заедно без ПП-ДБ и тогава мили пенсионери и всички държавни служители ще видите как се живее с 350лв. пенсия и 50 лв великдени-коледни добавки и с 1200 лв. заплата!
125
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Шарлатаните са слуги на Божков и олигарсите спасиха ги от делата им закриха спец съд уволниха Гешев никакви пари от Европа теглят заеми саботират инфраструктурата на държавата безнаказано
124
11
 
7
 
! Отговори
Решението е ... преди 6 дни
ПП/ДБ да прават Кабинет на малцинството с нулево участие и присъствие на други партии! Да се гласуват важните за България закони и да получим парите по ПВУ от ЕС, да се разпределят прозрачно, да се правят конкурси за строеж на пътищата и да се строят, а другиге да си налягат парцалките, че заради тях сме в тупик и да спрат да саботират бедната ни Родина!
123
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Сам по себе си не съществува експерт. Важното е каква ще бъде работната програма. Само Възраждане има работеща формула за определяне на програма на Правителството!
122
8
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 6 дни
ДПС-ГЕРБ са най-голямата мафия. На едните лидера им санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари, на другите лидера им спи с почки и евраци в нощното шкафче и Мата Хари го снима по чаршаф! ИТН са политически прос.тутки!
121
6
 
11
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 6 дни
До Боли ме сърцето!: "В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия". Така ли? А по време на трите мандата на Бойко и ГЕРБ когато БСП беше единствената опозиция на модела ГЕРБ, къде тогава бяха ПП-ДБ. ПП ги нямаше изобщо, а ДБ под друго име бяха патерица на Бойко.
120
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този е на издръжка при Пеевски
119
7
 
10
 
! Отговори
Изнервен преди 6 дни
До боли ме сърцето. Стига с тия втръснали клишета бе, променлив глу.пак. Така ли не разбра, че променкаджиите са най-голямата мафия и най-големите некадърници?
118
2
 
19
 
! Отговори
Пффф преди 6 дни
Баси и държавата , баси и хората , щом чалгаджии и някакви копейки са политически фактор в тази бедна държава!
117
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
" засяга ме само превода по сметката "
116
12
 
9
 
! Отговори
Боли ме сърцето! преди 6 дни
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация. Уви, с всеки следващи избори все по-успешно