Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга

Ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, допълни депутатът от ИТН
23 юни 2024 10:50, Нели Христова
183
Тошко Йорданов: Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга
Снимка: БГНЕС

Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. Така председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е натъжен, че "българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди от плана за възстановяване и еврофондовете"..... "нямаме план, милиардите стоят и предстои среща на най-високо ниво на НАТО".  

"В крайна сметка, те заедно с ПП-ДБ управляваха и къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост. Намерете Бойко Борисов и го питайте", призова Йорданов.

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"На нас ни е все тая дали някой ще каже "браво" или "мерси". Ние сме си самостоятелна политическа партия. Имаме си собствени цели. Смятаме определени решения и стъпки за правилни, имаме си план коя стъпка след коя е и си действаме по начина, по който смятаме, че трябва да постъпим. Ние си искаме третия мандат. Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", категоричен бе той.

Не сме казали, че президентът ще даде третия мандат на нас. Надяваме се той да го даде на нас, допълни Йорданов.

Разбирането, че трябва да има експертен кабинет трябва да влезе в главите на повечето политически партии. Това опира до техния манталитет, его, практицизъм, посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Според него третият мандат е отговорност на президента Румен Радев. Поясни, че във всяка една партия има добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от Избори 2024
Нито ПП-ДБ, нито ИТН вярват, че третият мандат ще отиде при ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИТН Е ПАРТИЯ НАЧЕЛО НА КОЯТО СТОИ ОСВЕДЕТЕЛСТВАН СКЛЕРОТИК
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви хора има в тази държава? Това е представител на тежки комплексари!
33
1
 
13
 
! Отговори
Лед Цепелко преди 1 седмица
Уморен е бати Тошко от лъжите си прости, клекна в поза партер да се натътрузи на корен мазен..."
32
1
 
9
 
! Отговори
akudф преди 1 седмица
Тошко Балабанов и всички в тази квартална наркоманска общност не ги засяга по принцип абсолютно нищо още по-малко българския народ тя ги интересува да налапат властта и да взимат някой лев. а оня Балабанов е зависим от жена му която се врътка странично и го прави на *** ама той го успях да се обади че ѝ взема и го напусне
31
1
 
14
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
Винаги Мутрата и Чалгата са вървели заедно!Ченгетата ги вкараха в шир потреба, така се управлява лесно един страхлив и невеж народ, като българския!Агент Дензъл Бранкети!ЦРУ!!!
30
0
 
14
 
! Отговори
Песньовка преди 1 седмица
Тошкоооооо, "как успя да го поемеш едновременно на Тиквата и на Дебелия, за мене е мистерия"!?!?
29
0
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Копоите от итн,с близостта си до догановите играчи,прихванаха някои техни мурафети.Този, който вече е изхвърлен от съзнанието на много българи,се пъчи и ломоти кухотевини,че не го е еня за Боко в кой ъгъл плачел и т.н.Превърнахте се в кучета пазачи.Един арменски зад.ик,успя да да събере "върли" врагове,които се прегърнаха и поеха в една посока.
28
0
 
16
 
! Отговори
ИТН са предатели! преди 1 седмица
Тошко и чалгаря излязоха много големи политически ***...
27
2
 
13
 
! Отговори
Фактите не лъжат! преди 1 седмица
Тошко как с отвличащи маневри, като храчи и плюе по ПП/ДБ, се опитва уж незабелязано да пристане на Пеевски и да се гушкат. Те за това така в един хор с ГЕРБ И ДПС плюят само ПП/ДБ.На всички партии в устата им е само ПП/ДБ. Но иначе бранят статуквото и мафията.
26
4
 
14
 
! Отговори
Хрян преди 1 седмица
ПП-ДБ не им дадоха на ИТН да "разпределят" 4 млрд за пътно строителство. С ГЕРБ-ДПС ще крадат дружно и ИТН се се облажи яко!
25
1
 
17
 
! Отговори
ИТН = Има Такива Нег преди 1 седмица
ИТН = Има Такива Негодници. Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство зада могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".
24
2
 
16
 
! Отговори
"Изпегъртаният преди 1 седмица
Вчера ви нарече кокошкари.И сте точно такива.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А славуца защо се крие, от какво се срамува толкова, че не си показва сурата навън
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тошко Йорданов с каква усмивка се здрависа с Костадин Костадинов в НС, думи нямам
21
0
 
13
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 седмица
Тошко , емоционалното състояние на мъжкото шимпанзе в зоопарка , май те интересува повече ?!
20
0
 
13
 
! Отговори
Метаморфозата на Сла преди 1 седмица
Слави вероятно страда от шизофрения! Щеше да чагърта ГЕРБ и мутрата Борисов, а му седна в мазния скут!!!
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ето го и този. Зализан и изслушал инструкциите на Слави в ухото си. България допуска такива хора в парламента. Факт.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така малко ви личи, малко само
17
4
 
10
 
! Отговори
Истината!!! преди 1 седмица
Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!
16
0
 
18
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
А на Славуцата емоционалното състояние интересува ли те???Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!