Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга

Ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, допълни депутатът от ИТН
23 юни 2024 10:50, Нели Христова
183
Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга
Снимка: БГНЕС

Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е натъжен, че "българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди от плана за възстановяване и еврофондовете"..... "нямаме план, милиардите стоят и предстои среща на най-високо ниво на НАТО".  

"В крайна сметка, те заедно с ПП-ДБ управляваха и къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Намерете Бойко Борисов и го питайте", призова Йорданов.

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"На нас ни е все тая дали някой ще каже "браво" или "мерси". Ние сме си самостоятелна политическа партия. Имаме си собствени цели. Смятаме определени решения и стъпки за правилни, имаме си план коя стъпка след коя е и си действаме по начина, по който смятаме, че трябва да постъпим. Ние си искаме третия мандат. Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", категоричен бе той.

Не сме казали, че президентът ще даде третия мандат на нас. Надяваме се той да го даде на нас, допълни Йорданов.

Разбирането, че трябва да има експертен кабинет трябва да влезе в главите на повечето политически партии. Това опира до техния манталитет, его, практицизъм, посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Според него третият мандат е отговорност на президента Румен Радев. Поясни, че във всяка една партия има добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от Избори 2024
Нито ПП-ДБ, нито ИТН вярват, че третият мандат ще отиде при ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Характер, доблест, мъжество не се купуват. Или ги имаш , или си чалгарак на разпродажба, който никой не иска да закупи
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ах, тезимилиарди, колко добре щяха да им дойдат, 19 млрд. са това, затова бяха и записите, да папкат и да ходят по островите, аз се чудех защо толкова се натискат все още за власт, не можаха да се докопат, само служебното правителство можа да вземе 2 млрд. и това е всичко, от тези които са безвъзмездно, искали работещо правителство, ами временното е свършило повече работа от тяхното работещото, ами от пеевски осъден за корупция и борисов , срещу когото бяха протестите какво да се очаква
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПОРЕДНОТО ЧЕНГЕДЖИЙСКО МЕРОПРИЯТИЕ ИТН СА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Славуцата днес ще драска ли във Фейсбук, или почива от оправдания.
71
3
 
10
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
След като Бойко Борисов построи с български пари петролопровод на сърбите ,а унищожавайки животновъдството и земеделието с някакви несъществуващи епидемии и превърна българските магазини в святая светих на испанската месо промишленост и турската зарзаватаджийница може да се прецени обективната оценка ,че същият е Шеф на Сръбската енергетика,Шеф на турското земеделие и Шеф на Испанското животновъдство. Без да пропускам ,че е и Шеф на Австрийските,Гръцките и Френските престъпни банки в България.
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славито иска с 6 % на избори на които са гласували 30 % от имащите право на глас да управлява България . Тоест с гласовете на сценаристите и техните роднини :))) Мноло малко гласове имат за да искат третия мандат .
69
2
 
11
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
И този чалгар не знае за какво са го вкарали в политиката, не да се прави на светец ,а да трие гърба на Бати Бойко, до като светне и си огледа животинското лице в него!Агент Самуел Готън!ЦРУ!!!
68
2
 
14
 
! Отговори
Гласуваш за дългия преди 1 седмица
Получаваш късия дето гребен не виждал от '82 година
67
1
 
11
 
! Отговори
akudф преди 1 седмица
Тошко ,Балабанов и всички в тази квартална нарк*манска общност не ги засяга по принцип абсолютно нищо още по-малко българския народ тях ги интересува да налапат властта и да взимат някой лев. а оня Балабанов е зависим от жена му която се врътка странично и го прави на паля4о *** той го страх да се обади че вземе го напусне
66
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Целта на създаването на ИТН от страна на ГЕРБ и ДПС беше да злепостави политиката като цяло и ПП-ДБ, за да се върне на власт Бойко и Доган! Със подобна цел създадоха и Възраждане, ВМРО и подобни. Народа е наивен и се вързва на пропагандата. Ако искате да живеете добре като хората в Австрия или Германия, щяхте да гласувате за ПП-ДБ. Но Вие избрахте този шарлатанин да Ви манипулира! Този не се интересува от теб,а само от себе си!
65
2
 
10
 
! Отговори
Тошко Макака преди 1 седмица
Обективно трябва да го пребииием . След това свинска мас и разпорваме докато му влезе отзад и му излезе през устата
64
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
63
3
 
10
 
! Отговори
Меемет сьондюков ага преди 1 седмица
Пеефски ефенди и итн са от ДПС пръснах и замириса на циганцко ако! И гнъс миризлива още смрадлива воня!!
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докато беят не им каже " Драги", могат да питат как се сърди дементния бей Кардаяъ
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Започва любоФтЪ.
60
1
 
14
 
! Отговори
СДВР ПРЕДУПРЕЖДАВА преди 1 седмица
НА СЛУЖЕБНИЯ ВХОД НА ПАРЛАМЕНТА Е ПАРКИРАН ХЛАДИЛЕН ТИР С БАНАНИ, ПОДАРЪК ОТ БУДА САМО ЗА ТОШКО АФРИКАНЧЕТО, ДА НЕ МУ Е СКУЧНО В ПАРЛАМЕНТА. ОХРАНАТА Е ОТ СОТ. МОЛИМ ГРАЖДАНИТЕ ДА НЕ ДОКОСВАТ ТИРА С БАНАНИТЕ - ГЛОБАТА Е 10 000 ЛВ!!!...
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За пари или За Македония. Май е за пари.
58
4
 
15
 
! Отговори
Шведската тройка&quo преди 1 седмица
"Шведската тройка" ГЕРБ-ДПС-ИТН!!!! Защо постоянно ни отклонявате вниманието към ПП-ДБ, не ви ли омръзна да са ви изтривалка за поразиите на Бойко Борисов и ГЕРБ???.....Или да отвличате втиманието от тримата мъже, които си седнаха в сутовете: Боко, Шиши и Чалгаря?!!!!
57
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тошко,Средната пенсия по време на Бойко вашия шеф беше 363 лева. Сега е 893 лева. Това е над два пъти повече. Инфлацията е близо 33,3% за същия период. Това означава, че пенсионерите са с 70% по-богати. От това излиза че пенсионерите са неблагодарни хора, но фактите са факти. ИТН вместо да подкрепи ПП-ДБ, които искаха да въведат закони в БГ, те ги саботираха и върнаха на власт Бойко и Пеевски(Доган).
56
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изглеждат като щастливи три прасета. Като започнат да ви грабят и да се угояват, ще им се оправи настроението.