Николай Марков си знае едно, иска среща с Борисов

Една политическа сила си вдигна цената, заяви той
19 юни 2024 12:08, Нели Христова
125
Николай Марков си знае едно, иска среща с Борисов
Снимка: БГНЕС

Ние не играем. Това не е игра. Вие можете ли да взимате решения без да знаете за какво. Аз исках да чуя от г-н Борисов, да задам въпроси. Той е политически лидер и той носи отговорност, не контактната му група.

Това заяви пред журналисти Николай Марков от партия "Величие" след прекратяването на днешното заседание.

Марков отново припомни, че от партията поискаха среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а не с преговорния екип, включващ Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. "Контактната група си е контактна група. Аз исках да чуя от г-н Борисов, да задам въпроси. Той е политически лидер и той носи отговорност, не контактната му група", каза той.

Според него вероятно след това, което се случи в пленарна зала, че няма да има правителство и парламент.

"Вие виждате, че една политическа сила си вдигна цената, заради което се случи това, което се случи в залата. Ще видим какво ще стане тази вечер и утре сутринта по гласуването ще се види дали са се разбрали, дали е удовлетворена цената и съответно какво следва оттук нататък", коментира Марков.

Попитан "Има такъв народ" ли визира, той не отговори.

"Ако не се разберат, съответно ще се случи онова, както винаги се е случвало – г-н Борисов ще се врътне, ще каже "никой не ме разбира" и с това ще се приключи", заключи Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Избори 2024
Политолози: Ще има компромис при избора на председател на НС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
Да, това е опорната точка, дадена още в заглавието: "Марков се прави на важен". А не е ли прав всъщност? Кой уважващ себе си политик ще тръгне да преговаря с тези три каки, след като знае, че от Бойко зависи какво ще реши ГЕРБ.
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така и ще отекат в канала , защото отиваме на поредни избори , а там няма да имат втори шанс.
103
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прави се на важен или си прави пиар. Като събере гласове, колкото Боковите, тогава да иска среща на високо равнище. Засега е мъник.
102
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
човек, който закъснява още пурвия ден в парламента, пропуска клетвата, сега няма право да влезе в залата, не може нищо да иска или се обяснява на борисов, че е искал да намали кворума и да мине гласуването на назарян, утре може да отсъства и прелитащата от партия на партия василева, изобщо там май са от кол и въже
101
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами човекът иска да му тегли една звучна майна на живо. Това което прави денонощно целокупния български народ пред телевизора.........
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Форумците са прави. Това е новото работно място на Марков, работодателят му е народът. Не може да закъснява за работа. Плаче за черен картон. Депутатите и президентът са слуги на народа, но се правят на разсеяни. А народът забравя ролята си, че именно той е шефът.
99
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо всеки път се разчита на следващи избори, след като резултатът е еднакъв. Само ДПС печелят от цялата работа. На следващи избори ще си вдигнат гласовете. Сега в Турция гласуването беше слабо, но ще ги мобилизират наесен. Възраждане и ИТН си стигнаха лимита. Може Величие малко да вдигне, а също и БСП без Нинова. Досега винаги познавам. Срещу юнските избори написах, че Възраждане ще са 4-ти и те ми наскачаха. Нищо лично. Просто отчитам реалностите.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя *** е такъв бияч, че една средностатистическа жена, ще му навърти шамарите..
97
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СамоЛай Морков си е типичнитя егоцентричен тюфлeк, където разправяше как ги прегазва с бой. Измисля си истории как бил изплашил някой си който искал да тpепе Михайлов, и оня от страх избягал от България.. :D Използва опорките на Македония за българските възрожденци.. А за да е актуален копира едно към едно идейте на възраждане! Замозван полковник, уволнен с чин подполковник! Преподава безплатно, защото иначе няма кой да плати за дървеното му философстване..
96
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия при следващи избори може да не влязат в НС ,но се правят на важни
95
7
 
7
 
! Отговори
Възрожденец преди 1 седмица
Гласувах и пак ще гласувам за Възраждане - разбира се, че техният подход е най-правилен - изобщо отказаха преговори с мутрите, но пък в случая щом от Величие искат да преговарят, то Николай Марков е прав, че е необходим разговор с Тиквата, а не - с тиквичките
94
1
 
4
 
! Отговори
Военен преди 1 седмица
"Ти къде си видял военен да не пие?" Аз съм военен и не пия. Сигурен съм, че ти пиеш повече от мене.
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дойдохме си на думата.
92
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ти, Марков, носиш отговорност пред избирателите да си на работното си място навреме. Особено на първия работен ден. Аман от клоуни, които правят същото, за което обвиняват противниците си. Как не се намери един отговорен човек в тоя парламент. Само лаят и нападат, ама те да поемат отговорност за нещо - никога.
91
1
 
11
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
Бойко след снимките в спалянята с пачките, кюлчетата и пистола, аудиозаписите от вкъщи, прекрати лидерските срещи и договорки, защото Марков го слуша;))) Той е част от тези служби, за които Радой Ралин, казваше: Под секи балкон - микрофон!;))), т.е. поговорката "и стените имат уши". Това уби взаимността и единството на нацията, породи взаимното подозрение и недоверие, впоследствие разруши семейството. Да ви кажа, истина е, няма как да вярвате, на когото и да е. Зад него стои все някой минциф!
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
МОЖЕ ЛИ ТАКОВА ПАДЕНИЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ КЪДЕ ВИ Е УМЪТ
89
9
 
12
 
! Отговори
РУНД преди 1 седмица
"Полковник" срещу генерал.Да видим кой кого!Марков не цепи басма на Борисов.Те са от едно котило и си знаят и кътните зъбки.ББ плюе по Промяната както и Тошко-били какво ли не,ама зор,подкрепяйте ни.Ама тези са шизофреници-хем не харесват някого,хем искат да се вземат.Марков ще ги сложи всички на мястото. В комуната има правила,който не спазва,да му мисли.В България няма политическа партия в истинския смисъл на думата-има организации с лидер,който всичко решава и нарежда,останалите козируват.
88
2
 
11
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 седмица
Ше се осребрява " величавието"
87
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя е по- сериозен от инфантилите от ПП и ИТН. Иска на 4 очи да договори цената.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кралят е Лионел Меси. Когато вкара гол винаги сочи към синът си Исус с две ръце, който е на небето.