Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга

Ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, допълни депутатът от ИТН
23 юни 2024 10:50, Нели Христова
183
Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга
Снимка: БГНЕС

Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е натъжен, че "българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди от плана за възстановяване и еврофондовете"..... "нямаме план, милиардите стоят и предстои среща на най-високо ниво на НАТО".  

"В крайна сметка, те заедно с ПП-ДБ управляваха и къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Намерете Бойко Борисов и го питайте", призова Йорданов.

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"На нас ни е все тая дали някой ще каже "браво" или "мерси". Ние сме си самостоятелна политическа партия. Имаме си собствени цели. Смятаме определени решения и стъпки за правилни, имаме си план коя стъпка след коя е и си действаме по начина, по който смятаме, че трябва да постъпим. Ние си искаме третия мандат. Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", категоричен бе той.

Не сме казали, че президентът ще даде третия мандат на нас. Надяваме се той да го даде на нас, допълни Йорданов.

Разбирането, че трябва да има експертен кабинет трябва да влезе в главите на повечето политически партии. Това опира до техния манталитет, его, практицизъм, посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Според него третият мандат е отговорност на президента Румен Радев. Поясни, че във всяка една партия има добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от Избори 2024
Нито ПП-ДБ, нито ИТН вярват, че третият мандат ще отиде при ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев ако им даде на тея третия мандат, ще стане много ясно, че играе с Шиши и Бойко, съмняваме да го направи. Ще го даде на БСП според мен, гергов си върна впластта вече там
54
2
 
14
 
! Отговори
По голяма мизерия преди 1 седмица
От ИТН няма
53
1
 
17
 
! Отговори
Срам и позор! преди 1 седмица
Тошко е символ на незрялотст и комплексарщина, липса на елементарна култура на поведение! Този жалък вулгарен ппоостак Тошко жабата трябва да бъде изгонен от Пърламента за недостойно просташко некултурно поведение!!!!
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коги си роден надупен и немаш търпение Бойко и Шишо пак да не надупят
51
4
 
5
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Емоционалното състояние на Бойко Борисов Бехар е сравнимомо със свлачище по причина на брутална ерозия. Причината за такива ерозии е натрупване на непреодолими и поради това дисоциативни лъжи в централният пулт. Получава се нещо като това проклетият малък хипоталамус да се д.ъ..р..в..и.. на централният мозък. Пораженията за когнитивно констатирани. Вократце! Борисов е луд.
50
1
 
17
 
! Отговори
Тошко Маймунята преди 1 седмица
Само му вижте плоския поглед да тоя ...Гнусен чалгар
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С 6 % на избори не може да искаш третия мандат . Или Втзраждане или ПП това са резултатите от изборите .
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тошко и цяла сиутрин да говориш, като си дал дупето, оправдания после не важат. Бой и ... не се връщат
47
1
 
16
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
Веждито ги оправи , направо ги срина със земята!Как Славуцата е пяла на ушенце на своите кукловоди в някои кръчми, и да не се правят на ощипани, защото и той бил на масата!Агент Кимбърли Уолш!ЦРУ!!!
46
1
 
14
 
! Отговори
Фалшименто ИТН! преди 1 седмица
Сгодихме се..Предните политически клоуни от ИТН, които ще си отидат съвсем скоро!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най че ми ареса Румката Радев да даде трети мандат, ако се стигне до там, което малко вероятно/ в предвид надупената поза на Слави/ на ПП............смех
44
1
 
18
 
! Отговори
Трагикомедията ИТН преди 1 седмица
Тошето вече няма търпение да свали гащите, за да му го набучи някой.Чалгарска работа. Дупят се на всеки.
43
2
 
21
 
! Отговори
Фактите не лъжат! преди 1 седмица
ИТН спират България да се освободи от мутрите и мафиотите в единствения момент, в който това можеше да стане. ИТН са най-долни предатели на родината и народа! Позорни клоуни и комплексирани отрееепки.
42
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А нямаха пари един костюм да си куоят, влязоха с абитурентските костюми. Онзи дебелият имитатор на Слави, нямаше за едно яке. Сега е по - дебел от Шишо
41
15
 
0
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 седмица
Жълтите евроатланти пак са се възпалили и бълват отрова по Тошко Африкански. Щях да помисля, че е от жегата, ако не знаех, че поначало са лабилни психически. А интелектуално са под средното ниво, при това са доста мързеливи. С две думи - жълти евроатланти:)
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
*** народ=ГЕРБ, ПДС и ИТН в управление=бедност и корупция
39
1
 
17
 
! Отговори
Питанката преди 1 седмица
Тоше, а емоционалното състояние на Пеевски не ви ли касае? И как така се изпуснахте че въпреки, че сте най- малка партия ще получите третия мандат от президента, а сега отричате? И не е ли вече договорена нова сглобка - Пеевски, Борисов, Радев през третия мандат- вие служите за смокинов лист, а те не носят отговорност за кражбите и поразиите на "експертите"? И не беше ли за това вашия непрекъснат рев срещу ПП-ДБ, да се докопате до кацата с Пеевски и Борисов? Поживьом увидем, казват копейките!
38
1
 
17
 
! Отговори
Предатели! преди 1 седмица
На Тошко не му харесва да му викат малкото ДПС, а бейби ГЕРБ харесва ли ти? Нали ако вземеш мандат и ГЕРБ и ДПС те подкрепят ще е ясно, че си в коалиция с тях. Толкова ли сте кухи в ИТН!? Радев може да ви изчегърта на мига ако ви даде мандат на вас, уж големите тарикати, уж големите борци и накрая такава простотия! Следващото НС ще го гледате от дупката си, наречена студио, в Левски Г! Предатели!
37
1
 
15
 
! Отговори
Продажникът Тошко преди 1 седмица
Много скоро Шиши "ще му го подаде" на Тошко Чалгарчето...за пари е готов на всичко.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Батко, тоя си е за освиделестване