Радев: Този парламент има да решава много въпроси

Живеем в смутни времена, заяви президентът
Обновена: 19 юни 2024 09:27 | 19 юни 2024 09:24, Нели Христова
8
Радев: Този парламент има да решава много въпроси
Снимка: БГНЕС

Живеем в смутно време е трябва да си даваме сметка, че този парламент има да решава много въпроси, но голямата мисия на всеки един от народните избраници е да съхрани мира, да гарантират сигурността на страната и на българските граждани в този сложна геополитическа обстановка и бушуваща война до границите ни".

Още по темата
Това заяви президентът Румен Радев на влизане в Народното събрание, където всеки момент ще започне тържественото откриване на новия мандат.

С клетвата всеки един депутат се задължава да брани държавния, а не партийния интерес, да отстоява български, а не чужди интереси. Очаквам дневният ред на този НС да се диктува от интересите на държавата и на обществото.

Радев пожела успех на 50-ото НС - нека то да бъде по-добро от предишното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Избори 2024
ПП-ДБ няма да издигат свой кандидат за председател на НС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
АзъЛанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
То имот нови избори вече няма смисъл,защото е ясно,че дали със стандартно или служебно правителство все ще си гласуват едни и същи антибългарски гадости. Затова предложих временно България да бъде под управлението на Белият дом,защото така гарантираме съхранението на България. При положение,че дори една посредствен на Митрованова може да се разпорежда у нас,не остава друго ,освен да гарантираме съществуванието на Родината ни чрез обвързване със САЩ. Защото болшевиките са на прага да нахлуят .
5
3
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Радев си подписа окончателно написаната от Народът ни смертна присъда,защото при 70 процента негласували да твърди,че един малцинствен Парламент имало да решава много въпроси си е гавра с нас,които не вярваме в никоя политическа партия,в никой политик от настоящите. Инерцията при Радев след подобни думи е вече опасна и той трябва да бъде заменен. Замяната му обаче не трябва да включва Сакскобургота ,Борисов,Пеевски или който и да е било от днешните политици.Нека временно да е Президентът на САЩ
4
2
 
0
 
! Отговори
Чизмак преди 1 седмица
Този парламент има само една задача да е решил, - нов регламент за гласуване, с това се провежда референдум за упразняване на парламентарна република и преминаване към ПРЕЗИДЕНТСКА република. Стига с тези корумпирани, крадливи пендоски под логи. На хора са нужни БГ народни представители, а не испълнители на чуждата воля на хегемона.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има да реши, кога ще са новоте избори :)
2
3
 
1
 
! Отговори
Реконтра преди 1 седмица
...но най-важният е да ни вкара във войната!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На теория е така Г-н Президент, ама на практика ги виждате какви са - безпринципни, мързеливи и алчни. Де да можеше всичките да са като Радев. Пеевски пак е наддал на корем. Копейкин лицето му беше яко по$рано пак.