Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга

Ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, допълни депутатът от ИТН
23 юни 2024 10:50, Нели Христова
183
Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга
Снимка: БГНЕС

Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е натъжен, че "българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди от плана за възстановяване и еврофондовете"..... "нямаме план, милиардите стоят и предстои среща на най-високо ниво на НАТО".  

"В крайна сметка, те заедно с ПП-ДБ управляваха и къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Намерете Бойко Борисов и го питайте", призова Йорданов.

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"На нас ни е все тая дали някой ще каже "браво" или "мерси". Ние сме си самостоятелна политическа партия. Имаме си собствени цели. Смятаме определени решения и стъпки за правилни, имаме си план коя стъпка след коя е и си действаме по начина, по който смятаме, че трябва да постъпим. Ние си искаме третия мандат. Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", категоричен бе той.

Не сме казали, че президентът ще даде третия мандат на нас. Надяваме се той да го даде на нас, допълни Йорданов.

Разбирането, че трябва да има експертен кабинет трябва да влезе в главите на повечето политически партии. Това опира до техния манталитет, его, практицизъм, посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Според него третият мандат е отговорност на президента Румен Радев. Поясни, че във всяка една партия има добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от Избори 2024
Нито ПП-ДБ, нито ИТН вярват, че третият мандат ще отиде при ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
12
 
! Отговори
Миш-маш преди 1 седмица
Лена Бориславова всъщност се оказа права, когато оплакваше съдбата на "клетия" Бойко Борисов. Затова е тъжен Бойко, ИТН си вдигат мизата за пред ГЕРБ, ДПС са им началници на ИТН и само го играят отделна организирана престъпна група. ИТН изнудват Бойко...
114
3
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Тези хора от ИТН съвсем изтрещяха вече
113
1
 
20
 
! Отговори
Психолог преди 1 седмица
Тошко Йорданов е комплексар, слаб човек, неуверен в себе си, страхливец и няма никакво достойнство и морал, той е недоволен от самия себе си и се опитва да привлече вниманието на другите с обидни изказвания, защото никой не му обръща иначе внимание. Слабите като Тошко Йорданов обичат да обиждат. Уверените и достойни хора с морал НЕ го правят!!!!
112
2
 
10
 
! Отговори
Фемин хелп преди 1 седмица
Другари кокошкари по длъжността характеристика руски кавали сценаристи артисти и музикантиПовеки залпове на Аврора нема д, има
111
0
 
15
 
! Отговори
ДПБ Карлуково преди 1 седмица
"Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл"----Такива състояния, са за лечение!
110
4
 
26
 
! Отговори
Хо хо преди 1 седмица
Тошко е дълбоко комплексирана личност, която се опитва да прикрие комплексите си с фалшив непукизъм, арогантност и недопустим за народен представител цинизъм. Изразните му средства са просташки, хейтърски и деструктивни. Но какво да очакваме от сценарист на просташко шоу и плагиат на стари вицове. Цъpвyл с амбициите на трандафор.
109
3
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Изглежда славчовите сценаристите са ни приготвили цирк "Трети мандат" преди правителството на ГЕРБ-ДПС-ИТН.
108
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко не случайно казва, че са кокошкари.
107
3
 
18
 
! Отговори
спиций преди 1 седмица
Тошко ,Балабанов и всички в тази квартална нарк*манска общност не ги засяга по принцип абсолютно нищо още по-малко българския народ тях ги интересува да налапат властта и да взимат някой лев. а оня на Балабанов е зависим от жена му която се врътка странично и го прави на паля4о, на то го страх да се обади че вземе го напусне
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 113 Да си измислям ли? Ти когато видиш красива 25 годишна шофьорка седнала да управлява кола за 200 бона дали сама е изкарала парите за тази кола или е голяма майсторка в продухването на тръбички на милионери? Кажи вееее??? Тази арменка кой я знаеше до вчера бе? Аз я знам само защото са я давали в НС как си седи на мястото и се впечатлих от красотата й. С друго не я помня арменката.
105
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На всички други партии разбрах целите, но не и на ИТН
104
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 111 Стига си си измислял!
103
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 106 Рая не е само кукла на конци, а поредната Мата Хари в леглото до кюлчетата на Тиквата!
102
3
 
19
 
! Отговори
аз преди 1 седмица
Рая е поредната Кукла на конци очеваден не можач но явно добър слушач
101
1
 
26
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 седмица
ОТВРАТИТЕЛНО ДЖУДЖЕ !!!
100
1
 
30
 
! Отговори
Горан преди 1 седмица
Тошко Африкански и подстриган и остриган и с шапка и без шапка си все същия кръгъл идиотин!
99
2
 
26
 
! Отговори
Тошко ли? преди 1 седмица
Присмял се хърбел на щърбел... Т. Йорданов е едно отблъскващо с отвратителен характер, външност и нахално поведение същество! Забележете го как седи на стола в парламента-изсулен напред, почти легнал, постоянно въртящ се наляво-надясно и тъпашки смеещ се със широко отворена уста така, че да му се виждат кривите зъби и всички пломби. От трибуната се държи нагло, говори на жаргон и сам си казва, че не му пука от нищо, най-вече от хорски мнения. Мъж с галеното име-пълна чалгарска отврат!
98
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В политиката от сарказъм полза няма. Търсете допирни точки по които да свършите нещо полезно за народа. На заяждане и разсъждения присъщи на тинейджърите сме се наслушали до гуша
97
1
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Чалгарчето с тениска на АС/DC.В тази държава само из роди
96
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като ще е експертен кабинетът, защо са ни политически партии? Експертите ще си работят без да изпълняват политически поръчки. А ако изпълняват политически поръчки, тогава това експертен кабинет ли е? И кой носи отговорността за него? Тошко Африкански ли?